Velká síň

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Velká síň

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 3:02 pm

+pohlédne na ni z kožešiny, prohrábne prsty srst a pak si sedne, pomalu ji pohladí po rameni, přiblíží se k ní, políbí ji na kost+ Ty jsi nádherná. +zašeptá+ Jsi krásná jako východ slunce, jako nebe před úsvitem. +ještě jednou ji políbí, prohrábne jí vlasy a chvilku ji hledí do očí, pak uhne pohledem a vstane a začne se oblíkat+ Tak kdy se vrátíme do města, co? +koukne na ni s úsměvem, když si zapíná kalhoty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 3:58 pm

+Pousměje se a pohladí ji konečky prstů po tváři, když si chvíli hledí do očí, nejradši by se v těch jejich zelených očích utopila. Pak Wenai uhne pohledem. Skloní hlavu a tiše, ale tak, že to není slyšet, si povzdechne. Vezme své triko a taky se postaví.+ Kdyby to záleželo na mně, tak nikdy. +mrkne na ni.+ Ale já vím, povinnosti volají. +povzdechne si, teď už nahlas. Přetáhne si triko přes hlavu.+ Hmm... zítra? +navrhne, když se na ni podívá přes své střapaté vlasy, které jí sklouzly do obličeje.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 5:20 pm

Nikdy? +usměje se na ni, když ji chytne za ruku a vede ji do svého pokoje+ A co Void heads? Musíme taky cvičit. +šlape po schodech nahoru+ Už si pomalu nemůžu ani vzpomenout, jak se drží basa. +vejde do pokoje a otočí se k ní+ Jsi smutná? Proč? +zkoumavě se jí zahledí do očí+ Pořád budem spolu, hvězdo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kain » ned pro 04, 2011 8:29 pm

+Projde kolem kuchyně téměř po špičkách, protože odsaď slyší toho sluhu něco si při práci hmkat. Projde síní a konečně narazí na ty správné dveře.+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 29, 2012 11:35 am

Jasně, že mám nějaký dobrý víno. +mrkne na ni a vede ji do síně, kde zamíří k baru+ Jaký chceš? Mám červený a bílý. +koukne na flašky+ Jinak ho moc nepoznám, ale určitě je skvělý. +zazubí se na ni+ Novýho... +přemýšlí+ Novýho... To bude nejlepší když si přečteš noviny. Ale třeba já se budu vdávat. +ušklíbne se+ A vrátila se mi sestra, co jsem doufala, že už ji v životě neuvidím. A obojí to spolu bohužel souvisí,, ale já mám jako vždy geniální plán!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » úte kvě 29, 2012 4:41 pm

+bosky kráčí za ní+ Červené a sladké nejlépe +usměje se+ Když mě noviny nebaví číst...Vdávat?! Za koho? +vyzvídá+ Sestra? Geniální plán? Povídej! Podrobnosti...+dychtivě nasává novinky+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 29, 2012 6:31 pm

+naleje jim víno a pak se k ní posadí na gauč+ tak poslouchej... Před nedávnem se moje sestra vrátila ze švédska jako vdova a hned si myslela že ji to tady patří a chtěla mě prodat za nějakýho hraběte. Ale nevěděla že ho znám a tak jsme na ní usili boudu že uteče oba od oltářem a ji trefí slak. +zatvářil se vitezoslavne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » úte kvě 29, 2012 6:42 pm

Tož nazdraví po tak dlouhé době...+upije vína+ Aha...no popravdě když jsem byla ještě v Denní hlídce tak jsme měli účinější metody jak se někoho zbavit. +zazubí se+ Myslíš si že vým to výjde? A kdy to plánujete? +zvědavě+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 29, 2012 9:32 pm

+Zasmeje se+ No jasně já taky znám spoustu silnějších metod ale to nemůžu když je to moje sestra, že jo. Navíc by mě brácha asi vydedil. + mávne nad tím rukou+ Ale to vyjde. A navíc mám koho štvát. +zahubí se na ní+ Ale co ty? Cos dělala celou tu dobu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » úte kvě 29, 2012 11:07 pm

Nikdo by o tom nemusel nic vědět...+prohodí zamyšleně ale pak se zasměje+ Dobře. Když myslíš že to vyjde...Klidně kdyžtak nějak pomůžu +šibalsky na ní mrkne a napije se+ No jako první věc jsem odešla z hlídky, od Zavulona aspol. Ať si umrzne v Moskvě +pronese jedovatě a raději to zapije+ No a pak jsem cestovala po světě. +usmála se+ Svého ex jsem div nobrala aj o trenky takže jsem velmi dobře finančně zajištěna. +má úsměv od ucha k uchu a září spokojeností+
Eryan
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz