Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 24, 2010 7:52 am

nabízím ti přeci sebe... Tony... a ne poprvé...trochu se zamračí. to ti nestačí? to pro mě je třeba novinka... když jsem tě naposledy chtěla ohromit, málem jsme se porvali. nechtěl sis nechat zavázat oči. hladí ho po ramenou. co bys tomu řekl dneska? posouvá se pomalu polibky po jeho bradě a čelisti. nebo zavaž oči mně...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 24, 2010 8:03 pm

Zmizelas mi přece z plesu +vzpomíná se zamračeným čelem+ Pak ses mi zase rozplynula přímo před zraky v mém pokoji +pohlédne na ni chladnýma očima+ Nemám rád, když si někdo se mnou hraje +vezme ji lehce do náruče, jako kdyby nic nevážila a rozvalí se do pohovky, fatu si posadí do klína+ Zavazovat mi oči při sexu jsem dovolil pouze jediné osobě na celém světě, protože jí věřím, jako nikomu +zalesknou se mu oči+ Byl to opravdu... neskutečný zážitek +chvíli přemýšlí, pak natáhne ruku a sebere ze země svoji hedvábnou košili+ Vlastně proč si to zase nezopakovat? +podá fatě do ruky černou látku a vyzývavě a taky trochu jízlivě řekne+ Pokusíš se ji triumfnout?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte kvě 25, 2010 11:38 am

ano, zmizela... ale až po tom. ušklíbne se. dostals, cos chtěl a pak jsem zmizela. tady by pro tebe bylo nové to, že bys nedostal. trošku škodolibě se zatváří, ale nechá se posadit do jeho klína. a taky ses netvářil nijak zničeně, když ses mě zbavil... vezme do rukou jemnou látku, stiskne ji a jedním cípkem Tonymu zlehka přejíždí po břiše kolem pupíku. podívá se na něj vážně. a proč si teď myslíš, že můžeš věřit mně? třeba ti zavážu oči a zase zmizím... nebo... trhne prudce hedvábím, jak ho svírá v obou dlaních, jakoby zkoušela jeho pevnost. bych tě mohla taky uškrtit, za to, jak se mnou mluvíš! nakloní se nad něj a opře se mu rukama o hruď. nakloní se tak, že má tvář blízko jeho tváře, a dívá se mu do očí. vím, že jsi měl jiné. vím, s kým jsi byl předtím, Tony. ale neopovažuj se mě s ní srovnávat! chvíli na něj zuřivě zírá, pak trochu povolí a políbí ho, skoro něžně. nedělej to. prosím.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte kvě 25, 2010 7:23 pm

Zahráváš si se mnou +jeho oči jsou chladné, ale ne tvrdé, jiskří v nich veselé plamínky, baví se+ Nevěřím ti, že nevyužiješ toho, že jsem ti dovolil zavázat mi oči a jen tak zmizíš. Vím, že po tom toužíš, mít mě alespoň chvíli ve své moci +přirazí si ji k sobě+ Uškrtíš? Máš sadistické sklony? +uculí se a hledí jí zblízka do očí, když mu šeptá své přání+ Neboj se, teď tady není. Jsme jen my dva. Ty a já +řekne tiše a nečekaně něžně ji vrátí polibek, na pomíjivý okamžik odhodí image drsňáka+ Překvap mě něčím vzrušujícím +zavrní nakřáplým hlasem, podá jí do ruky pruh látky z košile, kterou právě roztrhal a pohled mu opět ztvrdne+ Pokud mě chceš svázat, pouze tak, abych se kdykoliv dostal z pout +zasyčí varovně a blýskne se mu v očích+ Chci mít přehled nad situací
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv kvě 27, 2010 1:29 pm

to se trochu pleteš, Tony... políbí ho lehce a opatrně, ale pečlivě, aby nic neviděl, mu zavazuje oči pruhem černého hedvábí. já nepletu lásku a pomstu dohromady... pokud to jen trochu jde. vezme do ruky další útržek hedvábí a přejíždí mu jím po nahé hrudi a krku. hmm, svazování... ještě chvíli ho dráždí a napíná. to je něco, co nemám moc ráda... nebudu tě svazovat... nijak. ty chceš mít kontrolu... sveze se po jeho břiše dlaní a zastaví se u pásku kalhot. a já nechci nad tebou mít moc... chci něco jiného... nakloní se nad něj a zašeptá mu do ucha. Tony může na krku a tváři cítit její teplý dech. začne mu rozepínat pásek i poklopec. nechci kontrolu, ale právě abys se kontrolovat přestal...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 28, 2010 4:42 pm

+pohodlně se usadí v pohovce, když mu fata zaváže oči a čeká, co si na něj připravila+ Pomsta nemá s láskou jako takovou nic společného. Buď přijde proto, že láska se brání přijít, anebo naopak, že už odešla +filozofuje, aby nedal najevo lehkou nervozitu, přece jenom se cítí nejistě s páskou přes oči, neví, co může od ní čekat a proto je ve střehu, i když ho ten adrenalin dost vzrušuje+ Jen velice zřidka se přestávám kontrolovat +nadechne se, když ucítí fatinu ruku na poklopci+ Myslíš, že se ti povede najít mé slabé místo?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát kvě 28, 2010 5:59 pm

jeho otázka ji naprosto vyhodí z konceptu. Tony! zaúpí. myslela jsem, že když ti zavážu oči, budeš líp slyšet. a třeba i poslouchat, co říkám. povzdechne si nešťastně. pokud myslíš tady... pohladí ho jemně a docela mazlivě po podbřišku. ... tam naopak hledám tvé silné místo. pokud si tak pamatuju. já tě přeci nepotřebuju ani ponížit, ani poukazovat na tvoje slabosti, ani ti nechci ubližovat. zase mu opatrně sejme pásku z očí a podívá se na něj. chtěla jsem se s tebou vyspat. myslela jsem, že nám spolu bude dobře. nechci po tobě nehynoucí lásku a už vůbec ne ty připitomělé mocenské hry. vezme jeho tvář do dlaní a dívá se mu do očí. i když teď přiznávám, že jsem naprosto zaplavena city. bohužel takovými, které mě vůbec nemotivují k sexu. jak si ty můžeš užít sex, když se pořád kontroluješ? jak s tím vůbec můžeš žít? asi jsem tu špatně. promiň, moje chyba. myslela jsem si, že jsi někdo jiný. pohladí ho po tváři, políbí ho na ni, trošku zavrtí hlavou a odtáhne se od něj a rozhlíží se po svém oblečení.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 28, 2010 7:30 pm

+zamrká, když mu sundá pásku z očí+ Nepochopilas mě, čarodějko. Vím, o co ti jde +pohladí ji po stehně a zajede dlaní výš+ A taky vím, o co ti vůbec nejde. Nejsem hloupý +zvedne pravý koutek v lehce arogantním úsměvu+ Jsem nedůvěřivý a proto jsem tě pobídl, abys hledala mé slabé místo, kdy se přestávám kontrolovat. Zbavila mě toho napětí. Možná to chci taky... uvolnit se a užít si to +chlapecky se pousměje+ Proč si obyčejný sex nezpříjemnit vzájemným sebepoznáváním?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 31, 2010 4:57 pm

pokud mělo jít o obyčejný sex, měli jsme oba mlčet a konat. a pokud by mělo jít o neobyčejný sex... asi pro sebe nejsme ti praví, Tony. posadí se zpátky k němu a vezme ho za ruku. máš pravdu. nechápu tě. a když mám pocit, že trošku vidím pod povrch, to, co vidím, mě děsí a je mi z toho smutno. podívá se mu do očí. svým způsobem tě mám moc ráda, Tony. ale nerozumím ti. a některé věci mě ničí. prohlíží si ho a připadá jí, že ho vidí snad poprvé. pokud se chceš uvolnit, myslím, že jediné, co teď v tom smyslu pro tebe můžu udělat, je masáž. zasloužíš si to, večeře byla moc dobrá a krásně se s tebou tančí... jenom ty rozhovory nám moc nejdou. něžně ho obejme a na chvilku si položí svou tvář na jeho. promiň. taky jsem si myslela, že dnešní večer dopadne jinak.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 31, 2010 9:36 pm

Nechci obyčejný sex. Nejde mi jen o to, zbavit se toho napětí v rozkroku. Chci si to užívat... +přitáhne si ji opět k sobě+ hrát si... +jezdí jí rty po rameni až ke krku+ poznávat nové věci... +dotkne se zlehka jejích rtů svými ústy+ Jsem smrtijed a nedůvěru mám v sobě zakódovanou. Jak tě ale znám... Ohnivá... dokázala bys mě jí zbavit, kdybys chtěla +zaboří prsty do jejích hustých vlasů a přitáhne si ji blíž k polibku+ Třeba se pod tvými hbitými prsty dokážu uvolnit +pousměje se, lehne si na břicho a čelo opře o sepjaté ruce+ Záleží, jak jsi šikovná
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho