Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pon led 10, 2011 10:36 pm

Tir: +Poslušně popadne všechno, co si Tir naporoučela a donese to na terasu. Pohled na ní ho hřejivě potěší. Jakoby spadl do nějaké romantické knihy, co čte jeho máti.+ Jak jsi to všechno dokázala? +políbí jí do vlasů, než dosedne do lehátka vedle ní a naleje jí i sobě sklenku.+ Spal jsem jenom chvilku...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 10, 2011 10:48 pm

Fab: vezme si čerstvé chladné pití, kreslí si prstem do orosení skleničky a upíjí. nohy si neprodleně zaparkuje k Fabienovi na stehna. já jsem strašně výkonná. a tys spal jen chvilku. úplně malou chviličku. asi pět hodin, miláčku. směje se. máš hlad? napijeme se a přinesu jídlo.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon led 10, 2011 11:01 pm

Tir: +Polkne úžasný nápoj, který ho dokonale osvěží a vykulí oči.+ Pět hodin?! To není možný!...Takhle jsi mě unavila?!...+culí se mile a hladí ji po nártech.+ Mám hlad jako vlk, ale počkám. Takhle je to krásný. A dám si eště to pití...co to je? Je to skvělý! :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 10, 2011 11:07 pm

Fab: spinkal jsi jak mimino. a já unavená nejsem. zašklebí se na něj a trošku ho šťouchne špičkou nohy, ale jen tak mazlivě. to je střik z bílého, maliny a máta s meduňkou. a led. a čeká tě maminčin králík s bramborama, salát se sýrem a jako moučník pečivo s ovocem. a já. vypískne a trošku se polije, jak sebou cukne, když ji Fab lechtá. a pak tě za odměnu čeká nádobí!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon led 10, 2011 11:22 pm

Tir: +Natěšeně poslouchá a lechtá ji na chodidle - jen trochu.+ Mám nápad- necháme nádobí na Molly a Sama, co říkáš? Tys stihla i upíct? Miluju tě... :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte led 11, 2011 12:36 pm

Fab: to nevím. bůhví kdy se vrátí z výletu. a zase tolik nádobí nemá ani tvoje maminka. ještě ho pošťouchne nožkou. ano, upekla jsem. takový rychlý pečivo. ale dobrý. čtenáři doporučují. hlavně ty mufínky s domácí malinovou zmrzlinou! culí se a vstane a jde pro tác plný talířů, příborů a hrnců s obědem. prostře a nandá jídlo. dívá se na Fabiena, jak moc mu má naložit na talíř.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte led 11, 2011 9:21 pm

Tir: Malinová zmrzlina....miluju tě...+zaúpí blahem a rozšířenýma očima sleduje, jak Tir nosí podnosy plné laskomin.+ Chci hodně od všeho a nakonec nejvíc tebe...+natáhne se po její nožce a něžně jí pohladí, jak nad ním stojí s plným talířem.+ Teď by ti hrozně slušely květované šaty s bílou zástěrkou a klobouček s živými květy, miláčku...+usměje se na ní zamilovaně a napůl to myslí v legraci a napůl vážně.+ :* :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř led 12, 2011 1:00 pm

Fab: nandá mu, co si řekne. usmívá se a nožkou hlazenou se přitulí. sama si taky naloží dost jídla - všechno, co jí chutná. možná jsem měla ke králíkovi udělat bramborovou kaši pro vrstvení požitků... no, možná příště. narovnává věci na stole a má takové ty hospodyňské průpovídky. ale zástěrku jsi mi někam dal ty. podívá se na něj, protože ráno, když dělala světlušku, skutečně jí svlékl zástěrku. a živé květiny? to jo. potom si dáme moučník, tu zmrzku hlavně, a kafe a pak bys mohl ty vyniknout s těma kytičkama. dobrou chuť! sedne si tak, že se ho i nadále dotýká pod stolem bosou nožkou.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř led 12, 2011 11:57 pm

Tir: +Culí se chvíli na Tir, chvíli na jídlo a přemýšlí.+ Zástěrka...zástěrka...někde v kuchyni...pod stolem...ráno mi trošku překážela v rozhledu.+ A taky se nohou tulí a cpe se.+ Kaše by byla super, tu mám moc rád, hezky jemnou. Mňam...udělalas to skvělý! :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 13, 2011 9:41 am

Fab: kaše tedy může být zítra, stejně maminka připravila králičí hody. a máme v lednici něco na gril. musíš mi ukázat, kde má maminka lilky a cukety. taky je ugrilujeme. máme maso rychlý, pro nás na večer. a pak něco, co by mělo být naloženo tak dva, tři dni, až se vrátí Sam a Molly. něco mi říká, že i maminka se zdrží u kamarádky. užívá si všech dobrot, včetně čerstvé zeleninky a sýra. fazolky! ugrilijeme i fazolky a rajčata - udělá se to s ančovičkama a dá se navrch sýr. je to moc dobrý. a taky bychom mohly do vsi nakouit nějaké ryby, taky jsou fajn na grilu. až se všichni vrátí, mohl by být grilovací večírek. našly jsme na půdě gramofon a desky. to by byla párty!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette