od Amon » ned čer 24, 2012 1:53 pm
Samozřejmě, to bylo takové..nedorozumění. Politováníhodné. Pan Dolohov toho jistě hluboce lituje a jsem si jist, že vám jako omluvu nabídne své zdejší komnaty k libovolně dlouhému pobytu.
+jen dopije, hned mu tam donesou další sklenici, aby nám chudáčik neuschl+
Všechny moje nabídky jsou lákavé, jen každá jiným způsobem. +usměje se samolibě a přistrčí mu cigarety se zapalovačem, ať si nabídne, jestli chce+ Dá se říct, že jsem informován..okrajově...
NO výborně, tak bysme mohli zapracovat na tom, abyste mezi tu elitu patřil, hm? Kdybych nebyl ochoten jednat s vámi...+naznačí rukou, že by se opakoval - neseděl by tam+
Představuji si především spolupráci založenou na absolutní loajalitě - opravdu, ale opravdu nemám rád faleš, lži a tak dále. Pokud to nechcete dělat, řekněte mit o rovnou, pokud ano, chci plnou důvěru. Rád bych alespoň....pět? Vašich kolegů měl tady...poslední dobou se nám tu množí.."krysy" a já bych jen přivítal někoho s čerstvým nezaujatým pohledem. Samozřejmě můžu i já nabídnou posilu k vám...s..jak bych to..se speciálními schpnostmi. Jistě jste si toho už všiml, čím tady disponujeme...
Co se přírodních produktů týče...v tomto případě jsem jen placený prostředník, ale za dotyčnou..osobu se zájemm o obchody se můžu zaručit.
Proti templářům? +zatváří se lehce kysele+ Řekněme, že je to osobní záležitost...tak trochu mi lezou tam, kam nemají, sahají na to, co nemají, a touží zabít jednoho z mých pobočníků...a já takový parazity jednoduše nemám rád.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...