Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » úte říj 27, 2009 3:02 pm

+uvaří nef čajík+ tak tady to máš.. no jo aristokratka.. vzácná návštěva +šklebí se+

Styx: mm konkrétně... a víš že ani nevím? +směje se+ možná Amon.. +pokývá hlavou+

Tirage: pánovi dej rovnou láhev... ty lepší vzorky jsou ve sklepě +pošle ju tam+ a né, že tam něco shodíš!

John: tak co máte dnes v plánu?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 4:53 pm

yohannka: jistě, dobrotivá paní, vynasnažím se nic neschodit udělá pukrle. když chtějí poníženého blbečka, mají ho mít. akorát až to Tir přestane bavit, aby se nedilvili i patama... (pro sebe: to to raděj vypiju)

Styx: mimo obsluhovací řeči Tir i nezávazně konverzuje ano, slečno. jsem tu nová. ale věříte, že jsou chvíle, kdy se mi zdá, že už tu jsem věky? rozhlédnu se po lokále a jde na mne déjà vu...
(ke kytce) ano, slečno, alergie, chci říci květiny, samořejmě, jako pozornost podniku. to naše dámy majitelky - jsou jako mé druhé maminky, tak laskavé a milé, ušlechtilé. milují krásu a dopřávají jí i všem okolo už pouhou svou přítomností ... a myslím, že Tir už uhýbá, jak po ní něco letí :D
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » úte říj 27, 2009 5:51 pm

+Vezme si od yohannky čaj+ Díky. Tak vzácná návštěvá hmn. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte říj 27, 2009 6:20 pm

Tir: +lehce jí dupne na nohu+ nechovej se jak blbeček +sykne+ (to nechtěli, jenom aby se nechovala oprskle jak má ve zvyku... ale to už je na ní, jak si to přebere, my máme nervy jenom jedny)

Nef: nojo... ještě jsem ji tu neviděla. Asi se musí doma fakt nudit...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 6:38 pm

když jí yohi dupne na nohu, necukne, ani necekne. jen se pomalu a dlouze nadechne a podívá se jí do očí. v očích jí jsou vidět dvě dálnice do pekla. narovná se v zádech a je napjatá jak pružina. divoká a nebezpečná. a to je vidět jen špička ledovce. ještě pomaleji vydechuje. výdechem trochu povolí napětí v jejím těle a brány do pekel se zavřou. tichým a klidným hlase odpoví
fajn. konec šaškáren.
trochu roztáhne rty, ale úsměv to není. malinko pokývne hlavou. ještě chvilku se dívá přímo na yohannku a pak začne zase roznášet po lokálu. jde spíš ke štamgastům, VIP nechá chvíli být
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte říj 27, 2009 7:21 pm

Tir: +trochu pozvedne obočí+ a doporučuju masáž na příčné... +jak je taková napjatá... ještě chce dodat, že by taky mohla začít trochu jest, jak jí lezou žebra, ale nechá to být+

taaak... to by bylo. +rozhlídne se po lokále, dá Sněhulákovi kost, felixovi megakost a donese hermelínový jednohubky, ať majou co dlabat při práci+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 7:52 pm

(joo, právě tě málem sežrala :twisted: )
yohi: masáže? uvážím to... zase se na ni zadívá a pak se zamyslí a kouká do neurčita. zasměje se a probere ze zamyšlení

roznese jídla, pivo, kafíčka a když je trochu volněji, zajde k yohannce k baru
máš pravdu, že potřebuju masáž nebo tak něco. tak bych si vzala volno. tak dva, tři dni. ještě ti pomůžu roznést, co tu je a pak bych na chvíli vypadla na vzduch.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte říj 27, 2009 8:12 pm

(muhehehe... to by ju pak sežral Felix.. na oplátku)

Tir: prý jsou fakt skvělý.. a ti maséři ještě lepší +mrkne na ni+ Jasně, dej si klidně voraz... Taky si pak ještě před vánocema vemu dovolenou asi +zamyslí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 8:35 pm

(si nepřej vědět, co by bylo s felixem, než by do tebe poprvé kousla :twisted: )
tak jo. tak dva, tři dni. kývne hlavou. a hladí si dlaně. jak se držela zpátky, zaryla si nehty do masa tak, že jí tekla krev. dělá jakoby nic, ale má trochu kamennej xicht.
maséři, vojáci - jedno lepší než druhý. já jsem spíš na tu kvalitu, než kvantitu... tak se tu měj.

zajde se rozloučit do kuchyně a pak si dá sprchu, převlékne se a vyleze před Mýtinku, mávne rukou do vzduchu, rozhrne ho a vleze mezidimenzionálním otvorem jinam.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte říj 27, 2009 10:01 pm

+zaslechne část rozhovoru a mávne na Tirage, když okolo ní prolítne ke dveřím+
yohannka: Zaslechla jsem, že si Tirage bere dovolenou, takže kdyby jsi potřebovala výpomoc, tak se na mě klidně obrať, stejně teď mam nějak moc volnýho času. +usmějse a dopije čaj, hrnek postrčí před sebou na baru+ Hele yohannko jak to tu vlastně máte s internem? Připojim se?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince