Keďže už všetci pomaly odchádzajú, aj ona si dopije svoj koktejl a poberie sa domov. Predsa len, svadba sa rýchlo blíži. (až teraz som si uvedomila, že je vlastne už zajtra )
To tedy rozhodně bude, nakonec, je to svatba Luciuse Malfoye, ten by nepřipustil, aby to nebyla událost desetiletí. Zasměje se. Jo, jasně, já ještě musím něco zařídit tady, pak se dát trochu do kupy, aby se mě svatebčané nelekli. Uculí se. Tak ahoj a uvidíme se na svatbě. Taky ji obejme a když se to tam vyprázdní, pomůže s úklidem a cestou už se jí honí hlavou možnosti na zvýšení bezpečnosti.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
*zaměstnanci to daj do pucu, takže za chvíli není poznat, jaké nepravosti se tam děly nebo neděly* (lach, detaily? ještě si neodchytla Roberta...a lidi najatí nejsou, zatím...to by bylo moc jednoduché;) )
(tjn...však máme čas...lidi musíme vyzískat, proto taky chtěl JC počet, ne kvuli výplatní pásce:D himl, a ještě bez notesu..kníík, asi mu zapálím...svíčku, třeba obživne, krám jeden)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
*Tiše a téměř nenápadně se proplíží podnikem až k baru na balkoně. Opatrně se rozhlídne - co kdyby tam někde náhodou byl otec nebo matka...nejsou. Pohodlně se usadí na barovou stoličku*
A čistě náhodou zrovna na parkoviště přijíždí černý Lancer, z kterého vystoupí Becca. Vejde do klubu, projde zákulisím a zamíří na bar, po cestě kontroluje jestli bezpečnostní opatření fungují jak mají a kývne na pozdrav najaté ochrance. Hned si všimne u baru sedící Styx. Ahoj, tebe jsem neviděla snad století. Uculí se na ni a nalije si panáka Jacka. Máš se?
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
+usměje se na Beccu, je ráda, že tady nebude sedět sama+ Ahoj, Becco, ráda tě vidím. Dík, mám se skvěle. A co ty, kde se pořád touláš... vůbec tě není vidět +napije se s ní na kuráž+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)