Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Geralt » čtv dub 29, 2010 11:43 am

+Dostane se mu do ruky tento podivný plátek a nestačí se divit+ Co to jsou za blbé otázky +zatváří se+
Yennefer už je pro mne minulost. Uzavřená kapitola a absolutně nemám tušení co by tu tak mohla pohledávat. Vždyť ani neví kam jsem zmizel. A jestli se objeví, no mám v plánu jí ukázat že na světě je více čarodějek, který by možná o mne mohli stát. +Vrátí se na začátek novin a přečte si pravidla této podivné hry+ Takže teď bych měl asi položit otázku někomu já. Ale komu, když tu znám jen minimum lidí. +Chvíli přemýšlí+

Rebecco ještě jste svého milého nesežrala, nevymoštovala, nenaporcovala?
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Storm » čtv dub 29, 2010 11:53 am

(Koukám, že pan Snape si bere slovo bez toho, aby jej někdo vyzval, nebo aby trpělivě počkal, až na něj přijde řada. :-D No jo, Severus... :-) )
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 29, 2010 11:54 am

Tiše se nad otázkou zasměje.

Ne nevymoštovala. Mám ho mnohem raději vcelku. A živého.

(sakra, zas já, nějak mi dochází inspirace:)) )

D.J., pověz, kampak se ztratil jistý agent CI5, který zabloudil do zdejších luhů a hájů?
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv dub 29, 2010 3:41 pm

Styx: Né, že by do toho komu co bylo, ale NERAD CHODÍM MEZI LIDI! Taky sem slyšel, že i lidi jsou raději, když zůstanu doma. Prý klesá úmrtnost, nebo co. Proč bych se taky měl namáhat- kam se podívám, tam by to potřebovalo vyčistit, uklidit, usměrnit. Na to nemám žaludek.
Netuším, proč bych se měl ukazovat na smrtijedských věčírcích? Vy byste také "zasedala k jednomu stolu" s podřízenými? No tak.
Co s mudly kuju, či nekuju, je čistě má osobní záležitost. Do toho laskavě čumák nestrkejte nikdo. Ke všemu mám své vlastní důvody. A samozřejěm vím nejlíp, co je správné.

Drahá Eternity, nevím, co jste proslechla, ale ballettklassiker není zrovna můj hrnek kafe. Leda tak od Maryše.

Moje otázka...proč bych se měl proboha ptát? Když chci něco vědět, zeptám se rovnou...ale budu (milostivě) respektovat pravidla:
Golux, neuvažuješ o změně zaměstnání? Nevím, jestli je Ministerstvo zrovna ta SPRÁVNÁ volba....
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » čtv dub 29, 2010 5:01 pm

(mimo pořadník: Severusi, obávám se, že to "zvíře" spíš stáhne z kůže tebe...a ani se nebude muset moc snažit.A patří samo sobě. To jen mimo záznam.)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv dub 29, 2010 5:22 pm

Amone, děkuji za opravdu vyčerpávající odpověď. Ani jsem toho tolik nepotřebovala vědět.
(nepotykali jsme si na tom seznamovacím večírku na Eagle Rock před rokem? ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » čtv dub 29, 2010 8:51 pm

Amon píše:Golux, neuvažuješ o změně zaměstnání? Nevím, jestli je Ministerstvo zrovna ta SPRÁVNÁ volba....

No, co je na Ministerstvu špatného? Nebo snad... zajíkne se Něco mi chceš nabídnout? Třeba pracovat... polkne s Luciusem? skoro šeptem

A než mi Amon odpoví nebo pošle sovu na Manor, zopakuju otázku Rebeccy, protože mě to taky nesmírně zajímá: D.J., kampak se ztratil Bodie?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát dub 30, 2010 3:12 am

Styx: Že já se namáhám...
(Tak...možný to je...co bylo, to bylo...)

Golux: Né tak úplně S Luciusem. To byste toho asi moc neudělali, ale co tak třeba...pro mě za mě...doslova teda spíš PRO mě ZA ministerstvem... Nemám moc loajálních lidí, kteří by se tam byli schopni adaptovat a nezbláznit se z toho... Dobře si to rozmysli...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod D.J. Orlovský » pát dub 30, 2010 7:59 am

golux píše:A než mi Amon odpoví nebo pošle sovu na Manor, zopakuju otázku Rebeccy, protože mě to taky nesmírně zajímá: D.J., kampak se ztratil Bodie?

Copak, děvčata, nasliboval vám rande a nepřišel? To on dělá často. Kam se ztratil nemám tušení. Přiznám se, že jste mě tou otázkou překvapily. Snad se vám po něm nestýká?

Postrachu, vítej zpátky, ale nemohu se nezeptat. Tvůj návrat, objevení Kocoura - to nebudou asi náhody, že? Neplánuješ tady náhodou založit řekněme pobočku své firmy?
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Postrach » pát dub 30, 2010 8:11 pm

D.J. Díky, už bylo načase...nějak to tady zvlčilo,..já na náhody nevěřím, nevím, jak ty. Každopádně, taková suchozemská pobočka, to není úplně od věci. Ale to by tady asi ubylo pár lidí...tedy někteří už zmizeli (takový badboy např.)...uvidíme...nech se překvapit.

Hm a otázka, že? Rozhlížel jsem se, co tady přibylo obchodů a podniků, jakpak je to s tou detektivní kanceláří, ETERNITY? Je tady na LoS hodně práce?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec