Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » čtv led 06, 2011 10:55 pm

Tir: +Kapky dopadají rytmicky na parapet, a když to Tir vysloví, uvědomí si Fab, že je z té jízdy, co od rána obsolvoval, docela unavený.+ Budu tě držet tak dlouho, dokud se mi nebude chtít na záchod, miláčku...+šeptá jí.+ Taky asi usnu...a pak se probudím a asi budu mít hlad a pak si asi budu chtít s tebou hrát a asi se mazlit....to je úžasný, bejt jenom spolu sami, nemyslíš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 06, 2011 11:03 pm

Fab: umhmmm. ano. zazývá. a už skoro spí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv led 06, 2011 11:16 pm

Tir: +Hezky se podle ní vyrovná, bok po boku. Našteluje si spící Tir tak, aby její zadeček pěkně zapadl do jeho klína, srovná svoje nohy podle jejích, aby třecí plocha při spánku byla co největší, nepouštěli od sebe teplo a hezky jí položí ruku kolem pasu a definitivně si ji k sobě přitáhne. Víc už to nejde. Je spokojený. Pohladí jí bříško a bok a zafuní jí do vlasů.+ Huh...+asi to mělo být - hezky se vyspi - ale to už nedá.+ :P :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 06, 2011 11:23 pm

Fab: spící se podvědomě zavrtí tak, že je na něj naprosto nalepená a položí si ruku na tu jeho. spokojeně si užívá tepla a blízkosti.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv led 06, 2011 11:40 pm

Tir: +Jsou k sobě úplně přirostlí. Fab jen upraví Tirage vlasy, aby mu nelezly do nosu a pusy, políbí jí šešulku hlavy a spokojeně zavře oči. Za chvilku přestane vnímat, že jsou dva. Jak se propadá do spánku, má pocit, že jsou jedno tělo a na dotyk už taky nepozná rozdíl. Ještě než usne, pomyslí si, že je šťastný.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 09, 2011 11:02 pm

Fab: pěkně si spí v kolíbce z Fabienova těla a její moc dobře. je šťastná a užívá si to spací doupátko stejně jako jejich milování. nikdy nečekala, že si bude s někým tak blízko, ale zároveň jí to připadá naprosto přirozené.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon led 10, 2011 2:46 pm

Tir: +Je hrozně vyčerpaný z toho jejich volna, takže usne hrozně tvrdě a spí jako špalek. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 10, 2011 9:01 pm

Fab: asi za hodinu se prospí a pak tiše vyklozne Fabienovi z postele i z náruče. šoupne mu místo sebe polštářek, aby se nebudil a odpočinul si, a vykrade se do kuchyně. zkontroluje tam, jak je na tom jejich malinovo-jogurtová zmrzlina. pak ještě vyběhne ven, už neprší. natrhá a nasbírá všeliké ovoce a upeče rychlé vdokly a taky mufinky s ovocem. taky udělá nějaký salát s kozím sýrem a čerstvou zeleninou a naloží na chvilku maso drůbeží na grilování. uvaří barambory a přichystá okurkový salát ke králíkovi na pepři, kteroužto krmi jim přihotovila Nicolette, a udělá si takové osvěžující pití s bílým vínem, malinami, sodovkou a mátovým a meduňkovým lístkem. venku už vylezlo sluníčko zase a Tir sedí na terase a chytá teplo a dívá se, jak se třpytí kapky na listech a trávě. a čeká, kdy Faba probere hlad :) a přijde za ní.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon led 10, 2011 10:08 pm

wooooow.... :shock: :happ2*

Tir: +Kdyby věděl, jak Tir pracuje, jak hrozně šmejdí domem a připravuje králíčkovi svému chutnou krmi, jistě by nespal tak dlouho. Ale spí a když se probudí a začne tápat po teplém těle Ještěrčině, záhy zjistí, že byl podveden, vytřeští oči na drzý polštář, který se mu do ruky připletl, vyleze z postele, natáhne si trenky a vydá se pátrat domem trochu vystrašen, kde Tir je. Už z dálky ho vůně táhne ke kuchyni a tak zamíří tam...Fascinovaně sleduje připravenou hostinu na stole.+ Tir...? +rozhlíží se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 10, 2011 10:32 pm

Fab: vyhřívá se a popíjí, nohy má natažené na protější židli a sukni šatů vykasanou, opaluje si nožky. hlavu má ve stínu slunečníku a když tak kmitala, teď relaxuje. tady jsem, venku. zavolá. přines mi ten džbán a vem si taky skleničku, jestli chceš. organizuje donášku obřího skleněného džbánu s její nápojem, v němž plavou maliny, lístky bylin a kostky ledu už skoro rozpuštěné.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette