Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Styx » ned lis 29, 2009 11:53 pm

Nef, tak to vůbec nevím, že už máš sídlo. To se na něj někdy přijdu podívat +koukne na Tonyho, když se postaví k nim a začne se zajímat, kam si s Nef vyrazily a nabídne mu, aby se posadil mezi ně+ Jistě, že jsme byly v baru. To jako nemůžeme, nebo co? +vidí jeho zakaboněný obličej+ Osmnáct už nám bylo +uchechtne se+ Taky si tam můžeš někdy vyrazit s námi, je to moc pěkná podívaná +láká ho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 12:38 am

°podá Styx její sklenku° Proč byste nemohly? Je mi to přece jedno. Jen mě zarazilo, že se chodíte koukat na cizí chlapy někam do baru, když máte ty své doma °sedne si mezi ně a je spokojený° Co bych tam asi tak dělal, nazí chlapi mě nevzrušují °odfrkne si znechuceně° Stejně nechápu, Styx, co tě na nich tak láká, svléknout bych se přece dokázal taky °mluví z něj žárlivost°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 2:43 pm

Styx: Určitě se někdy stav. +usměje se na ni+ Stejně potřebuju, aby mě sem tam někdo vytáhl od práce.
Tony: Taky netuším proč tam Styx šla, když má tu možnost zůstat doma. +pokrčí rameny a zašklebí se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 30, 2009 3:50 pm

Tony: +pomyslí si, že ona toho svého tedy doma rozhodně nemá, ale nechá si to radši pro sebe a pak jí najednou osvítí nápad+ Kdybys mi někdy takový soukromý striptýzek udělal doma, nemusela bych to vyhledávat po barech +využije jeho přeřeknutí a v očích se jí zablýská+ Vážně by ses dokázal svléknout? +provokuje ho+

Nef: Nepřeháněj to s tou prací. Stavím se pro tebe a vyrazíme na vánoční nákupy na Příčnou. Už máš promyšlené dárky?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 6:22 pm

Styx: Snažim se, ale nějak se mi to nedaří. +usměje se+ Já mám dárky už připravené. +pochlubí se+ Ale ráda půjdu s tebou, třeba tam objevím něco zajímavého. +pokývá hlavou+ A co ty už je máš alespoň promyšlené?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 6:46 pm

Styx: °zamrzí ho, co na sebe prozradil, ale nedá to na sobě znát° Nikdy jsi se nezmínila, že bys mě chtěla vidět se svlékat a tančit pro tebe. Přitom stačilo jediné slovo °mrkne na ni významně a na rtech se mu objeví pohrdavý úsměv typu „Nevíš, o co jsi přišla, holka“ a otočí se k Nef, naznačujíc, že toto téma je pro něj ukončené°

Nef: To už vážně máte všechny dárky? To jste opravdu úžasná žena. Já nemám zatím ani jediný.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 6:55 pm

Tony: +poslouchá o čem se baví a snaží se zbavit představy svlékajícího se Tonyho, potřepe hlavou, aby představu zahnala a snaží se na sobě nedat nic znát+ To víte síla zvyku. +pokývá hlavou a usměje se+ Vždycky mám dárky připravené dopředu. Nesnáším zařizování věcí na poslední chvíli.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 30, 2009 9:48 pm

Tony: +pro ni toto téma zdaleka není ukončené a nemíní v tom přestat, cítí, že by tady dneska mohlo být docela příjemné dusno+ Myslela jsem totiž, že ty bys to stejně nikdy neudělal, jak tě znám, i kdybych tě o to požádala. Ostatně, stejně si myslím, že na ty striptéry ze Slastí nemáš +nenápadně ho pozoruje spoza hrany sklenky+

Nef: Já nejenže nemám vůbec žádný dárek, já nemám dokonce ani ještě promyšleno, co komu koupím +zamračí se+ Každý rok to nechávám na poslední chvíli. Neporadila bys mi?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 9:55 pm

Styx: Určitě ti ráda poradím, ale necháme to radši až budeme na Příčné. +mrkne na Tonyho+ Nebuď nespravedlivá, vždyť tam jsou profesionálové. +utrousí jen tak mimochodem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 11:29 pm

Styx: °zase se pomalu otočí k ní° Lásko, neprovokuj °zasyčí jí do tváře, chytne ji za bradu a hledí ji přímo do očí° Večer ti dokážu, že jsem lepší, než nějaký tajtrlík z nočního klubu °cítí příležitost k dalšímu zblížení a hned se jí chopí, ještě chvilku se jí dívá do očí, pak ji pustí° Teď máme hosta, takže představení se odkládá °otočí se zpátky na Nef° Komu letos kupujete dárky?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho