Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 10:38 pm

Wilmot: °Nakloní mu prudce hlavu na stranu a políbí jeho krk° Ať po mě chceš cokoliv, tak ne tady. Nechci Styx rušit příjemné rozjímání °Vstane a odejde směr kajuty, jen se krátce po něm ohlédne s výzvou v očích, tedy oku :-D°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 10:41 pm

+Je plně spokojen stím že se k němu Neferet tak tulí+ Nějaká pobledlá lásko. Chceš abych ti rozproudil krev? +ptá se z neviným výrazem zatím co jí klouže rukou po zádech na zadeček+ Růžové tvářičky ti sluší víc +zaryje jí nosem ve vlasech+ třeba když rozpaky zrudneš.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » sob zář 11, 2010 10:50 pm

Neferet: Vzpomínám si, že těsně před svým odjezdem jsem se dozvěděl, co se ti stalo +šeptne jí to do ucha, aby je Spike neslyšel+ Jsem moc rád, že jsi se z toho dostala tak rychle +koukne po Spikeovi s úsměvem+

Spike: +představí se mu a trochu nedůvěřive si ho prohlíží, nezdá se mu ta jeho arogance a suverénní vystupování, moc mu to nejde ke křehké Neferet+ Takže milenec? +pousměje se+ Čímpak jste zapůsobil na cudnou Neferet, že tak rychle změnila názor na muže?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 10:55 pm

Tony: Nějakou dobu to trvalo, ale už je to lepší. +pousměje se+ A nemusíš šeptat, stejně nás slyší. +dodá taky výmluvně potichu a omluvně se usměje+

Spike: To jenom to houpání. +svede to na loď, při jeho dalších slovech, skutečně trošku zrudne rozpaky+ Spikeu. +zasyčí potichu varovně, nelíbí se jí, že jí putuje rukou na zadeček a nechce, aby ho napadlo zajet rukou pod sukni, když se ho Tony zeptá, jak na ni zapůsobil, začne se modlit, aby mu neřekl něco, po čem by se přímo topila v rozpacích+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 10:56 pm

+s úsměvem následuje Lanu+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 10:56 pm

Tony: +Arogantně mu vrací pohled+ Prostě se do mě zamilovala, že jo pudlíčku? +usměje se vlastně docela něžně na Neferet+ Srdci prostě neporučíš +dodá a změří Tonyho pohledem jasně říkajícím že Neferet je jen jeho a kdo na ni vstáhne ruku, ten o ni přijde. Až tedy na zřejmě jednu výjimku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » sob zář 11, 2010 11:12 pm

Po menšom blúdení sa predsa len objaví na luxusnej jachte. S úsmevom na tvári vojde do sálu a len tak do pléna pozdraví. "Buenas noches všetkým." pohľadom preletí hostí a v dave hľadá Styx.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 11:15 pm

Styx: Zajímavé to sice je, ale taky únavné. Vlastně jak jsem říkal někdy na pár let zmizím, protože mě nebaví se dívat jak se všichni ti lidé kolem mně plouží, zabíjí se a hrají si na pány +sklenku má díky Styx stále plnou, takže už i on má trochu lehčí mysl+ Prozradím, ale pouze vám protože mi imponujete +nakloní se k ní a zašeptá jí svůj věk do ucha, kdyby nebyl opilí neudělal by to+ Znal jsem Cesariona a jeho matku, královnu nepokořitelného Velkého Egypta. Fascinující žena +krátce zavzpomíná s příznačným leskem v očích+ Stačilo slyšet jedinou její promluvu řečenou vznečeným tichým hlasem a každý muž musel být ztracen. Vůbec se nedivím že samotný Casar jí podlehl. Taky se nedivím že věřil v její božský původ +usměje se+ Borgiů? +trochu se podiví+ Bylo spoustu pomluv o incestu který se prý v tomto rodě opakoval několik generací, ale dokonce ani já nevím co bylo na těch fámách pravdy.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 11:19 pm

Man: No, já si tak trochu všimla, že i když jste už od sebe, jakoby jste oba hledali nějakou cestičku zpátky k sobě a jeden čekal na druhého, kdo začne +usměje se+ Nechci se v žádném případě do toho plést, to je jen vaše věc. Ale budu ráda, když mi budeš nablízku, až se Postrach objeví v Guns. Je to příležitost zase si s ním jen tak nezávazně popovídat. A když už nic jiného, alespoň se podívaš na krásného chlapa +uculí se a všimne si, jak dloube do skla, což je známka nějaké nejistoty. Nejistoty z toho, jestli by jí byl schopný odpustit?+ Buď ráda, že s tebou alespoň normálně mluví. Se mnou Remus nemluvil dva měsíce a bylo to strašné +skloní na chvíli hlavu, aby zakryla tvář+ Ztracená důvěra se velice těžko získává zpátky. Ale když o to hodně stojíš a uděláš pro to všechno, není to nemožné. Kde je láska, tam musí být i odpuštění +pohladí jí po rameni+ Dobře to dopadne, uvidíš +utěšuje ji+ A jak to máš vůbec s Cassem? Jste ještě spolu?

Mem: +mávne na ni kamsi dozadu+ Ahoj, tady jsem + a počká na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 11:33 pm

Spike: +podívá se na něho, když se jí ptá na tu zamilovanost, neví co odpovědět, ve svých citech má takovej bordel od oný noci, ale když vidí, jak se na ni něžně usměje, něco se v ní radostí zavrtí. možná má pravdu, možná ho opravdu miluje, je si jistá, že by v tom měla jasno, kdyby jen nemyslela mimo něj ještě na jednoho muže+ Jo to jo. +vyleze z ní nakonec, když dodá to o tom srdci a je ještě zmatenější, což se jí možná objeví ve výrazu, když na Spikea kouká a anižby nad tím přemýšlela, strčí mu ruku pod kabát a obejme ho kolem beder a trošku se přitulí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky