Vstupní hala

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 2:21 pm

Bylo ti šestnáct a naše máti se nikdy nezajímala o názor rodiny. +zůstane stát opřený o krb a chvilku přemýšlí a pak se vydá do věže+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 4:21 pm

+přemístí se tam z hotelu a čeká na Syrianu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 29, 2012 4:24 pm

Tak po půl hodině se objeví v hale, z ramene jí spadne na zem kabela s věcima a Syr se musí opřít o stěnu aby nespadla, jak má tu sádřičku. Vypadá hodně nevyspale, má kruhy pod očima, oblečené má černé kraťase, tričko a na jedné noze svoje pruhované botky co dostala kdysi od Wenai. Hůlku má strčenou ve vlasech jako držák drdolu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 4:29 pm

+vyvalí na ni oči+ Co se ti proboha stalo? +přispěchá k ní a přidrží ji, aby nespadla+ Proč jsi se neozvala dřív? A byla jsi u doktora, že jo? +starostlivě si ji prohlíží+ Jak se cítíš?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 29, 2012 4:33 pm

Zlato, jsem v pořádku Ujistí ho okamžitě a opře se o něj Nic mi není, jen ta noha, byla jsem v nemocnici, neboj se usměje se byla to jen taková nehoda při výcviku Zvedne k němu hlavu a pohladí ho po tvář Ale co se to tady děje? Člověk na chvilku vytáhne paty z domu a hned jedna pohroma za druhou... Vypadáš ustaraně Stoupne si na tu jednu špičku a dá mu jemný polibek na bradu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 29, 2012 4:38 pm

+políbí ji pořádně, protože mu to chybělo+ Chyběla jsi mi, lásko. +chytne ji do náruče a nese do pokoje+ Stalo se toho víc... Phillipa... Wenai... +vypadá ustaraně+ Chtěl jsem tě tu mít, víš? Potřebuju tě, ale... +usměje se na ni+ Teď se postarám já o tebe.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv bře 29, 2012 4:41 pm

Zlato Povzdechne si a opře si hlavu o jeho, a nechá se odnést nahoru Neboj se, spolu to všechno nějak vyřešíme broukne mu do ucha Opravdu mě potřebuješ? Koukne mu pátravě do očí, protože poslední dobou... no měla určité pochybnosti
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Eryan » ned kvě 27, 2012 11:29 pm

+nejistě přešlapuje před dveřma+ Safra obešla jsem tuhle tvrz 2x než jsem se sem kloubně dostala a teď budu otálet. +mrmlá si pro sebe+ Proč si všichni staví tak velká sídla? Grrrr bolí mě nohy...+zůstává u samomluvy mezitím co si sundává lodičky+ To byl taky nápad...lepší obuv jsem najít nemohla...+odhodlá se zaklepat a chvíli čeká+ Tož snad mě vevnitř nic nesežere... +s těmito slovy se chopí kliky a zkusí jestli je odemčeno...+ No né to je štěstí. +s úlevou v obličeji se žene vstupní halou k nejbližší židly a čeká+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 28, 2012 2:50 pm

+nějak se tam ochomítá až si jí všimne+ Eryan! +málem jí vypadnou oči z důlků+ Téda, co ty tu? +sedne si do křesla vedle+ Jak se máš? Dáš si něco? +zubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » pon kvě 28, 2012 11:06 pm

+maličko se lekne protože jí zpočátku nějak přehlídla+ Ježkovi...takové šoky. +zazubí se a je nadšená že vidí někoho blízkého po takové době+ To víš řekla jsem si že cestování už mám plné zuby a že je čas vrátit se do starých vod. Strašně se mi stýskalo. +má poněkud sentimentální výraz+ Jistě nějaké dobré víno kdyby se našlo...+pošilhává po nějakém baru+ Jinak jak se mám...to je dloooouhý příběh. Ale myslím že až na ty bolavé nohy dobře. +usměje se+ Co ty? Kolik novinek se stalo? +s nadšením vyzvídá+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz