Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 20, 2010 11:08 am

(lach!)
+pustí kočénku na zem a ta se zvědavě připojí k houfu štěnat+ jéééé, tos nemusel, díky! Poď to dát sem +vede ho tam kousek kde má skladišťátko a odemkne mu+
noo tak jak na to koukám, buď upilovat zuby +zatváří se nevinně+ nebo si taky pořídit útulek! +směje se a štěnata se furt vtipně batolijou jak jim nestačijou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 20, 2010 1:47 pm

přece nepříjdu s prázdnýma rukama...a tohle se určitě využije...*rozhlídne se po houfu tlamiček a složí pytle do skladišťátka, trochu se opráší a pouměje se* hádám to nebude jen v zubech...tak to spíš ten útulek...i když, s tím zvířectvem co už se nahromadilo, spíš zoo...*sehne se a podrbě kočenu, ta se rozpřede jako malý traktůrek* ale nepřišel jsem jen tak...spíš bych potřeboval nějaký...pelech *zarazí se, původně chtěl říct pelíšek, ale pro Kocoura, mno..* pro takového...většího *roztáhne ruce* kocoura...at se mi neválí v posteli...*vyjde ze skladu a počká, až to yohi zas zamkne.*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod D.J. Orlovský » čtv kvě 20, 2010 4:13 pm

(Postrachu, máš můj obdiv. Jsem zvědav, jak budeš Kocoura přesvědčovat, aby v tom spal. Já bych na tvém místě obětoval postel. Ačkoli jestli někdo může v téhle šílenosti uspět, pak asi opravdu jedině ty. Myslím, že by Storm měla zbystřit, vsadím se, že z toho bude článek jako hrom, bez urážky :lol:)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 20, 2010 5:55 pm

+zamkne rychle zase sklad a odchytne dvě štěňata co se tam zatoulaly+ pelech říkáš... ty máš kočičkuuu? teda... kocoura? Ti ho někdo dal? +zvědavě+ em... většího +kouká jak roztáhl ty ruky+ a seš si jistej že to není tygr? Možná tak pelech pro psa by mohl stačit.. +zamyšleně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 20, 2010 7:54 pm

(D.J. to bude ještě boj...ale ožehnutou kočku v posteli nestrpím...jestli chce spát v kapitánské kajutě, tak může, ale na svým...jinak je v kotelně místa dost...a článek...možná spíš nekrolog:)počkej, mu pořídím kamarádku, at se kocour nenudí a zapomene na postel:D)

No, on se spíš tak nějak přidal sám...ale moc na mazlení není, spíš něco jako odjištěný granát...a s tím se taky nehraje...je trochu zvláštní...mění barvy, tak kdybys ho tu potkala...tak schovej psy...*pohladí jedno ščeně - Kocour se zblázní, až to ucítí* klidně, hlavně at je to velké a pohodlné...do žádné minikrabičky se mi z té postele nepřestěhuje...
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » pát kvě 21, 2010 8:29 pm

Vlastně.. +zamyslí se+ nějakou divnou kočku jsem tu viděla, ale.. jak by udělal něco mým psům, tak udělám něco já jemu +zatváří se vtipně výhružně+ mhmm... velký a pohodlný.. proberem i katalogy pro psí pelechy.. +vede ho do kanclíku a ukazuje mu obrázky+ všechny máme na skladě... a... jo.. dívej, je to takový pěkně vycpaný, nebo tady ten kožešinkovej, sakra, takový pohodlí nemá ani má havěť...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob kvě 22, 2010 1:35 pm

kdyby něco chtěl dělat psům, tak raděj zvolej mě..nebo se k němu aspon nepřibližuj, nerad bych, abys přišla o ruce...* a probírá se katalogem* kožešinový asi ne, připomíná mi to vlčí srst, to by moc dlouho nevydrželo...spíš ten první, vypadá to trochu jako peřina...a nebo třetí odshora..*zamyslí se* víš co, vezmu oba, vyzkouším co to udělá*teda kolik z nich zbyde, ehm* Tak mě napadá...nežly by nějak..."vylepšit", aby je nebylo možné hned tak roztrhat?
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » sob kvě 22, 2010 2:01 pm

O ruce?! Vykulí očka... mh.. tak to kam se na něho hrabe Felix.. ten se zatím jenom tváří, že člověka sežere. Já osobně bych si vzala ten rudej, ten vypadá super pohodlně.. +vleze do skladu a dotáhne ty dva pelechy, co si Postrach vybral+ mmm... vylepšit říkáš +zamyslí se+ tak.... zkusit bych to mohla, ale.. občas se mi to tak trochu.. nepovede +to kouzlení.... uculí se nevinně+ aby si pak kocourek nevylomil dráápy...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob kvě 22, 2010 5:22 pm

nebo hůř. on nejenom vražedně kouká..tak fakt pozor...ale někdy je i vcelku milý...*pokrčí rameny* i na rudý možná dojde..*cuknou mu koutky* podle toho, co zbyde z těch prvních dvou..jen to zkus...ten si hned tak něco nevylomí..
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » sob kvě 22, 2010 11:24 pm

tak se otoč! +se stydí... počká až se Postrach otočí a snaží se pelechy očarovat a něco u toho mumlá. Najedou to zapraská a zasmrdí, jak by někdo vypálil krabku zápalek+ emmmm... pfff. no.. snad to je oukej. Už můžeš! +pelechy sou v pohodě a sou měkoučký a zároveň fakt hodně tvrdý, možná i zoubek by zvládly vylomit+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex