Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » ned úno 13, 2011 10:41 am

Náhle, asi okolo deviatej sa strhne zo spánku...lepšie povedané z kómy... a chvíľu jej trvá, než jej dojde, kde to vlastne je. Ako sa tam dostala si nepamätá a horšie, ani čo robila, ale keď vedľa seba ucíti Chrisa, upokojí sa. Začne rozmýšľať, že prečo sa tak náhle zobudila, keď v tom na ňu doľahne veľká bolesť hlavy a čo je ešte horšie, aj žalúdka. Vyštartuje z postele tak najrovnejšie, ako sa jej dá. Zamkne za sebou a už kľačí pri záchode a snaží sa nevyvracať si dušu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned úno 13, 2011 1:48 pm

(Cos nám to tam pila? Po Grünnblitzu ani zlomocné by ti zle být nemělo..ale esi to byl absinth..tak to už asi jo..musíš tréénovat! - a nechlastat předtím doma!)

+Jak není zvyklej pít, tak spí taky jak poleno, probudijou ho až specifický zvuky ze záchoda+ Memory?! +zabuší na dveře+ Seš v pořádku? +nakrčí čelo, páč je to dost debilní otázka a zamyslí se nad tím, jestli mu vlastně není taky špatně, ale kromě bolesti hlavy nix, pokrčí ramenama, že měl asi dobrej základ, taky asi vydrží víc. Chytne za kliku, chce jí přidržet vlasy, nebo tak a je zamknutý+ Memory otevři! Nemůžeš se zamykat, když je ti zle!
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned úno 13, 2011 2:54 pm

(To je to, že ani neviem, čo som to všetko popila....tuším málo trénujem....a možno som tehotná :roll: )

"Neni mi zle. Je mi dobre." zavolá s hlavou opretou o chladnú záchodovú misu. Potom sa jej ale podarí vyškrábať na nohy, i keď sa s ňou všetko točí, vyvracať už nemá čo a zdá sa, že jej to trochu pomohlo. "Za chvíľu vyjdem von, nechoď sem." zavolá cez dvere, ale ako má zosladbutý hlas, skôr to len tak namáhavo povie. Nejako sa dovlečie k umývadlu, vyčistí si zuby, opláchne tvár a dá dole ešte zbytky líčenia. Potom si na chvíľku zalezie do sprchy a snaží sa moc nemyslieť, lebo hlava ju furt bolí. Zabalí sa do županu a konečne odomkne. "Chris, povedz mi, že som včera moc nevyvádzala." pozrie naňho skoro zúfalo a rozhliadne sa po izbe. "Kde mám oblečenie?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned úno 13, 2011 3:06 pm

(Láách! To by bylo překvápko! A splnila by se ti ta goluxina věštba!)

To slyším, jak dobře ti je..+brnkne dolů, aby jim donesli lehkou snídani, ideálně třeba zavinááče, kafe a vodu s ledem a citronem a nějaký rozpustný prášky na kocovinu. Celou dobu stojí u dveří a poslouchá, kdyby to tam s ňou náhodou seklo, že by ty dveře vyrazil.+ Já čekááám...
+když otevře, tak si oddychne a starostlivě ju pohladí po vláskách+ Už je to lepší? +podá jí skleničku s minerálkou a prášečkem+ Vyváděla? Ne, nic neobvyklýho. +což je fakt+ Oblečení...asi venku u termálu a zbytek dole u vířivky, kde sme...no však víš..+uculí se a posadí ju na postel. Sám už na sobě má boxerky a kalhoty+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon úno 14, 2011 12:11 am

(nestraš :D )

Vezme si od neho minerálku, aj prášok a hneď ho zapije. Je trochu poblednutá, ale prikývne. "Trošku." trochu namáhavo prehltne ako počúva, kde skončilo jej oblečenie. "Čo sme robili vo vírivke?" ale predstavu už má, keďže tam skončila časť oblečenia. "Pamätám si ešte matne, ako sme vchádzali do jazierka....alebo sme už plávali v jazierku." pokrúti hlavou, no hneď to oľutuje. "Kruci, mja hlava." chytí sa za čelo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon úno 14, 2011 12:25 am

Takovej skvělej sex a ty si to nepamatuješ? Chm...+no trochu ho to mrzíí, páč dával prvotřídní výkony, ale budou si to halt muset zopakovat+ Musím...+kývne ke koupelně, nachvílu tam zmizne, provede hygiénu a je zpátky+ Dáš si semnou zavináča? +oddělá poklop z talířku co mají na tácu s jídlem na posteli+ Nebo nějakej krosant, ovoce? Neboj, hlava po tom prášku povolí. +dá jí pusinku na čielko+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 15, 2011 11:44 pm

"Vážne bol taký dobrý?" kývne naňho stále červená, no čiastočne aj potešená. "A videl nás niekto?" Keď si predstaví tú vírivku. "Nooo. neviem, či to zvládnem." ale predsa len si sadne na postel a začne sa v zavináčovi trochu ždibrať. Predsa len, ako všetko zo žalúdku dostala preč, má už torchu hlad...predovšetkým, keď zabral ten prášok.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 16, 2011 12:12 am

Bol überdobrý! +zakroutí nad ní hlavou, jak o tom může jen pochybovat+ Vím já? Sem se nedíval po lidech, ale po tobě...jenom papej, potřebuješ síílu. +moudře a sám se začne cpat, jako by týden nejedl+ Už je ti líp, hm? +usměje se, že je to na ní i vidět+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř úno 16, 2011 10:59 pm

Počúva ho a jej farba sa mení na rajčinovú, keď si to predstaví. Napokon si skryje tvár do dlaní. "Ako som sa mohla tak opiť?! Určite nás niekto videl... (a to ani nehovorím o tom, že má Bea všade kamery, žeee :D )." krúti hlavou a v jej hlase zaznie panika.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 17, 2011 1:25 am

(Lach nojo!)

Ale prosííímtě, +pohladí ju po vláskách+ myslíš, že nikdy neviděli..+zarazí se+ no vlastně tak dobrej sex možná fakt ani neviděli. +samolibě se hrdinsky usměje a hned si zase kousne, že má roztomile plnou pusinku+ Víš co? Seženu ti to na dývku, ať víš, o cos přišla!
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje