Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 9:57 pm

+pokývá hlavou, jako že si to umí představit a mile se na něj usměje+ Nejspíš pracovní a osamocené. +pokrčí rameny+ Sestra Vánoce od určité doby odmítá slavit. Když jsem se jí snažila naposledy přesvědčit, skončilo to rozbitým oknem. Takže jsme se dohodly, že letos zůstanu tady. Nejspíš něco upeču, přes den si zalezu do pracovny a večer si sednu se skleničkou vína, budu se probírat starými vzpomínkami a hledět do ohně.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 29, 2009 10:23 pm

Tak to budeme možná dva, co budeme trávit svátky dost podobně. Pokud mě Styx do Vánoc nevezme na milost, třeba přijdu k vám ochutnat to cukroví, které napečete a budeme do toho ohně hledět spolu °uculí se°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 10:28 pm

Uvidíte, třeba to alespoň pro Vás dopadne líp. +usměje se+ A pokud ne tak klidně přijďte, vždycky ho napeču tolik, že nevim co s nim, aspoň se by se letos snědlo. +uculí se na něj na oplátku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned lis 29, 2009 10:51 pm

+zaťuká jemně na dveře a vstoupí do místnosti+ Tony, nerada tě vyrušuji, ale... +zarazí se, když uvidí Neferet, na tváři se jí objeví široký úsměv a nadšeně zavolá+ Nef! +přistoupí k ní a obejme ji+ Moc ráda tě vidím. Jak se máš? +přivítá se s ní, pak se otočí k Tonymu a omluvně se na něj podívá+ Nebudu rušit, jen se s přítelkyní pozdravím a hned zase jdu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 10:55 pm

+když uslyší zaťukání, otočí se směrem ke dveřím a musí se usmát, když se hlasitě ozve Styx+ Styx. +usměje se na ní a objeme ji+ Taky tě ráda vidim. +pustí ji+ Docela dobře. Co ty? +zeptá se+ No mě rozhodně nerušíš. +mrkne na Tonyho, že jí tu klidně může nechat jestli chce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 29, 2009 11:05 pm

°ohlédne se na zaklepání a překvapeně koukne na Styx, protože sem ona už nechodí, když se uvítá s Neferet a je na odchodu, postaví se jí do cesty° Kam bys odcházela? Je to vzácná chvíle, když mě navštívíš v mých komnatách, tak tady chvilku zůstaň °zahlédne Nef souhlasný pohled° Neferet to jistě nebude vadit a určitě si máte o čem povídat °prosí ji pohledem°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned lis 29, 2009 11:17 pm

Tak jestli vám to nebude vadit, ráda tady s vámi chvilku zůstanu +usměje se na Nef a pak se otočí na Tonyho+ Jo... abych nezapomněla, kvůli čemu jsem sem vlastně přišla. Zbloudilá sova mi přinesla do orlí pošty dopis, který je adresovaný tobě +podává mu zapečetěný pergamen+ Odesílatel by si měl pořídit novou sovu +ušklíbne se a pak si přisedne k Nef+ Tak co, nějaké změny ve tvém životě od té doby, co jsme se naposled viděly v tom striptýzovém klubu? +mrkne na ni a očekává nějaké novinky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 11:21 pm

+usměje se na Styx+ Jasně zůstaň, aspoň zase po dlouhý době trochu pokecáme. +podpoří Tonyho a opět se posadí+ Že by se orli nažrali? +zeptá se, když se Styx zmíní, že by si odesílatel měl pořídit novou sovu+ Teď ti člověče nevim jestli jsem ti v tom striptýzovim klubu stačila říct, že už mám zařízené sidlo. +usměje se na ni+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 29, 2009 11:34 pm

°usměje se na Styx, když souhlasí, že zůstane, vezme si od ní pergamen a když si holky začnou spolu klábosit, jedním uchem je poslouchá, využije chvilku pro sebe, rozlomí pečeť a rychle si přečte obsah vzkazu, na tváři se mu objeví spokojený úsměv, sroluje pergamen a položí na stůl, nalije ještě jednu sklenku skotské a jde se věnovat hostům, cestou zaslechne něco o pánském klubu+ Mé dámy, co to slyším, vy jste se byly podívat do striptýzového baru? +zeptá se nevěřícně a zamračí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 11:38 pm

+skoro se ho lekne, když na ně promluví, málem na něj zapoměla+ Ano byly jsme +pokývá hlavou+ v úpířím striptýzovém baru. +dodá a doufá, že mu to dojde s těmi upíry+ Musím přiznat, že to byla zajímavá zkušenost. +napije se+ Nijak nebezpečná. +dodá a mrkne na Styx+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho