Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » pát dub 23, 2010 9:28 am

zvláční v jeho pevném objetí a užívá si ho. a na pár vteřin mu skutečně uvěří, že ji nepustí. ... ale to bylo i o nás... nevšiml jsi si? vydechne. Tony, ty mi to něděláš jednoduché... myslela jsem, že se budu svlékat, ale svlékat se z kůže... uhne na chvíli pohledem. to mě ta večeře přijde draho... co ti mám říct? vždyť to víš. chceš slyšet, jak pro mě bylo těžké napsat ti a přijít sem, když vím, že jsem jenom jedna, která prochází tvojí postelí? podívá se na něj vážně. to je přesně to téma, kterému jsem se chtěla vyhnout. normálně bychom stáli každý na opačné straně. pořád mám chvíle, kdy bych tě nejraděj kopla do holeně. tohle všechno jsem chtěla pominout, nemyslet na to, nechat to být. říkala jsem si, že když nemůžu mít všechno, dvě ze tří je dobrá nabídka...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 26, 2010 6:59 am

O nás? Opravdu? +dělá nechápavého+ Taky mi to nezjednodušuješ. Kdo má ty skryté významy v tvých slovech pořád hledat? +ušklíbne se+ Jak jsi na to přišla, že seš jenom jednou z mnoha? +podiví se+ Co můžeš vědět o mých milenkách... víš co... zanech toho filozofování a užívej si večera +skloní se, lehce ji políbí na krk a roztočí ji v tanci+ Opravdu máš černé prádlo? +zavrní jí do ucha a v očích mu blýskne zvědavost+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon dub 26, 2010 7:48 am

Naopak, myslím, že to se mnou máš až moc jednoduché. tak jsem si říkala, že alespoň trošku bys se namáhat mohl... a o milenkách máš napsáno na čele. přejede mu něžně po čele prstem. ano... to jsem právě chtěla... užívat si... přivře oči pod jeho polibkem a pak je zase doširoka otevře trošku šokovaná nenadálým pohybem. ale hned se přizpůsobí situaci a tančí, jakoby se nic nestalo. no, to je další z mých tajemství, která budeš muset odhalit... říkala jsem, že mám - ale je to skutečně tak? kdo ví?
Naposledy upravil fatamorgana dne pon kvě 03, 2010 9:41 pm, celkově upraveno 1
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon dub 26, 2010 8:59 pm

Nemám rád komplikované vztahy. Mám radši jednoduchost, jednoznačnost, abych nemusel řešit, co ženy myslí tím, co zrovna dělají, říkají a naznačují +uculí se+ My muži nejsme vševědoucí, abychom viděli ženám do jejich hlaviček +rozesměje se hlubokým barytonem+ Na čele? Tak tolik jmen tam zase nemám +zvedne ruku a symbolicky smaže ty nápisy na něm+ Rád odhaluji tajemství +nenápadně ji vede tanečním krokem k pohovce+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř dub 28, 2010 11:41 am

Nechci to komplikovat. je to skutečně dost jednoduché, proč tu jsem. pokrčí rameny. a jsem ráda, žes mi také udělal jasno - má tajemství tě zajímají jen od hlavy dolů... podívá se mu do očí a probleskne jiskřička šibalství a humoru. pak tedy ale nevím, jak s líbáním... otře se mu jemně rty o čelist. ano - nebo ne?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř dub 28, 2010 9:34 pm

Prozraď mi, kvůli čemu. Třeba mi to nedochází, třeba bych to chtěl slyšet od tebe +mrkne na ni+ Pleteš se, zajímají mne všechna tvá tajemství. I ta, která jsou skryta třeba v duši, nebo srdci +couváním ji dostane až k pohovce a lehounce ji na ni položí+ Proč by ne? Ty máš nějaké zábrany? +nečeká na odpověď a přitiskne se vášnivě na její rty+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 29, 2010 8:43 am

nechá se vláčne položit i líbat, k polibku se připojí. nemám zábrany, ale je to součást zakázané arei, hlavy. řekne, když se jejich rty oddálí. proč tu jsem? no přeci kvůli tobě, Tony. chtěla jsem tě vidět... políbí ho lehce. a nejen vidět... hladí ko po krku a ramenou. začni raděj odhalováním tajemství mého prádla... pokud budeš zkoumat tajemství duše a srdce, nebude to mezi námi nikdy jednoznačné ani jednoduché...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob kvě 01, 2010 11:03 am

V této chvíli... +zavrčí tichým hlasem+ … mne duše ani srdce nezajímají +sklouzne rty k jejímu krku a zasype jej plejádou polibků, odhrne jí z ramen šaty a přisaje se na odhalenou šíji+ Ukaž, Ohnivá, jestli jsi s tím černým prádlem smrtijedovi nelhala +rozepne jí zip na zádech a šaty z ní jediným plynulým pohybem sklouznou na zem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » sob kvě 01, 2010 11:44 am

rychleji dýchá a zaklání hlavu, přivírá oči pod jeho polibky. a když ji svléká a má ruce zaměstnané, hladí ho po hrudi. nohou odkopne šaty dál a předvádí prádlo. tak co? nelahala jsem? líbí? ale něco za něco... usměje se a rozepíná mu zbylé zapnuté knoflíky na košili. jemně mu prsty přejíždí po břiše a prsou. trošku zapojí nehty, její dotyky působí mrazivě horké ozvěny.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 03, 2010 8:20 pm

No... +prohlíží si ji kritickým okem+ můžu říct, že... +usměje se lišácky+ jsem docela spokojen +skloní hlavu a sleduje její zkušené prsty na svém břiše, pak zvedne oči k ní, hlavu však ne+ Zahráváš si +sykne a chvíli ji dovolí hrát si, najednou ji ale strhne na sebe do vášnivého polibku, jednou dlaní jí hladí zadeček, druhou jí rozepíná podprsenku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho