Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » úte led 04, 2011 11:41 pm

Tir: On pro změnu položí její ruku na své srdce...tedy kmsi doprostřed hrudníku. :lol: + Miláčku...no jo, už zase! +krátce se zasměje.+ Užjsem ti dneska říkal, že jsi nejúžasnější na světě...že jsi moje všechno...Tir... :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte led 04, 2011 11:47 pm

Fab: dívá se na něj a lísá se. ano, to jsem. můžeš mi to říkat často. zavrní a zase ho políbí. a ty jsi můj Fabísek. můj milovaný cvok, krásný králíček a vůbec! vezme ho za obě ruce a položí si je na ňadra a přikryje svými dlaněmi.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte led 04, 2011 11:52 pm

tir: +Králíček je z toho vedle sebe. Nejdřív ňadra jen drží podle pokynu, le po chviličce je začne jemně hlsdit, trošilinku mačkat a docela nenápadně se Fab posunuje k Tir tak, aby měl lepší strategickou pozici.. :P +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:05 am

Fab: neb správně zodpověděl na otázku, sezam se mu otevře :). Tir na hlazení spokojeně brouká a je ke všemu svolná, povolná. omotá mu ruce kolem krku a palci ho drbe za ušima, králíčka :D.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 12:09 am

Tir: +Umíní si, že si někam zapíše heslo.. :lol: :lol: Fab je něžný. Má pocit, že za tu dobu, co se znají, ještě nedokázal dostatečně poznat její tělo. Zkoumá prsty i ústy každý jeho milimetr, pomalu se sune do Tiragina klína. Líbá ho a zkoumá jazykem znovu a znovu, s láskou naslouchá jejím stenům a hrozně ho to vzrušuje..+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:12 am

Fab: heslo nechť si zapíše za uši. ;) Tir má stejný pocit - jakékoli fabienovo poznávání jí připadá nedokončené a že by to měl zkoušet dál a znovu. a ona jeho taky. snaží se mu říct, jak moc se jí líbí jeho líbání, ale vzrušením to nezvládá. umhhhmmm! tohle je... dlěáš to moc... krásně... Fabísku... nesouvisle vzdychá. a poddá se jeho laskání.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 12:18 am

Tir: Hmmm...+vydechne vzrušeně a trochu funí, aby nabral kyslík. A pak dál poznává místečka, o kterých je přesvědčen,že je ještě předtím neobjevil, hladí jejíhladké, sladké boky, užívá si jemnosti její kůže.+ Jsi nádherná...+musí na chvíli pátrání v klíně přerušit, aby jí to mohl sdělit...a pak se vrátí k průzkumu.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:30 am

Fab: jenom kňourá a musí se už kousnout do vlastních prstů, jak je vzrušená. tělo se jí prohýbá do oblouku a Fabien stále stupňuje její rozkoš.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř led 05, 2011 12:37 am

Tir: +Hrozně se mu to líbí. Je sice hrozně vzrušený, ale zamiloval si dívat se na Tir a vnímat jí, když má orgasmus. Zamiloval si její orgasticky třesoucí se tělo a chce ten nádherný zážitek prožít a pak se s ní milovat k dalšímu...společnému..+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 05, 2011 12:42 am

Fab: to se mu snadno splní. Tir se mu v rukou třese, zatíná zuby do rtů i do prstů, hrudník se jí zvedá a propadá a je celá bez sebe z jeho péče. a Fabien už podle jejího hlasu i dalších známek přesně pozná, kdy ze Tir udělá. a ona je ráda, že ji drží, aby se nikam neztratila v tom dech i svět beroucím okamžiku.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette