Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 7:44 pm

Eternity: Bohužel pro mě, cestovatelka nejsem. + povzdechne si+ Přecházim pouze mezi světem odkud pocházím a tady tímhle, ale i tak je to dost vyčerpávající, proto bych si chtěla pořídit nějaký šikovný zvířátko,teda pokud to nebude yohannce vadit, který by to zvládalo za mě, abych tam nemusela kvůli každý pitomině. Neměla by jsi nějaký tip? +usměje se+ Takže ty jsi cestovatelka, to jsem netušila. Musí to bejt zajímavý navštěvovat různý světy.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte říj 20, 2009 7:59 pm

Nef: no jo, my se vetřeme všude. ale tady se musí normálně dveřma, na Mýtince. to je taková společná vlastnost, skoro na jejím základě vznikl náš kanclík. všechny jsme od jinud a máme cestovatelské nadání. pak jsi doma všude a nikde zároveň. tak my jsme doma v kanclíku. teď zrovna na nějaký čas na Příčné. ale normálně zasahuje víc vesmírů. je to teoreticky složité, ale prakticky se s tím za chvíli naučíš žít. zvířátko - no, to ne. ale jestli něco chceš a dokážeš mi říct, kde je tvůj svět tak, abych ho našla, vezmu tě s sebou a vezmeš si to sama - nebo to strčíme právě do "příručního vesmíru". není to těžké ani namáhavé, když víš, jak na to.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 8:09 pm

Eternity: Jseš moc hodná, nechci tě otravovat, jelikož tohle může zvládnout +zamyslí se jestli to může říct+ můj posel. Dneska by ty zatracený kufry měl přivézt. + usměje se a zakroutí hlavou+ Mě jen vrtá hlavou, jak bysme si mohli předávat zprávy. Bohužel přesně nevím kde je můj svět. Nějak přecházím podvědomě či co. Neumím to vysvětlit, ale když se na to soustředim a použiju svoji sílu tak se tam objevim a naopak.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte říj 20, 2009 8:55 pm

Nef: jasně - to vyladění je jeden z hlavních bodů cestování. když se umíš vyladit, použij telepatii - nemusíte si psát. tyhle věci jsou jednodušší, než se zdá. lidi kolem toho nadělají, ale vlastně je to celkem přirozené. jak se to vyzkouší a nacvičí - jde to už samo. ale ty si určitě poradíš. nebo klidně přijď. třeba naši havrani taky zvládají doručovat poštu mezi světy. a snad by nějakého takového posla měli i v tom "zverimexu" na Příčné. nemyslím, že by pro tebe byl problém to vyřešit.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 9:01 pm

Eternity: S tou telepatií je to dobrej nápad, ale radši to zkusim ještě v tom zverimexu, vono na druhou stranu se hodí mít i tady nějakýho toho mazlíčka, bohužel jsem musela Caesara nechat doma. +povzdechne si+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte říj 20, 2009 9:07 pm

jak pobíhá lokálem, aby si yohannka mohla taky trochu odfrknout, slyší Nef a Et. a hodí jen tak přes rameno

aby se vám mazlíček nevyvinul z toho chlapíka, co bydlí vedle vás :mrgreen:
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte říj 20, 2009 9:14 pm

Tirage: No to doufam, že ne + zasměje se + Myslím, že to neni ten typ chlapa, kterej by se nechal ochočit.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte říj 20, 2009 11:40 pm

Manori: jo Tirage je naše výpomoc.. někdy až moc aktivníí +ušklíbne se, když tam tancovala s vojákama+ ale pomáhá mi dost, to jo....mmm rozruch? to jsem tady tuším ani nebyla +a fakt myslím že ne+

Neferet: eeee....nooo +koukne na svýho pesana a kotě+ otázka je, co je to za zvíře, víš...musíme tu dbát na bezpečí hostů...+a jak se ptala na ty vojáky+ jo, ty tu máme denně.. nejsou k sežrání? ty svaliska... +slintne si nenápadně+ a ty uniformy...

Tirage: jojo roznes ty snídaně... a obědy... no vůbec jak něco uvidíš roznášet a netancovat... a už vůbec do toho netahat velitele vojáků +podívá se na ni naoko přísně+ mm.. a co? umijou aspoň tančit? +zašeptá jí+

Et: ahoj! tak ty žiješ +culí se+ jak se ti líbila pááárty?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř říj 21, 2009 7:57 am

yohannka: to sis zavinila sama - kdo mě takm zahodil, co? mě málem ...hmm...něco to... a nebo ještě hůř. ale tak pohybová koordinace - nic moc, svaly dobrý, rytmus horší a trochu už zase zdrhá, protože ji slyšel velitel a startuje na ni - jde ale jen o odbornou debatu - předvádí ty kroky :)

velitel: dobrý, dobrý - to zařadíme místo rozcvičky...

Nef: zvířátko - aby neohrozilo hosty - to ti říká majitelka všežravého kotěte a dalších rarit...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř říj 21, 2009 8:00 am

yohi: párty fajn, ale to ráno - co ti budu povídat...chytne se za hlavu :)
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince