Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 2:03 pm

Vezme si sovičku od yohannky. Zdá sa jej, akoby vôbec nič nevážila, je ľahučká a má krásne jemné pierka. "Myslím, že ženská posila sa mi doma celkom zíde. Však?" prihovorí sa sýčkovi. "Má aj nejaké meno?" opýta sa pre istotu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát črc 09, 2010 2:20 pm

+a sovička mile Memory ťupne zobáčkem do ruky.. že to nebolí+ je milá, že +usmívá se+ néé, jméno nemá, bratr ji může pojmenovat jak jenom chce +vede je zpátky do kanclíku a vyřídí tam papíry k sovičce+ chceš pro ni aji zob?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 5:30 pm

"Vieš čo, yohi? Ja si asi túto sovičku nechám pre seba. Chcela som si sovu síce kúpiť, až keď sa presťahujem, ale keď je taká milá. Bratovi by som asi predsa len zobrala sovu pálenú. Preňho sa mi predsa len hodí o niečo väčšia sova. No a okrem toho by som samozrejme chcela všetko potrebné príslušenstvo: zob, klietku, nejakú metličku na upratovanie, ak máš..." začne vymenovávať. "No a tiež by som ťa poprosila o granule pre psy a nejaké hračky na žuvanie. Zrejme tým mojím dvom zbojníkom práve lezú zuby, lebo rozkúšu všetko, na čo narazia."
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát črc 09, 2010 5:52 pm

+začne se smát+ já to tušila! Ona je hrozně roztomilá, že +pohladí sovičku+
tak... tady tahle to má být pro bratra? +ukáže na klícku+

Obrázek

a neboj, všechno ti k tomu dám, nemáme ti to dovýst? Asi toho bude víc... klícku a zob ti dám hned +ukáže jí regály kde si může vybrat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 6:25 pm

Prezerá si sovu pálenú. "Áno, tá bude perfektná." Podá yohannke sovičku, ktorú má stále na ruke a začne si prezerať regály, keď v tom jej zazvoní mobil. Je to hovor zo salónu. "Sakra, budem musieť ísť. Popri Mungovi pracujem aj v Salone Andělské Krásy. Zrejme budem musieť v dohľadnej dobe nájsť nejakú schopnú manikérku, inač sa z toho zbláznim." narýchlo vyberie dve klietky odpovedajúcich veľkostí a kvality, nejaké hračky pre dvojčatá, veľké balenie granulí a vôbec všetko čo potrebuje. "Ten odvoz by bol fajn, mohla by si mi tam dopraviť aj tieto dve sovy? Koľko som dlžná?" v rýchlosti vyťahuje peňaženku. (akého pohlavia je tá sova pálená?)
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob črc 10, 2010 11:19 am

no to znám, já jsem ráda že stíhám tohle a mýtinku.. teda je fakt, že ne mýtince si beru volno kdy se mi to hodí +uculí se+ Jasně všechno odvezu.. em...a.. kam vlastně? Pořád bydlíš na mýtince? +vypíše jí účet a dá ho před ní+ (sova bude sovák, takže sameček)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob črc 10, 2010 12:56 pm

"Áno, na Mýtinku. Už dlhšiu dobu uvažujem o sťahovaní, ale zatiaľ som na to nemala čas." Zaplatí danú čiastku. "To som si všimla, že tam vôbec nie si." povie rádoby karhavo. No potom trochu posmutnele dodá. "Mrzí ma, že sme sa už dávno nerozprávali. Rada by som vedela, čo máš nové a tak." pozrie na hodinky. "Škoda, že sa tu teraz nemôžem zdržať dlhšie. Budeš niekedy v dohľadnej dobe na Mýtinke? Že by sme si zas dali pohár. Bol výborný." s očakávaním v očiach sa na yohannku usmeje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob črc 10, 2010 1:19 pm

Mhm.. tak zítra to tam budeš mít.... a navíc, na mýtince je dobře, že +uculí se a shrábne penízky+ no.. já si teď dala od Mýtinky trošku pauzu. U mě je akorát novýho to, že mám novej barák, jinak je všechno ve starých kolejích +povzdychne si+ ale klidně se na pohár zastav, dáme si nějakej extra dobrej +usměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob črc 10, 2010 2:19 pm

"Na Mýtinke, je fajn." mrkne na ňu. "Ak sa aj budem sťahovať, tú izbu si plánujem nechať. Veď aj taká dovolenka v Alpách nie je na zahodenie. Tak sme dohodnuté." Chystá sa k odchodu. "Do skorého videnia." mávne jej na pozdrav, vyjde z obchodu a poberie sa do salonu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned črc 11, 2010 11:01 am

to máš pravdu, to není +usměje se+ jasně, měj se +mávne jí a de to všechno zabalit a nabalit k odvozu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex