Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon říj 19, 2009 11:41 am

John: nooo +uculí se+ buď moje maličkost.. nebo Tirage +kývne ke slečně, co sedí vojákovi na klíně+ a nebo.. Bärbel +kývne k blondýnce co maká v kuchyni a občas něco donese+.... a nebo naši kuchaři +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon říj 19, 2009 1:03 pm

Yohannka: Dal bych přednost dámě, ale nejsem vybíravý. Snídaně bych prosil v anglickém stylu: vajíčka na slanině, párky, nebo lívanečky, ať je toho dost a hlavně taky víno. +zapálí si cigaretu+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon říj 19, 2009 1:57 pm

+posadí se na volnou židli u baru a bere si od yoahanky jídlení lístek, ze kterého si hned objednává+
yohannka: Dala bych si Medvědí prstíky s hranolkama a nějaký džus, jedno který. Myslím, že se zdržím déle. + zamyslí se +Devítka zní dobře. Jak je prosím tě velký? Ráda bych pokud možno nějaký větší. +usměje se a obrátí se k muži vedle ní+
John: Neříkejte pane .....?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon říj 19, 2009 2:01 pm

Neferet: John Wilmot, k vašim službám +políbí jí ruku+ A smím se optat na vaše jméno krásko?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon říj 19, 2009 2:04 pm

John: Neferet Nefertari. +usměje se+ Ráda Vás poznávám.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon říj 19, 2009 2:16 pm

Neferet: To je poněkud neobvyklé jméno, odkud pocházíte?
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon říj 19, 2009 2:54 pm

Neferet: Pokoje v druhém patře patří k těm větším... +ukáže jí obrázky - a máš ho v témátku už založenej+ tady je klíček, sem se mi podepiš a... zálohu bych prosila taky předem +uculí se a napíše si objednávku, kterou hodí do kuchyně+

John: anglická snídaně.. +přikývne+ osobně se o to postarám, bude tam tolik jídla a pití, že nebudete mít chuť na oběd +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 19, 2009 3:48 pm

yohi: hm...tam jsem ještě nebyla, tak to musím napravit...*spokojeně upije* a odtud asi taky jen tak neodlezu...tady jsou samý dobrý věci a nápady...*přestane se tvářít tak uhnaně a kouká zvědavě po nových hostech*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » pon říj 19, 2009 4:24 pm

John:+zamyslí se co mu může říct+ Moje matka měla ráda neobvyklá jména. +usměje se+ A pokud se jedná o zemi odkud pocházím myslím, že by Vám to moc neřeklo. A co Vy? Nevypadáte, že byste byl odsud.
yohannka: Děkuju moc +vezme si klíče a podepíše smlouvu+ A tady jsou peníze +zaplatí zálohu+ Yohannko, prosím tě tenhle John je mudla nebo ne? Jen abych věděla kolik mu toho můžu říct. +pošeptá yohannce, aby ji nikdo jiný neslyšel a omluvně se usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon říj 19, 2009 5:42 pm

Yohannka: To jste mě ještě neviděla v akci +mrkne na ni+
Neferet: Já jsem z anglie hrabě z Rochesteru. Poznávání nových zemí a žen je můj koníček.
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince