Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon zář 13, 2010 1:33 pm

Tir: +Chytne se posledního slova, neboť to jediné je schopen uvnímat.+ Lásko...miluju...tě...hrozně...moc+ Co slovo, to příraz, další průzkum rukou jejího klína a pak z něj pryč, odstranit i druhou třásničku, které schovával pro Fabiena tak vzácný poklad. A pak z ní na chvíli vystoupí, chytne ji oběma rukama za zadeček a vášnivě prozkoumává její rýhu jazykem, mne její půlky, poslouchá její přerývavý dech... (tohle bude dlouhé radování a Fabísek to ví! ;) )+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon zář 13, 2010 1:51 pm

Fab: je úplně vláčná a nechá se od něj tvarovat a něžnit, jak se mu zachce. dívá se na něj široce rozevřenýma očima a s pootevřenou pusou. když to stihne, políbí ho, pohladí ho po stehnech, hrudi, zadku i varlatech, jak to zrovna dokáže. není ve stavu, kdy by přemýšlela nebo něco mohla plánovat. prostě jedná, kdykoli je to možné.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon zář 13, 2010 2:01 pm

Tir: +Jazykem vlhčí její anál a v téměř nábožném vytržení :lol: se zeptá+ Můžu...? +Ale ani moc na odpověď nečeká, přisune si jí na sebe a s největší opatrností a něžnými polibky na zátylek si ji vezme , jak chce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon zář 13, 2010 2:08 pm

Fab: dneska může snad všechno, když má narozeniny, a jak si ji připravil, je to naprosto snadné. spokojeně drží a spolupracuje. ano. všechno můžeš...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon zář 13, 2010 2:13 pm

Tir: +Těsný vstup, Tiragina spolupráce a tichý souhlas. Co víc by ke štěstí mohl chtít.+ Miluju tě...miluju tohle...ještěřičko+ Přidá na důrazu a pak už má dost problémy se udržet, aby jí nic neudělal. Hlasitě oddechuje, napíná svaly v celém těle, aby ještě chvilku si užil tohle spojení a ještě se neudělal.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon zář 13, 2010 3:05 pm

Fab: je to zlatíčko, protože ona se udělala už podruhé. připadá si s ním v sedmém nebi a už ani není schopna rozlišit, kdo to má ty narozeniny a měl by dostávat dárky a péči :). otáčí se po něm a chce ho vidět, jak se tváří a sama jenom vzdychá a kňourá a snaží se ho někde pohladit a chytit se ho, protože se na nic jiného už nezmůže.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 14, 2010 12:17 am

Tir: +Vnímá její orgasmy, snaží se jí dál těšit a taky sebe :) . Ale tělo je neúprosté a po chvíli mu sebeovládání vypoví službu a bouřlivě se udělá. Ještě stihne z ní vystoupit a pokropit její nádherný zadeček. Pak už se jen bezvládně zhroutí vedle ní a snaží se zachytit se její ruky, aby s ní neztratil kontakt.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 14, 2010 6:11 am

Fab: vydýchává se z prožitých orgasmů. když Fab odpadne a leží blízko, posune se blíž, olíbává ho a šeptámu, jak je její, šikovný a velký chlapec, ňuňá ho a tulí se. má pocit, že dárky dostala spíš ona.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 14, 2010 10:13 am

Tir: +Je to s tím obdarováním vzájemné. Vyčerpaný Fab se s ní v rámci možností ňuňá, ale je docela vyřízenej. Jenom ji potřebuje u sebe - to ona je pro něj ten nejlepší dárek a ve světle tohoto zjištění usoudí, že má vlastně narozeniny každý den, kdy je s ní. Tirage je hebká a voňavá a Faba se náhle zmocní panika, že by ji mohl ztratit.+ Nikam mi neodejdeš, že ne?....+položí jen kontrolní otázku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 14, 2010 10:39 am

Fab: Tir se tolik nenadřela, tak je celkem při síle a taky dřív při smyslech. rozmazluje ho líbáním a hlazením, mazlením a tulením. nejdřív jenom plácne: kam bych chodlia, takhle na noc? protože si myslí, že Fab jenom nechce ještě jít dolů za ostatními. pak jí dojde, že je to zásadnější otázka. jsem u tebe lásko. můj jseš. já tvoje... nikam nejdu, chci být s tebou. nakloní se nad něj a líbá ho rty i jazykem, hluboce a dlouho.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette