Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 19, 2010 10:01 pm

Mezi tou kupou plakátů byl jeden i můj. pousměje se. Jsem opravdu moc zvědavá...hoří nedočkavostí, jak dopadnou výsledky. Takže upír. Samozřejmě. Všichni vašeho druhu máte v očích takový podivný lesk. zadívá se do těch jeho.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř říj 20, 2010 1:34 am

Chce Mys upozorniť, že nie je veľmi múdre pozerať do očí upíra zo Slastí, ale potom len pokrčí ramená a upije si z poháru. Robert ani nevyzerá, že by chcel robiť problémy. Musí sa uškrnúť, keď si Mys tak nenápadne robí kampaň. "No samozrejme kategógia o najpríťažlivejšieho upíra." povie s úsmevom. Skutočný názov kategórie by si Robert mohol viazť trochu osobne. "Takže myslíte, že sa upíry zo Slastí zapoja do kampane?" nadvihne trochu obočie. "I keď, myslím, že Jean-Claude si nenechá újsť žiadnu propagandu svojho podniku." zasmeje sa...už začína byť trošku opitá. (musím ju trochu viac opiť, aby mi to naväzovalo na ďalšiu líniu)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 20, 2010 11:05 am

napije se ze skleničky a dělá, jakoby je neposlouchala.
(káždá reklama, dobrá reklama
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » stř říj 20, 2010 11:57 am

Mys: *pozvedne obočí* opravdu? to se budu muset podívat na ně asi lépe...*přikývne a když se mu tak hezky nevědomky podívá do očí, malinko popustí svou moc, takže má pocit, že se v jeho modrozelených očích topí jako v jezeře..pak mrkne a nechá toho, tváří se, jako by se nic nestalo*není to jen lesk...*promluví po chvíli temně* dám vám jednu radu. Nedívejte se cizím upírům do očí. Ne všichni jsou tady v tak dobré náladě, aby toho nevyužili...nebo nezneužili...*usměje se na ně, jako by nic z toho předtím neřekl

Mem:* a obrátí pohled na Mem, i když ta mu, jak si všimne, kouká spíš na nos..usměje se víc* tak to je kategorie přímo šitá na náš podnik...*pak mrkne a zavrtí pobaveně hlavou* to jste ho vystihla...určitě si nenechá ujít příležitost..je to jedna z jeho povinností..*zatváří se, že mu to ani nezávidí* ale jsem docela zvědav, jestli si někdo od nás troufne jít v kampani proti J-C..*uculí se trochu potměšile*
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » stř říj 20, 2010 3:38 pm

už má třetí skleničku a začíná mít lehce naváto, poslouchá rozhovor ostatních a u toho si prohlíží Roberta dáva ale pozor, aby se vyhnula očím, jen pro jistotu

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 20, 2010 6:34 pm

Robert: Možná jsem pošetilá, ale upírů se nebojím. Moje krev jim nechutná a moje mysl se jim nelíbí. řekne záhadně a dopije Mary.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř říj 20, 2010 10:00 pm

Robert: Usmeje sa, akoby vedela niečo, čo ostatní nie. "To som sama zvedavá. No myslím, že trochu zdravej konkurencie Jean-Claudovi nezaškodí. Všetci vieme, s kým máme do činenia, ale kto vie. Víťazom môže byť nakoniec niekto celkom iný." barman jej posunie ďalšiu sklenku. Na chvíľu sa na Roberta zadíva, akoby si na niečo spomenula. "Zvyknete tiež vystupovať? Mám pocit, že som vás na jednom predstavení videla."

Mys: Prekvapene na ňu pozrie. Rada by vedela, ako to Mys myslela.

Arwen: Všimne si, že akosi stíchla...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Robert » čtv říj 21, 2010 12:33 pm

Mys: *zasměje se, ale je to poněkud studený smích* to říkalo i mnoho žen před vámi...nevím, na co jste zvyklá jinde..jen jsem vám chtěl doporučit jisté bezpečné chování zde. *upije* nemůžete vědět, co nám tady chutná a co se nám líbí..*zavrtí hlavou nad tou pošetilostí* ale jak chcete..klidně si praktikujte to co doteď. vidím do vás docela dobře, číšníkům se možná nic nepovede..ale jsou jiní..a jejich hračka do smrti byste být nechtěla..to mi věřte...*pokrčí neznatelně rameny, že různých jiných tady speciélně už viděli...*

Memory: no to nezaškodí...hádám že každá reklama je dobrá..*zasměje se, hlas má příjemný, ale neoplývá schopností dotknout se jím..zatím* jistě..minimálně bývá kandidátů z různých řad mnoho a ne všichni obyvatelé Losu chodí sem. A ne všichni dokážou rozpoznat... potenciál, když ho mají před nosem...*točí se se sklenkou bloody jakoby nic, jako by to ani nemyslel na Mem konkrétně, pak se na ni usměje* to je možné, občas i vystupuju....to bylo mé původní zaměstnání tady. Vlastně pořád je. Podnik mám na starosti jen když některý z vyšších není přítomen *a nebo zaneprázdněn, to ale nedodá:)*

*Jen tak mimochodem sklouzne pohledem na Arwen, když si uvědomí, že utichla* doufám, že se nám nenudíte...
Robert
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 21, 2010 5:15 pm

dělá, jakoby ho neslyšela a nenápadně si přejeden pp malých rankách na krku. Podívá se na Arwen. Už jsis tady někoho vyhlídla? mrkne na ni.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv říj 21, 2010 5:30 pm

Robert: Děkuji za optání jen se pousměje Ale ne, nenudím se jen nemám co bych řekla k probíhajícímu tématu, někdy mi nevadí jen poslouchat ostatní, když to trvá dlouho tak to samozřjmě začne být nudné, ale já se zatím tak necítím, až se budu nudit poznáte to pokýve hlavou a hodí po robertovy milý pohled, zatím popíjí a dále poslouchá rozhovor ostatních

Mys: zasměje se ještě ne zatím jsem stačila sledovat jen vás 3 hodí očkem po robertovi Ale určitě se tu porozhlédnu přejede očima místnost

Až ukončíte váš rozhovor, mohli bychom jít něco dělat co vy na to? tázavě hledí na ostatní
Naposledy upravil Arwen dne čtv říj 21, 2010 7:46 pm, celkově upraveno 2

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti