Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod yohannka » pon dub 12, 2010 12:30 pm

aleee... určitě dva nezvládnete? Jeden nebo dva.. to už máte jedno +a pesánci se k memory tulííí+ a tihle jsou fakt moc hodní +pokyvuje hlavou+ a když nebudete doma, tak si budou dělat aspoň společnost. Má to samý výhody! +nenáápadně přemlouvá a štěňátka taaak dojemně kníknou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 12:34 pm

"Už vám niekto povedal, že ste hrozná ukecávačka?" pobavene sa na yohannku usmeje, ako ju tá prehovára. "Možno máte pravdu, aspoň čo sa tej ich vzájomnej spoločnosti týka. No bojím sa, že to tam všetko prevrátia hore nohami (akože v mojom prenajatom pokojíku). Myslíte, že by to nevadilo? Teraz sú ešte malí, ale keď vyrastú.....no neviem." dodá zamyslene, ale už je trochu nalomená.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon dub 12, 2010 12:55 pm

jááááá? +zamrká nevinně očima+ nemožné! +a jedno štěně jde zkoumat botu memory a úspěšně ji okusuje+
No.. na mýtince mám taky psa, je teda hlavně venku, ale může občas dohlídnout na tyhle dva +usměje se+ a pak tam mám dvě koťata, takže zvířata, kam se podíváte.

Oni.. nevyrostou ze dne na den +mávne rukou+ určitě potřebujou prostor, ale.. copak vy neplánujete nějaký bydlení? zakoupit si domeček.. pronajmout, nebo tak něco?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 2:19 pm

"Plánujem, iste, len neviem, kedy to bude." povie a zohne sa po šteniatko, čo jej okusuje topánku. Zdvihne ho. Šteňa na ňu nevinne mrká očkami a vrtí chvostíkom. "No tak teda povedzme, že si ich oboch vezmem. Čo by stáli? Mimochodom, obaja sú kluci, však?" opýta sa a nenápadne kontroluje :) .
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon dub 12, 2010 2:47 pm

no vidíte, a do té doby se to na Mýtince vydrží, to nebojte. A Sněhulák, to je ten můj pesan, bude rád, že tam bude zas psí přesila +usměje se a druhý štěně se cítí hroozně zanedbáváný, tak se Memory hned taky vrhne na botu+ emm... a doporučuju koupt hodně bot...

jasně jsou to oba kluci a vyúčtujeme je v kanclíku +veme jedno štěně do náruče a vede Memory do útulkovýho kanclíku, kde jí je účtuje+ Asi k nim budete chtít i pelíšek, žrádlo, obojky, vodítka.. a tak, že? +kývne kolem sebe, ať se tam pozorhlídne - asi tam jsou vystavený různý tyhle potřeby+

(a obrázky si pak můžeš nakopírovat třeba do pokojíka, nebo později do domečku)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 3:04 pm

"No tak dobre." povzdychne si napokon už v kanclíku. "Nechala som sa ukecať." pohladká šteňa, čo má na rukách a poškrábe za ušami šteniatko v yohannkon náručí. "Zoberiem si aj dva tie väčšie pelíšky." ukazuje na druhú stranu kanclíku na dva umelohmeotné pelíšky s pohodlnými veľkými vankúšmi vo vnútri. "Tie dva obojky aj s vodítkami, jeden modrý a jeden...hmmm..." Pozrie na šťeňa, čo drží v rukách. "No čo myslíš?" opýta sa ho. "Ten druhý červený. Veď vždy im môžem kúpiť obojky nové. No a tiež nejaké to žrádlo pre šteniatka a tiež nejaké hračky." Položí šteniatko na zem a ide nabrať gumové lopty a kosti. Šteňa za ňou behá a kňučí. (Zdá sa, že si s nimi užijem veľa zábavy ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon dub 12, 2010 4:55 pm

+dá jí k pesanům i papíry co už mají za očkování a tak+ mám vám to nechat dovýst na Mýtinku? +vytahuje pelechy, pomáhá jí balit ty další věci a štěňata se jim do toho ohromně pletou+ taak.. tady je žrádýlko, to kdyžtak mám vždycky na Mýtince. No a hraček budete mít taky koukám spotřebu +jedno štěně se vrhlo okusovat stůl+, ale.. takovým pesanům stačí i prázná petflaška nebo tenisák a vyhrajou si, žeee +připne jim obojky a vystaví Memory účet za to všechno+ taak.. to je snad vše. +usměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 4:56 pm

Vejde do krámku a podle instrukcí se vydá za yohannkou. Dobrý den. Tak jsem tady pro toho dobrmana. Omlouvám se, že jsem musela tak rychle odejít, ale měla jsem neodkladné záležitosti. podívá se na yohannku, ve tváři má lehce uřícený výraz
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 5:16 pm

yohannka: "To by bolo super, keby ste mi tie veci doviezli na Mýtinku." usmeje sa a popadne obe vodítka aj s hafanmi. Podpíše papiere o zmene majiteľa, zaplatí a očkovacie papiere si strčí do kabelky. "Tak vám ďakujem. Uvidíme sa na Mýtince." lúči sa a pri odchode zamáva Mystick, ktorá práve prišla.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon dub 12, 2010 11:28 pm

Memory: jistě, za chvilku to máte na místě a kdyby něco, tak buď zavolejte, nebo se potkáme na Mýtince +rozloučí se+

Mystick: omlouvat se nemusíte, slečno +usměje se+ tak se na toho drobka půjdem mrknout +otevře jí dveře a vede ji za zvířátkama+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex