Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Memory » ned dub 11, 2010 7:51 pm

:D "Ok." smeje sa. "Ale aj tak si dobrá. Ja mám pred ním tak trochu rešpekt." dodáva trochu zahanbene. "A z toho článku si nič nerob." žmurkne na ňu. "Toto je predsa zem hriechov, nie? Tak kde inde by malo byť všetko dovolené, keď nie tu?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned dub 11, 2010 7:58 pm

Já si z toho nic nedělám. Mám před ním také respekt, ale štvou mě ty jeho sexistický narážky. zamyšleně se podívá na zeď A jéje! podívá se na hodinky Teď už budu muset jít. S yohannkou si to dojednám později, ale co kdybychom se setkaly zítra na Mýtince? Někdy večer. Třeba v 19:00 ?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned dub 11, 2010 8:22 pm

"Dobre, pokiaľ mi do toho niečo nevojde, ale snáď nie." lúči sa s Mystick. "Tak teda zajtra."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned dub 11, 2010 10:04 pm

Memory: dobrý den! výmarský ohař? +zamyslí se+ nooo toho máme, ale.. jsou dva... dvojčátka a obávám se, že sou na sobě závislí... no.. poďte se na ně mrknout!
+a vede slečnu do útulku - aneb přestěhujem se do Útulku témátku, ať se proběhnem+

Mystick: emm.. tak.. nashle +nestačí koukat jak ta slečna mizí a zas se objevuje+ a přijďte pak za mnou rovnou do Útulku! +houkne za ní+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát kvě 21, 2010 4:29 pm

Vejde dovnitř, na vodítku si vede staforda. Dobrý den. Pak se obrátí na psa A ty sedni! pes okamžitě poslechne Prosím vás, potřebovala bych žrádlo pro psy. Hodně žrádla. Mám doma 7 velkých hladových psů a dochází mi jídlo, takže bych vás poprosila tak o 100 kilo granulí.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát kvě 21, 2010 8:32 pm

Ahoj +usměje se+ no ty seš krasavec! +pohladí pséka - si to neodpustí noo+ 100 kilo +nakrčí čelo+ předpodkládám, že psi jsou aktivní, že... neválí se doma +probírá se v katalogu+ mhm... ale 100 kilo vám teď dát nemůžu, musí mi tu něco zbýt na krmení... Nicméně, vám to můžu nechat dovést? Třeba.. zítra? A teď vám dát aspoň něco... šlo by to?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob kvě 22, 2010 7:57 am

Pes trochu zavrčí. Ticho, Vendeta! pes schová ocas mezi nohy a stáhne se. Ehm, ano. Všechno to jsou bojová plemena a mám i jednoho honiče, žádní mazánci. pak si vzpomene na Maxe. Ale ten dobrman, co jsem si ho tu u vás koupila, je poklad.trochu se pousměje. Docela by mi vyhovovalo, kdybyste mi to nechala dovést všechno najednou.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » sob kvě 22, 2010 10:57 am

Nooo tak to aby se vám zloději vyhýbali obloukem, co? +usměje se+ Tak jo, zítra vám to dovezem všechno... ale potřebovala bych to zaplatit předem +vypíše jí účet+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob kvě 22, 2010 7:12 pm

Ano, přesně tak. Četla jsem ve věštci o nějakém cizinci. Tady už si nemůže být nikdo jistý.Prohlédne si požadovanou cenu a vytáhne z kožichu váček narvaný zlatem. Pak vyskládá na pult obnos. Mockrát vám děkuji, na shledanou. Vendeto, jdeme. pes se zvedne a obě odejdou pryč.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » sob kvě 22, 2010 11:21 pm

no právě +pokývá hlavou+ mhmm... +přepočítá to+ díky, tady máte ještě malou pozornost +dá jí nějaký vitamínový bonboony pro pesany+ zítra vám to někdo doveze, nashle.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex