od Amon » stř lis 02, 2011 11:21 pm
Mem: (bych to taky nehrotila, jak odpovíš, tak odpovíš, já taky odpovídám podle nápadu a nálady a zase s amonem mluvíte každej o něčem jiným - on říkal, žes mu nahrála, páč kdybyste se nerozešli, tak by Jerryho nemohl lanařit k sobě, protože by dělal furt naplno pro beu) To není tvá chyba zlato, +obejme ji a druhou tlapou obejme Molly, takže je každou drží pod jedním křídlem+ No to nám teda bude vadit! Podívej na ten medovník! Vidíš jak smutně se dívá? A volá - Memory, vem si mě! Prosííím! +zaxichtí se mile a lepne jim každé pusu na tvář+ Hlavu vzhůru holky! Každá tu svou teda...chystáte se vůbec na tu sobotní slavnost? +zvědavě+
Moll: Já su hodnej pořád! Náhodou ty se směješ, ale Kraftovi se chce do postele dostat každá. Zašlo to už tak daleko, že sestřičky kromě životopisu posílají i fotky v plavkách! Sem slyšel teda...+zakecá to rychle, jako by je vůbec neměl tu čest vidět taky...+
á další architekt? to je dnes nějaká oblíbená činnost! +poznamená+ takže multifunkční, joo kdo umí...+uznale+
Jak kteří kouzelníci, samozřejmě. Proč by nebylo? Mudlové jsou vynalézavější, víc se musijou snažit. Neříkám...+gestikuluje u toho důležitě rukama+ krev není voda a kouzelník bude mít v určitých ohledech vždycky navrch, ale šikovnej mudla...to se vždycky hodí. A někdy je obzvlášť dobrý mít lidi zvenku.
Nenabírám mudly na ulici, většinou jde o známýho známýho nějakýho smrtijeda, někoho z Beiných žoldáků a podobně. Zajímám se o výsledky jejich práce, toť vše.
Chápat mudly jako..komplexní osoby je problém, vlastně kdybych nežil s Beou, asi bych je ani pochopit nechtěl...ale ona s nima má hodně společnýho...což se v pravým měřítku projevilo až po našem rozchodu, ale řekni sama - copak je tady Jerry neschopnej? Nebo Adelstein, nebo Abruzzi. To sou samo kousky, který bych bral k nám všema deseti. No bohužel...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...