Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eternity » čtv říj 22, 2009 5:16 pm

Nef: no to je krááásnej hádek. hade, ahoj, jak se jmenuješ? lehce přiblble žvatlá na hada, jako na dítě, a snad si i myslí, že jí odpoví - u kouzelných tvorů ale jeden ani jedna nikdy neví jo a tak mě napadá - kdo nebo co je vlastně Caesar? ten tygr?

Man: (si to tak neber, prostě tě ty divadelní formy trochu prnásledujou i tday :) ) jak se vede? ten váš náhlý odchod z PPPárty nás mrzel. snad to nebylo nic váženého, ale jen takový rozmar přírody, nebo tak něco :) hlavně mě to mrzí, protože mi Postrach slíbil cvičeného netopýra, jakmile nějakého bude mít poruce :)

yohi: jo, praxe, říkáš? praxí se Decidela dostala k ostropestřci a jaterní dietě (trochu kecám, má nějaké léky fakt blbé na játra, tak je to prevence :) ). jinak já se ve svém mladém věku s alkoholem a jeho účinky teprve seznamuji, jak jinak ;) a co máte k jídlu, když už tu jsem? Tir vychvaluje, jakého máte kuchaře...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » čtv říj 22, 2009 5:25 pm

Eternity: Eset, říkám jí tak. +usmívá se, Eset jí opravdu neodpoví a jen na ni hledí+ Ano Caesar je bílý tygr. Zvláštní druh, který se u nás vyskytuje velice málo. Je zvláštní tím, že žije velice dlouho a ještě ke všemu skoro pořád vypadá jako mládě, ale když vycítí nebezpečí nebo když se mu prostě chce najednou neuvěřitelně vyroste a je velký jako normální dospělý tygr.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 22, 2009 5:28 pm

(no jo, to už je deformace, představení=sedím a zírám:))) )

Et: no jo...jsme se tak nějak všichni ...vypařili...ale teď na Halloween by to mělo být lepší...i když asi se budu muset obejít bez Postracha...*zarazí se* netopýra? on? hm....no, když nějakého bude mít, tak ho z něj vymlátím.*uculí se* a možná JARLA bude mít v obchodě...a když ne ona, tak Remus sežene určitě...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tirage » čtv říj 22, 2009 5:49 pm

vyřizuje objednávky po lokále a jak něco zaslechne, tak hned má připomínky

dámy, dáte si něco?

jéé, já chci taky netopýra, nbo takovou krásnou žížalu, jako má tady slečna (Neferet :D , promiň)..., Et, víš, že fatima si taky chce něco živého koupit? něco kouzelného, doufám, že aspoň sfingu nebo tak něco.

yohi: jooo, prej sáhla na chlapa - to teda nevím, komus zprostředkovala to sahání, to jsou furt svaly sem, svaly tam a nakonec vojsko osahává mě.

Man: no jo, ale to byste mohla vědět spíš vy - s tím rozruchem. teď mi to konečně došlo - byli tu takoví dva, prý z Ministerstva. kontrolovali yohannčiny myšky a Felix jednomu vylil pití, nebo ho počůral, nebo tak něco... vy taky děláte pro Ministerstvo, ne?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 22, 2009 5:55 pm

Tirage: Tsss, Eset neni žádná žížala. +zasměje se a pohladí Eset+ Eset: Slyšíš to, prej žížala.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv říj 22, 2009 6:09 pm

Man: Jarla? té asi zakážu, teda poprosím, aby fatimě nebo Tirage cokoli prodala kromě kytek. A remuse poprosím o totéž. Až k nám do kanclu časem najdou cestu i naše kočky, už se tam nehneme. a nějaká zvěř do toho ještě... (hehe, vymlátíš z Postracha - tak to mám dobrý odhad, jak to u vás chodí :))) )

Tir: žádnou zvěř tam nenoste - copak se o to budete starat? nejsi na Malfoy Manor, aby to za tebe dělali skřítci. a já to dělat odmítám. víš, že máš vroubky, tak šetři moje nervy.

Nef: promiň, Neferet, to je prostě naše Tirage, budeš ráda, když ti hada nebude cvičit k překážkovému běhu, nebo něco podobného. vůbec jí ho nepůjčuj, pokud můžu radit. k hádkovi jsi krásná, Eset. a žádná žížala.
tak malý tygr se zvláštními schopnostmi? určitě je to zlatíčko. ale mě stačí naše kočičky. ještě že zatím nedorazily do kanclu a neobsadily ho. až přijdou, asi se budeme muset vystěhovat. skoro bych řekla, že jsou to sestřenice tady Felixe. uloví si ho na chvíli na mazlení a krmí ho nějakými buráky, nebo co je na stole
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv říj 22, 2009 6:13 pm

Eternity: Nic se neděje. +usměje se+ a neboj ani by mě nenapadlo jí někomu půjčovat. jo Caesar je zlatíčko škoda, že jsem ho nemohla vzít sebou.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv říj 22, 2009 6:14 pm

Neferet: můj tygřík Charon je obyčenej... ale.. asi ho poslední dobou zanedbávám, musí mu být smutno +zamyslí se+ mám tu jenom pséka a kotě... Vida, tak frakira.. o jedné jsem kdysi slyšela +zavzpomíná+
emm.... ten pán, co kufry donesl jenom říkal, že jsou kurevsky těžký, ale vzkazy žádný... kdyžtak se mrkni na kufry jestli ti tam něco nenalepil

Man: +nasype jí na misku pistácie+ vidíš, halloween... tak na ten se nedostavím +povzdechne si+

Et: nakoukni do jídelníčku... máme samý specialitky +uculí se+ ale jestli vaří maďar tak na toho bacha, sype všude papriku... ale pokud Tobi, to je jináááá

Tirage: nono, jakoby ti to osahávání vojskem vadilo +zamává koketně vojáčkům, veliteli pošle vzdušnou pusu nenápadně+ laaach žížala! +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv říj 22, 2009 6:17 pm

yohannka: To je celej on. Stejně jsem s nim ještě chtěla mluvit, než se vrátí zpátky do našeho světa. Myslím, že si půjdu vybalit. Nemohla by jsi mě zavolat až by byl oběd? Je jedno co kuchař připraví, jestli to bude tak dobrý jako včera. +usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 22, 2009 6:21 pm

Tir: jo, dělám...*uculí se* a právě mě překvapilo, co to zas bylo za výmysl..ale je pravda, že teď jsem moc v kanclu nebyla, tak mi mohlo ledacos uniknout...a nejvyšší šefik *myslí Pastorka* asi chytá nějakej další záchvat pracovitosti a pokusů zedřít ze zaměstnanců kůže...tak se pak vymýšlejí takové...akce, no..

yohi: jakpak to?

Et: no, ale to rychle, prý tam přechovávaj kde co...*uculí se* (no jo...do něj se dá si bouchnout a je to v klidu, obráceně by už byl vdovec:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince