Ložnice pro hosty

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: V.I.P. salonek

Příspěvekod André Bourson » stř čer 30, 2010 7:27 pm

"Jak jsem již řekl, hledal jsem tě. Všude. Zmizela jsi jako duch. Chtěl jsem, abys mi vysvětlila, proč jsi ode mne odešla bez jediného vysvětlení a nedala jsi o sobě vědět tak dlouho." Jeho hlas je klidný, i když je trochu rozrušený a trochu i naštvaný.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » stř čer 30, 2010 7:35 pm

Musela jsem ve spěchu odejít z Auvergne. Z Francie. Našli mě +podívá se na něj provinile+ Nebyl čas se čímkoliv zdržovat, nebo cokoliv vysvětlovat. Později, když nebezpečí pominulo.. +udělá dramatickou pauzu+ ... už jsem nepokládala za důležité dát ti vědět, kde jsem a co se se mnou stalo +sklopí zrak+ Omlouvám se. Vím, co jsi asi musel prožívat vzhledem k tomu, kdo jsem.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát črc 02, 2010 7:24 pm

Chvíli ji pozoruje. "Jsi neopatrná. Když jsem tě tady našel já, mohou tě najít i oni." Nehodlá ji už dál mučit výčitkami, tak se jen pousměje. "Nemíním tě už nechat samotnou," chytne ji za ruku a hledí jí do očí. "Tady nejsi v bezpečí. Vrať se se mnou zpátky, řád se o tebe postará," naléhá na ni.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » pát črc 02, 2010 9:56 pm

+zavrtí důrazně hlavou+ Ne, ne. Nemohu se vrátit. Nechci +její hlas zní pevně jako skála+ Drží mě tady něco.. někdo.. koho neopustím. Zůstanu zde, i za tu cenu, že mi tady hrozí nebezpečí. Nejsem zbabělec, abych utíkala. Dokážu se o sebe postarat.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv črc 15, 2010 11:23 pm

Vrátí se zpátky z Francie, prohledá celé sídlo a když nenajde Styx, vlítne na skřítka, který mu oznámí, že slečna Styx odešla s panem Lupinem. Zamračí se a vybalí si věci. Chvíli si listuje místními novinami a jen kroutí hlavou nad zdejší morálkou, pak napíše krátký dopis a pošle jej po orlovi - jak mu minule vysvětlovala Styx - k adresátovi.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod André Bourson » stř zář 01, 2010 10:50 pm

Celé dopoledne se válí v posteli, protože dnes není ve službě a poslouchá nějakou francouzskou hudbu. je docela v klidu, jelikož neustále slyší Styx pobíhat po komnatách, tak si o ni nedělá starosti. Když se u něj Styx celý den neobjeví, po poledni se konečně zvedne z postele a po sprše se rozhodne prolézt rozsáhlou knihovnu.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod André Bourson » pon zář 20, 2010 9:59 pm

Přemístí se z oslavy Styxiných narozenin do svého pokoje a v objetí drží Memory. Nemá se k tomu, aby ji pustil, i když už není nutné, aby ji držel. "Tak tohle je to můj dočasný azyl," ukáže rukou kolem. "Jak se ti to líbí?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 20, 2010 11:46 pm

Užíva si v Morsovom objatí, ani ju nenapadne, že to vlastne už nie je potrebné. Rozhliadne sa dookola. "Veľmi pekné. Styx má veľmi dobrý vkus." pochváli uznanlivo. Vymaní sa z jeho objatia a podíde k najbližšej pohovke. Na ňu odloží vejár, stiahne si rukavičky, odloží aj tie, pomaly, až provokatívne si rozpustí vlasy, pričom je k Morsovi otočená chrbtom, umelá ružička tiež skončí na pohovke. Potom sa konečne otočí s jemným úsmevom na tvári, ktorý prezrádza jej hriešne myšlienky. Podíde k nemu celkom blízko, až môže cítiť jej dych na svojom krku. "Tak kde sme to skončili, monsieur Bourson?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte zář 21, 2010 7:00 pm

"Taky se mi tady moc líbí. Je to zařízené francouzským stylem, který je mi blízký. Cítím se tady jako doma." Opře se o stůl a se založenýma rukama na prsou s úsměvem sleduje Memory, jak si postupně odkládá části oblečení. Když skončí, přistoupí k ní zezadu a obejme ji kolem pasu. "Proč jsi přestala, hm? Hezky se na to koukalo." Líbne ji na šíji a otočí si ji k sobě. "Mám takový dojem, že jsi mě chtěla naučit nějaké taneční koroky," uculí se.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » úte zář 21, 2010 8:52 pm

Oprie sa oňho, so spokojným zavrnením si nechá olíbávat (to slovo sa mi hrozne páči. Slovenksý ekvivalent, ak nejaký je...nie je taký pekný ;) ) krk. "Pretože by som rada pokračovala na tebe." pošepne mu do ucha. Jej prsty mu zablúdia pod košeľu. Pomaly skúmajú jeho telo jemnými dotykmi. Trošku sa od neho odtiahne a postupne mu porozopína jeden gombík za druhým, až sa ukáže tenká cestička jeho kože medzi cípmi látky. Siahne po prútiku, párkrát ním švihne a odrazu sa odnikiaľ ozve príjemná, jemne rytmická melódia. Paže ovinie okolo jeho pásu a s úsmevom na tvári mu pozrie do očí. "Zavri oči a započúvaj sa do hudby." povie potichu a jej hlas sa stratí v melódii.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho