Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » úte čer 01, 2010 3:47 pm

nechá se políbit a přeci jen jí zase Tony připadá méně vzdálený.tak dobře, Tony. tohle bude taky o blízkosti a důvěře. přejede mu dlaní od lopatky na zadek, jemně a zkoumavě. legrační je, že třeba ještě budeš rád, až se ti projdu po zádech. má hroznou chuť plácnout ho po zadku, ale zatím to neudělá. možná bys se mohl svléknout z těch kalhot. taky jsem nahá. a budu potřebovat olej. jestli nechceš nějakou zvláštní kosmetiku, stačí i kuchyňský olivový...budeš legračně vonět.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 02, 2010 4:26 pm

+když mu přejíždí prstem po páteři, prohne se v zádech pod tím dotekem a naskočí mu husí kůže+ Máš zvláštní energii v rukou +zamumlá do polštáře a protože se mu pěkně leží a nechce vstávat, dejme tomu, že kalhoty si svlékl již dříve:)+ Tady mám eukalyptový olej +sáhne rukou do stolku vedle pohovky a podá jí lahvičku+ Je silně aromatický, zato léčivý +pousměje se a zavře oči v očekávání příjemných chvilek+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv čer 03, 2010 10:10 am

když se tak pohodlně uvelebil, že se nemůže ani svléknout, fata lehce protočí oči a svlékne ho sama. vezme si od něj lahvičku s olejem a otevře ji. tenoučkým pramínkem mu nalije trošku oleje na záda. z výšky. takovou cestičku kolem páteře. ta vůně je skutečně intenzivní, ale budeš určitě nesmírně zdravý. usměje se. pomalu mu rozetře olej po zádech a pohladí ho po krku. měl bys mít paže podél těla, začneme krční páteří. hlazením zjistí situaci a pak už začne palci přejíždět kolem páteře, hned pod týlní kostí.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv čer 03, 2010 10:20 pm

+tak dobře, no:), sedne si a pomalu rozepne pásek kalhot, nespustí přitom z ní zrak. Sundá kalhoty a odkopne je dál, aby nepřekážely, odhodí spodní prádlo, lehne si na břicho a poslušně připaží ruce k tělu+ Je to moc příjemné. Že ty to neděláš poprvé, fato? +roztáhne trochu stehna od sebe, aby si udělal pohodlí+ Nažhav mě, krásko, nebudeš litovat +uchechtává se do polštáře+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon čer 07, 2010 4:19 pm

ne, to skutečně poprvé nedělám. prohlásí trochu povýšeně a sebere mu polštář a odhodí ho na zem. tohle ti taky seberu. musíš ležet rovně! ležet a mlčet! řekne trochu vesele a trochu škodolibě. a pomalu pokračuje v masírování po krkční páteři směrem k lopatkám. nebudu litovat? no, beru tě za slovo, Tony. ale musím tě varovat. víš jak většinou dopadli ti, které jsem masírovala? přiblíží se mu rty až k uchu. a vydechne tiše usnuli...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 07, 2010 10:43 pm

+nadzvedne hlavu, když přijde o polštář a nespokojeně zamručí+ Hej, to je moje +protestuje, ale lehne si poslušně tak, jak mu přikáže+ Mlčet? To se mnou asi moc zábavy neužiješ +uchechtne se, ale zmlkne, poslouchá ji na slovo, zavře oči a chvíli jen tiše vrní blahem+ Usnuli? +stejně nevydrží nemluvit+ Doufám, že ne navěky +rozesměje se+ Mne se nechystáš uspat, že ne? +otevře jedno oko a pohlédne s lišáckým úsměvem na ni+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte čer 08, 2010 7:56 am

chystám... ušklíbne se. ale když hezky poprosíš, probudím tě polibkem, když budeš chtít... pokračuje dál v masírování.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte čer 08, 2010 5:18 pm

+pořád ji sleduje tím jedním očkem+ Dejme tomu, že se ti to povede. Kde mám jistotu, že nezneužiješ toho, když se nebudu moct bránit? +tělo se mu natřásá v potlačovaném smíchu+ Probuzení polibkem? Hm, to by se mi docela líbilo +mlaskne spokojeně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř čer 09, 2010 12:10 pm

už to nevydrží a položí mu dlaň na zadek a jemně ho pleskne. nakoloní se k němu blíž a zadívá se vážně do kontrolujícího očka. a jak přesně bys si to zneužití představoval? jistotu samozřejmě nemáš žádnou. a bránit se nesmíš už teď. cvičně ho lehce políbí na tvář. chtěl bys si to snad taky vyzkoušet? obráceně? nějak příjemně mě uspat?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 09, 2010 2:59 pm

Jelikož se nehodlám nechat tebou zneužít... +než fata stačí jakkoliv zareagovat, prudce si ji přetočí pod sebe, opře se nad ní o dlaně a kouká jí dolů do očí+ budu to já, kdo má navrch +na rtech mu pohrává trochu krutý, trochu šibalský úsměv+ Umím uspávat jenom pěstí a to bych na tobě opravdu nerad praktikoval, krásko +ušklíbne se, skloní se k ní a jemně se dotkne jejích rtů svými ústy+ Co bych taky dělal se spící ženou v posteli? +pošeptá jí do ucha a sklouzne rty k jejímu krku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho