Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 23, 2012 1:44 pm

+vejde dovnitř, ale Carlose zadrží venku na chodbě. Kouzlem odstraní Assassínovi pouta a had (smrtijedská náhražka provazu) se z jeho zápěstí odplazí pryč. Tony klekne před Pánem zla na jedno koleno a skloní hlavu na prsa+ Musel jsem ho spoutat, i když nerad, ale trochu se bránil mému pozvání +vysvětlí+ Má pouze rozbitý nos, pane a způsobil si to sám +zatne pěst, když si Amon dělá starosti o muslimského mizeru, ale to, že jeho smrtijed je vážně zraněn, ani nepostřehl+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Assassin » sob čer 23, 2012 2:14 pm

+vejde do místnosti, nebrání se, protože správně pochopil, že by neměl šanci cokoliv podniknout, ale vyčkává na svoji příležitost a ostražitě pozoruje okolí, obzvlášť muže, o kterém soudí, že to bude asi Tonyho nadřízený, vzhledem k tomu, jak se před ním jeho únosce plazí+
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Amon » sob čer 23, 2012 2:21 pm

+samozřejmě si Carlose všimne, ale nějak to nechává být, tady sou návštěvy na denním pořádku...+ Musel, musel...+zavrtí hlavou+ to teda muselo být pozvání...+odmávne tonyho, ať si stoupne bokem - nojo, smrtijedů je plnej barák, asasíny tu máme momentálně dva+

+podívá se na Hasana? a kývne mu ke křeslu+ Prosím, jako doma..+luskne prstama a přes Assasínem se objeví na stolku minerálka a pakl vlhčených ubrousků na ten rozmajzlej nos+ jako doma...něco k jídlu? +sedne si za stůl a sleduje ho+ Tady se nemusíte ničeho bát..omlouvám se za svého +zamračí se znova na tonyho+ nevychovaného podřízeného. Nejste tu v zajetí, nýbrž mým hostem a zaručuji vám naprostou bezpečnost. +opět pohled na tonyho, že to myslí vážně+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 23, 2012 4:10 pm

+postaví se stranou, založí ruce na prsou a zpod zamračeného obočí sleduje Hasana+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Assassin » sob čer 23, 2012 4:13 pm

+posadí se do křesla a nedůvěřivě pozoruje Amona. Minerálky se ani nedotkne, ale ubrousek si přiloží na krvácející nos. Gestem ruky odmítne jídlo, je opatrný+ Kdo jste a co ode mě chcete? +nezdá se, že by Amonovi hned bezmezně důvěřoval+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Amon » sob čer 23, 2012 4:48 pm

Ale noták, +nakrčí nos nespokojeně+ jednou jsem řekl, že jste tu host, tak co ta upejpavost...+natáhne se a napije se z jeho minerálky, aby viděl, že není otrávená a položí ju zase zpátky+ kdybych vás chtěl odpravit, či otrávit, nesedíte tu...
Každopádně...+zapálí si, potáhne a vyfoukne kouř a dívá se z okna, jakoby seděli na zahrádce nějaké luxusní restaurace+ Rád bych s vámi...jak bych to..uzavřel nějaké dohody..tedy asi s vaším nadřízeným...pokud sám nejste dostatečně...chápete..kompetentní osoba... +upije kafe co má na stole, pohodlně se rozvalí v křesle a tváří se naprosto uvolněně a nenuceně+ Jednak - už pro mě jeden assasín dělá a musím říct, že máte můj neskonalý obdiv, +kývne uznale hlavou+ líbí se mi váš..styl práce...loajalita...zkrátka, rád bych zaměstnal pár vašich kolegů...máme spoustu práce a lidi jako vy by se mi vážně hodili. Za druhé - mám pro vás velmi výhodnou obchodní nabídku stran jistých rostlinných produktů...+koutkem se usměje+ A konečně za třetí - vy a já máme společného nepřítele, templáře. My s nimi máme problémy, vy je nesnášíte a víte jak na ně...
Amon
Mág

Příspěvekod Assassin » sob čer 23, 2012 8:15 pm

+pozorně ho vyslechne, pak se konečně trochu uvolní a opře se pohodlně do křesla+ Omluvte mou nezdvořilost, ale jistě chápete, že když jsem proti své vůli unesen svým nepřítelem neznámo kam... +blýskne nenávistně pohledem po Tonym+ ...moc důvěry to ve mně nevzbuzuje +vypije žíznivě sklenici minerálky a pokračuje+ Vaše nabídka je, řekl bych, víc než lákavá. Zdá se, že toho o nás víte dost +na chvíli se zamyslí, jakoby ji zvažoval+ Nepatřím sice mezi tu nejvyšší elitu v naší armádě, ale nejsem ani žádný pěšák. Mám své pravomoci a velím četě vycvičených mužů, ochotných pro naši věc udělat cokoliv. Záleží na vás, jestli jste ochoten jednat přímo se mnou a pokud ano, rád bych věděl, jak byste si tu naši spolupráci představoval +nakloní se v křesle dopředu a s chladnou tváří se zeptá+ Smím pro začátek vědět, co máte proti templářům?
Assassin
Člověk

Příspěvekod Amon » ned čer 24, 2012 1:53 pm

Samozřejmě, to bylo takové..nedorozumění. Politováníhodné. Pan Dolohov toho jistě hluboce lituje a jsem si jist, že vám jako omluvu nabídne své zdejší komnaty k libovolně dlouhému pobytu.
+jen dopije, hned mu tam donesou další sklenici, aby nám chudáčik neuschl+
Všechny moje nabídky jsou lákavé, jen každá jiným způsobem. +usměje se samolibě a přistrčí mu cigarety se zapalovačem, ať si nabídne, jestli chce+ Dá se říct, že jsem informován..okrajově...
NO výborně, tak bysme mohli zapracovat na tom, abyste mezi tu elitu patřil, hm? Kdybych nebyl ochoten jednat s vámi...+naznačí rukou, že by se opakoval - neseděl by tam+
Představuji si především spolupráci založenou na absolutní loajalitě - opravdu, ale opravdu nemám rád faleš, lži a tak dále. Pokud to nechcete dělat, řekněte mit o rovnou, pokud ano, chci plnou důvěru. Rád bych alespoň....pět? Vašich kolegů měl tady...poslední dobou se nám tu množí.."krysy" a já bych jen přivítal někoho s čerstvým nezaujatým pohledem. Samozřejmě můžu i já nabídnou posilu k vám...s..jak bych to..se speciálními schpnostmi. Jistě jste si toho už všiml, čím tady disponujeme...
Co se přírodních produktů týče...v tomto případě jsem jen placený prostředník, ale za dotyčnou..osobu se zájemm o obchody se můžu zaručit.
Proti templářům? +zatváří se lehce kysele+ Řekněme, že je to osobní záležitost...tak trochu mi lezou tam, kam nemají, sahají na to, co nemají, a touží zabít jednoho z mých pobočníků...a já takový parazity jednoduše nemám rád.
Amon
Mág

Příspěvekod Assassin » ned čer 24, 2012 7:53 pm

+pohlédne pobaveně na Tonyho, smrtijedova kamenná tvář a chladné oči v ničem nenasvědčují, že by svého činu litoval+ Bylo by vskutku zajímavé bydlet pro změnu o několik pater výš +ušklíbne se na něj a pak se opět věnuje Amonovi+ Díky, kouřím jinou značku +odmítne s úsměvem cigarety a pak pozorně poslouchá jeho návrh+ Mohu vás ujistit, že jsem absolutně loajální vůči své organizaci a jejím cílům. A pokud jsou naše a vaše cíle totožné, nevidím problém ve spolupráci a vzájemné důvěře. Jak jste si už určitě zjistil, operujeme po celém světě, tam, kde je potřeba zbavit se přemnožených krys, jak jste je sám velice výstižně nazval +usměje se pobaveně+ Pět mužů? To nebude problém. Jen vás chci hned na začátku upozornit, že jsme především služebníci Alláhovi a nic, absolutně nic nás nedonutí jít proti našemu náboženství +na chvilku se odmlčí, aby dodal váhu svým slovům+ Jistě, už jsem měl tu čest osobně poznat vaše.. zvláštní schopnosti. Ale musím vaši velkorysou nabídku ohledně posily z vašich řad odmítnout. Důvěřuji pouze svým mužům a za ty bych dal ruku do ohně. Vím, co od nich mohu očekávat a mohu se na ně stoprocentně spolehnout, že bez mrknutí oka obětují vlastní život pro naši věc +spokojeně přikývne na příliv rostlinek+ Takže máte tady někde templářské hnízdo? +nelze přehlédnout jeho probuzený zájem+ V tom případě máme tady práci. Najdeme ty krysy a vypořádáme se s nimi po svém +zalesknou se mu oči+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Amon » pon čer 25, 2012 12:43 pm

Jsem si jistý, že bude. +né bylo by... poslouchá a vypadá docela spokojeně, pak ale trochu nejistě nakrčí čelo+ Alláh...to..samozřejmě vím, jenom...jsem nějak opomněl...co všechno to zahrnuje? A...nemáte problém s evropským vnímáním žen, že ne? +rači si na to zapálí druhou cigaretu, aby to s ním případně nešlehlo+
+přikývne, že odmítnutí bere+ Kdykoliv stačí říct... Děláte dobře. Vlastně kdybych už jednoho assasína neznal, taky bych si vás sem nezval...
Problém je v tom, že nevím. Jednu-dvě...no jo, možná i tři základny jsme jim už tak nějak.."zrušili", ale pořád se tu objevují a berou mi mé věci! +trošku vztekle, že jemu na sošky a grály a podobný věci nikdo sahat nebude+ Navíc je tu malý detail...má pravá ruka je Ares de Saintclair, určitě jste o něm už slyšel (nějak neurčitě bych to provázala -nevím jestli ses dívala na ten film, ale prostě bych to brala jako fakty? nijak to pitvat nebudu... a Arese by měli asi všichni považovat za mrtvýho...) Poslední z jejich posahané de Saintclair-Sang real rodiny Prieuré de Sion, kteřížto se s Templáři poměrně nepohodli...v posledním..století? +mávne rukou, že neví a je mu to v podstatě fuck+ Z čehož plynou dvě věci - templáři mají problémy s mým člověkem, a s oblibou si jako rukojmí berou mou bývalku. A to jim nebudu tolerovat. Prostě nebudu! +zafuní nasraně, jaká to drzost+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord