Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pon říj 19, 2009 7:21 pm

John: to budete.. mohl by vás totiž sežrat +mazlí kotě+

Neferet: +kuchař jí donese jídlo na megatalíře a popřeje jí dobrou chuť+ sim tě... kdyby něco, naše pevný dveře mají záámky +směje se+ tohle je.. +koukne na kotě+ Felix, takovej můj.. no vlastně není můj, ale.. jo, mazel (mrkni kdyžtak do galerie jak hezky koukáá) +a felix se natáhne a zdlábne z mísy dva chlebíčky naráz+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon říj 19, 2009 7:27 pm

John: + v tu chvíli, kdy se jí dotke si po kůži nechá proběhnout trošku elektrického napětí, přesně tolik, aby ho to jen trošku, ale opravdu trošku koplo a čeká jak bude reagovat + Věřte mi, že tady se nic neutají.
+poděkuje kuchaři a usměje se na něj+
yohannka: Felix +zamyslí se+ hezké jméno. Teda koukam, že mu nějak nedáváš najíst.+ komentuje kotě, které právě zdláblo dva chlebíčky a usměje se+ Jo to doufam, nereda bych mu ublížila + pošeptá a jen se směje+ Jo a chtěla jsem se zeptat máte tady nějakej jinech vchod, abych Vám netahal kufry přes lokál? +řekne a pustí se do jídla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon říj 19, 2009 8:30 pm

+pomyslí si něco o frigiditě a obrátí se na Yohannku+ Jdu spát. Ráno mi prosím doneste tu snídani a vemi bych ocenil, kdyby to byla nějaká laskavá dívka. Děkuji a hezké sny.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon říj 19, 2009 9:51 pm

+Pochutnává si na velice dobrém jídle, a když dojí zazvoní jí telefon. Zvedne ho a chvíli s někým mluví a pak trochu naštvaná zavěsí. +
yohannka: Tak jsem se právě dozvěděla, že kufry dorazí až zejtra. Já bych se z toho zbláznila. Ještě, že jsem si vzala všechno nutný sebou. No nic jdu si lehnout. Jo a prosim tě vyřiď kuchaři, že to bylo vinikající.
+usměje se a odejde do svého pokoje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 19, 2009 11:01 pm

yohi: hergot..tam fakt zajdu....*zasvítí jí očiska* Kdo to tam vubec vede? *zajímá se*no koukám, že o nové hosty není nouze...*napije se a už se tváří vesele*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 8:13 am

+Doplouží se na bar a sedne si na volnou židli+ Dobrý ráno. +Popřeje a pokusí se o úsměv+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte říj 20, 2009 11:18 am

Neferet: jakmile kufry dorazí, tak ti je pošlem +mrkne na ni ještě večer a jak se tam ráno objeví, tak jí už chystá snídani+ tak jak se ti líbí pokoje?

kde je sakra ta Tirage.. +z kuchyně jí donese Tobi megasnídani pro Johna+ nojo nojo... hned to bude..

Manori: vede... no... kdo to tam vede +lehce se zasměje+ to nevím, jestli je veřejný... ale prodává tam Mgala, taková slečna... ví o tom všem fakt hodně +smích+ Aspoň tu nebude tak prázdno +na ty hosty+ poslední dobou se tu moc lidí neubytovávalo
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 20, 2009 2:37 pm

yohi: tak není veřejný...*zatváří se bystrozorsky* no, ale jinak se vám daří, ne?*rozhlídne se po lokále, kde je i ráno dost lidu* a co Tirage, jsem slyšela, že ji tady máte na výpomoc...a prý tady byl nějaký rozruch nebo co...*tváří se jako nic*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 4:09 pm

yohannka: Kufry by měli dorazit během dneška. Doufám. +povzdechne si+ Pokoje jsou opravdu úžasný. +usměje se a zamyslí+ Ty yohannko, jak to tady máte se zvířatama hostů? +zeptá se a pustí se do lahodně vypadající snídaně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 20, 2009 5:41 pm

tak to nejdříve vypadalo, že Tir omylem zavřeli do lednice, když tam tajně experimentovala se zbožím z drogerie. pak se zase ukázalo, že ji dobrá kamarádka a patronka hodila do klína vojsku (díky, yohannko :D ), ale ona je tak trochu praštěná, jako všichni z kanclu, a tak po chvíli ne úplně slušné konverzace s vojákem mu jednu flákla, jemu to připadalo zábavné a jeho kamarádům taky. už to vypadalo, že se to zvrhne v nějaké to obtěžování, ale Tir změnila běh událostí, když s velitelem začla konzultovat nějaké ty bojové prvky a jejich provedení. usoudila, že ten výpad nebo chvat vojáci neumí dost dobře, tak je začala pérovat a pak je přesvědčila, že se to nejlépe naučí pomocí základních kroků nějakého moderního tance. tak donutila chlapy tančit po lokále (úplnej muzikál) stále na jednu písničku, kterou pořád dokola mámili z jukeboxu (takže byli jako stádo slonů, hrozně nenápadní - a yohannka evidentně Johnovi kecala, že ji nemohla najít, to by snad zvládl i slepej, pokud by nebyl ke všemu i hluchej :) ). když to skoro secvičili, zdejchla se nenápadně do kuchyně, kde ji kuchař podstrojuje a ona mu tam s něčím pomáhá, neb jeden z pomocníků se přidal k tanci a v zápalu nácviku si vyhodil rameno - tak! abyste si nemysleli, že jen tak ležela pod stolem :)
Naposledy upravil Tirage dne úte říj 20, 2009 5:56 pm, celkově upraveno 3
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince