Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon říj 26, 2009 11:30 pm

(lach, tak záleží na ní jestli chce vyhazov... pampadam

Tirage: prý se doma nudí +zašeptá jí a pozorně ji sleduje jak ji obslouží.. když to stejný předvede u styx, tak protočí oči+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte říj 27, 2009 12:22 am

Margarit: Jo, všimla sis dobře. Však tobě jen tak něco neujde. +konstatuje+ Ani tak né změna, s Amonem sme zůstali...něco jako přátelé...občas se scházíme...+ušklíbne se a otočí se na Cissu+

+a když vidí, jak ju Tirage obsluhuje, vrhne pohled na yohannku, jaktože ju tam pustila, pak dojde k Cisse a naprosto neprofesionálně si sedne nadrzo naproti ní a usměje se+

Cissa: Zdravím, paní Malfoyová, taková vzácná návštěva...+orve jí tam trochu kytku+ Kdepak jste nechala manžela? +a dosype tam do misky oříííšky před ňu, jako by snad čekala, že to bude madam jíst+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte říj 27, 2009 2:11 am

Yohannka: Je to neobvyklé, co? +uculí se+ Chlapy? Že se ptám... kdo konkrétní to teď právě odnáší? +smích+
Tirage: Díky +čuchne ke kytce, pokrčí nosem a kýchne+ To je pozornost podniku? +usměje se na obsluhu+ Vy jste tady nová, nepletu se? Přineste mi, prosím, ještě palačinky s jahodami a šlehačkou. Díky
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte říj 27, 2009 8:49 am

yohannka: Třeba jahodovej jestli máte. +usměje se+ Takže paní Malfoyová. +nenápadně pohodí hlavou k jmenované+ Už jsem o jejich rodině slyšela. Místní aristokracie co?
Styx: Ahoj. Mě se ani neptej o čem je řeč, jelikož jsem byla trochu mimo a neposlouchala a teď se snažim zorientovat. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Narcissa Malfoy » úte říj 27, 2009 9:22 am

Tirage: Časopis? No to by bylo skvělé... něco pro ženy... o módě, špercích a tak... nebo nějaké romantické příběhy... ale to radši ne, ještě bych se vám tu rozplakala... žertovně plácne Tirage přes hřbet ruky Tak nějaký časopis o módě s velkými barevnými obrázky, ano, zlato?
lehce zamíchá lžičkou kávu a upije Tedy... kávu máte výbornou. Asi budu chodit sem. Někdy se to, co mi uvaří skřítci, ani kávou nazvat nedá...
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Narcissa Malfoy » úte říj 27, 2009 9:25 am

Bea: změří si ji povýšeným pohledem, ale pak se rozhodne, že jí odpoví
Dobré odpoledne, slečno šéfredaktorko... ano, přišla jsem se trochu povyrazit do společnosti. Manžel mě sice varoval, že je to tu samý mudla, ale přece jen jsem se už doma trochu nudila. rozhlíží se kolem sebe Teď tady mudlů moc nevidím... asi jsou jako obsluha, že? Je to jediné místo, které jim náleží. To děláte dobře...
nakloní se a čichne k oříškům, trochu nakrčí nos a nechá je tam ležet
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » úte říj 27, 2009 10:44 am

Narcissa: +docela ju překvapí, že jí Cissa odpověděla, takže je tak zmatená, že se málem napije její vody, ale včas ruku vztáhne a vezme si svou co si donesla+ Takže...vidím, že mě znáte...+zamyslí se jak moc ju zná, ale asi drby no+ Mudla? No jistě...nene, obsluha sice taky, ale vlastně je většina mudlů co se tu objevujou buď mí bývalí, současní, nebo budoucí partneři a zbytek kolegové...v podnikání. To víte, po Pánovi Zla to chtělo radikální změnu...+přemile se na ni usměje+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Narcissa Malfoy » úte říj 27, 2009 11:01 am

pozvedne obočí Vy jste vyměnila Pána Zla za.... mudly? kouká, jako když nevěří svým uším Máte zvláštní vkus, drahá slečno...

(a jasně, že ji zná, když píše do poradny, ne? ;) )
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod John Wilmot » úte říj 27, 2009 2:17 pm

Dobré ráno dámy...
Portské prosím.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 2:54 pm

(to je teda geniální řešení, vyhazov... taková zlatá holka, taková nenahraditelná síla! :D je sice spratek, ale má i slušné vychování - téměř dokonale ho předstírá. a není blbá, ví, kdy tenhle program spustit - a vy vyhodit, padáka...)

rychle a úslužně přinese Narcisse nějaké časopisy jako Haute Couture, Exclusive Enchantress, High-born Magic Lady a Praktická moderní čarodějka, samé obrázky a jediný text jsou názvy značek. Tir přemýší, zda by neměla předvédst i negramota a poníženou obdivovatelku, aby si to obě užily
Narcissa: prosím, madam.

v zápětí přináší Styx palačinku se šlehačko-ovocno-čokoládvým modelem Eifelovky :), asi i s paraplíčky, vlaječkovou výzdobou, ..., to Styx nikdy nemůze sníst celé :D
Nechte si chutnat, slečno. dá jí k tomu nějaké posypy, mandle, oříšky, ..., možná to i poleje alkoholem a zapálí, nebo to raději udělá kuchař, aby během performance nemusely Bea a yohi lézt pod stůl a ječet strachy, co Tir zase vyvádí :lol:

John: jistě, pane, porto - máte oblíbenou značku? a kolik ho má býti? něco na zub k tomu?

Bea: máte vše, co potřebujete? (zašeptá: ó matko živitelko)
Naposledy upravil Tirage dne úte říj 27, 2009 4:56 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince