II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 11:43 pm

Styx: +pokrčí ledabyle rameny, až kůže jeho kabátu zavrzá. Asi by potřebovala namazat, kdoví jak mu vržou kalhoty když jde+ Tak upíři taky nemůžou dělat nic jiného než žrát a souložit. Na nic jinýho nejsou vybavený +projeví názor proč to dělají upíři+ Upíři neradi démony a démoni neradi upíry, takže je to jen nemrtvá společnost.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 11:56 pm

Sam: Tak to jsem upřímně rád +usměje se+ Tak čarodějka... myslel jsem si to. Zdá se mi, že mluvíte tím stylem + Musím vás pochválit, taky velice dobře tančíte. S obdivuhodnou lehkostí. Je radost držet vás v náručí +složí jí poklonu+ Troufám si určitě i na další, pokud nejste ještě unavená +roztočí ji po parketu v novém rytmu, že na chvilku přestanou mluvit. Jak skončí další hudba, vydechne si a navrhne+ Je čas na malé osvěžení, co myslíte? Děkuji za váš tanec +nabídne jí opět rámě a nechá se odvést z parketu+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 05, 2011 12:13 am

Morsmordre: +ve chvíli kdy jí skládá poklonu je ráda, že si nemuže všimnout toho jak se začervenala. Když začnou vířit v dalším rytmu, má co dělat, aby mu stačila. Když tanec skončí, vděčně se do něj opět zavěsí a vede ho ke stolu.+ Myslím, že nám číšník četl myšlenky+usmívá se, když vidí na stole mísu se spoustou dobrot+ někdo nám tu nechal občerstvení +prozradí mu a poté co si sednou přisune mísu k němu aby ji měl na dosah+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 12:52 am

+udiveně se na něj koukne+ Co že dělají upíři? +pak se rozesměje+ Tak to máte zlatý život. Večírky, souložení, dobré jídlo a skvělé pití. Kdo by nechtěl být upírem?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 05, 2011 1:03 am

Zasměje se. Tak to tě můžu uklidnit, zoubky jako zbraň nikdy nepoužívám. Za prvé se rozhodně nechci nepříteli dostat tak blízko, abych ho kousla a za druhý, nejsem zvíře. Na okamžik výraz v očích viditelně ochladne a ztvrdne, ale jedním mrknutím je to pryč. Jestli někdo...hmm, pár jich bylo. I když většinou jsem zabíjela prostě proto, že...to byla práce. Pokrčí rameny, potáhne a zamyšleně na něj pohlédne. A to že mě to navíc bavilo, je ale další věc. Uclí se. Jasně, že šlo. Klidně přijď a domluvíme to. Jestli budeš chtít někoho konkrétního jako protivníka, nebo je ti to jedno. Vše zařídíme. Usměje se na něj a napije se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob úno 05, 2011 2:35 am

Memory: +podívá se směrem, kde André osahává blondýnku+ Ale prosímtě...snad tě to nemrzí? +pohladí ju po vláskách+ Je to blbeček, a nic na tom nemění, že je to blbeček s brejlama. +zakroutí nad ním hlavou+ Co ti nalil do pití, že ses s ním vůbec kdy dala do řeči? Evidentně je to netaktní ...+zarazí se, než vyjádří podstatu slova "holkař" peprným slovem+ chlápek, co bere co se zrovna namane a neláme si hlavu se svýma úlovkama.
To beru kočičko, +okousne jí bradičku+ chceš se ještě s někým rozloučit, nebo se jednoduše vypaříme? Auto mám venku...+drží si ju pořád hezky u sebe a tlapou jí ohlazuje zádečka+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob úno 05, 2011 12:02 pm

Chris: Zakrúti hlavou a potom mávne rukou, akože je to fuk. Pohladí ho po ramenea potom sa trochu odtiahne. "Asi by sme sa mali ísť rozlúčiť aspoň so Styx. Predsa by asi bolo neslušné len tak sa vypariť." povie po chvíli. Rozhliadne sa a keď zbadá Styx, tak chytí Chrisa za ruku a dojdú k nej.

Styx: "My už pôjdeme. Ďakujeme za pozvanie. Je to naozaj veľmi dobrý večierok."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 12:27 pm

(blbeček s brejlama?)
Chris: +žárlivec Rambo si vůbec nevšiml, že jen kousek od něj stojí Styx a slyší všechny urážky. Posral si to u ní na celé čáře+

Mem: +hodně ji zamrzí, že Mem je to fuk, jak urazil Andrého+ Díky, žes přišla +vlažně se s ní rozloučí, na zelenou gumu ani nepohlédne a jde se věnovat svým hostům+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob úno 05, 2011 12:36 pm

Jak myslíš. +ušklíbne se, ale spíš tak mile. Párkrát zamává hůlkou a Merlin div se, ani jí vlasy nezapálí a to co tam vznikne ani nevypadá zas tak špatně. Taky se oblíkne, hůlku schová a pak jí nabídne rámě.+ Můžeme jít, krásná slečno? +mrkne na ni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Memory » sob úno 05, 2011 12:48 pm

(Možno to bolo zbytočne expresívne, ale André sa tváril, akoby sa medzi nimi nikdy nič nestalo a len tak bez obalu začal flirtovať s inou, akoby to robil naschvál. Je mi jasné, že Mem na to nemá právo, ale aj tak ma jeho vlažný prístup trochu zamrzel, takže ho nemám prečo obhajovať)

Styx: Keďže netuší, že Styx si ich rozhovor vypočula, nevie prečo je odrazu taká chladná. Tak len prekvapene za ňou pozerá, ale potom sa zas chytí Chrisa. Vyjdú von, nasadnú do auta a odídu preč.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky