Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » čtv čer 24, 2010 12:24 am

Molly: Tak to já za tebou moc ráda někdy zajdu. Naštěstí jsem ještě nikdy nemusela vyhledat tu vaši instituci a doufám, že ještě dlouho ji nebudu potřebovat +zašklebí se+ Jsi spokojena v práci? +nabídne jí cigaretu a zapálí si spolu+

Arwen: Děkuji, moc jsi mě potěšila +žasne nad šperkem a musí Arwen obejmout+ To je opravdu nádhera, až přechází zrak +pověsí si jej na krk a začne si uznale prohlížet tanečníka+ Je opravdu sexy +nemůže od něj odtrhnout zrak+ Ale... bude mi pouze tančit, nic víc. Já už totiž jednoho miláčka mám +usměje se na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Arwen » čtv čer 24, 2010 12:37 am

Styx: je moc ráda, že se jí její dárek líbí a s radostí ji obejme taky opravdu ti sluší prohlíží si náhrdelník a jak říkám s Albertem si dělej co chceš...umí skoro všechno, takže kdyby si po něm chtěla třeba.....uvařit večeři, udělá to! Jen ho pořádně zapřáhni mrkne na ní a pořád se raduje z jejího nadšení

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv čer 24, 2010 7:52 am

Fabien píše:Sam: Same! Musíš mě zachránit! Moje matka a Tirage chtějí, abych jim po večerech předčítal milostné romány. Když budeš vyprávět o cestování, nebude čas na Malé ženy!

Fab: ale tak něco k vyprávění se vždycky najde... hlavně když to nebude moc osobní. nakrčí čela a vzpomene na Angelinu. ty čteš? my to máme tak, že čte Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv čer 24, 2010 9:00 am

mollyz píše:Tir: No, napadlo mě, že bych mohla Andyho někam vzít a nějak ho připravit na tu situaci. Mezi lidi, víš. Třeba na Mýtinku, ukázat mu místní děvčata...s Fabem, to nevim. Poslední dobou na mě moc nedá....Je do tebe děsně zamilovanej....+podívá se na ní podezíravě+...jak jako tímhle způsobem se Samem zařizujem? Co máš na mysli?

Molly: řehní se. no, Sam tuhle při takové příležitosti říkal, že opakované rázy narušují statiku budovy... spousta práce a zařizování se vleče. směje se a pak se uklidní. Andyho si vem kam chceš... já se před ním budu spíš skrývat. nemám nervy na ty jeho řeči. a Fabiena nechci provokovat. jsem ráda, že to teď máme dobrý, bez scének.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 10:03 am

Memory: Děkuji za optání, bylo to tam skvělé, ale jako dovolenou bych to nenazvala. Byla to spíš hodně dlouhá schůzka s notářem. Museli jsme vyřešit poslední vůli mého zesnulého manžela...To víno určitě ochutnám...
vezme si sklenku a upije. Hmmm...skutečně skvělé, ale červené mám radši...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv čer 24, 2010 11:14 am

+sedí někde zalezlá na pohodlném gauči a užívá si pohledu na tanečníky upíjíc při tom víno, nohou kýve do rytmu hudby a ujídá přitom z tácu jednohubek, který někde ukořistila+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 11:23 am

všimne si Nef. Omluv mne Mem. Je n na chvilku...se pem v pod paží se přitočí k pohovce se Neferet. Ahoj! Bavíš se dobře? nesedne si, kýve se do rytmu hudby...psovi se to moc nelíbí... :)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 24, 2010 12:08 pm

Sam: Chceš říct, že Molly čte a ty u toho štrikuješ? Tak to totiž vypadá u nás. Matka a Tir pletou nějaký záhadný věci...Neboj, nic osobního se po tobě chtít snad nebude. Hlavně nezapomeň obdivovat matce králíky! +Podá Samovi ještě jednoho panáka.+ Už máš Molly přestěhovanou?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv čer 24, 2010 12:12 pm

Fab: vezme si skleničku a začíná mít pocit, že by měl zpomalit, pokud má dojít domů po svých. jasně. pletu si při tom drátěný košile. králíky? má chov šampionů? to máte k jídlu, nebo na ozdobu, nebo hlídací?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 24, 2010 12:17 pm

Tir: Jak může být prosím tě narušena statika tak magického domu jako je Miracles? To jako tím, že bouchám o zem s krabicema knih? +zase netuší o čem je řeč.+ Neboj, uklidním i Faba i Andyho. V nejhorším jim oběma namíchám něco do čaje. Možná bysme mohly Andyho poslat do toho strip baru, co tu je, aby měl nějaké vyžití a neprudil tebe. Jsem taky moc ráda, jak vám to s Fabem funguje. Vypadáte tak spokojeně...a on se vážně dost uklidnil. Jakoby denně běžel maraton.

Styx: +S povděkem si vezme cigaretku, neboť cítí absťák.+ Žádné oficiální sezení, Styx. V kutlochu máme spoustu dobrot, co nám pacienti nosí jako úplatky, takže si dáme skleničku a nikdo nás nebude rušit. Tady je moc lidí.

Memory: Promiň, jsem nějaká roztěkaná. Ne, jsem pořád na dovolené, i když občas do práce zaskočím, když je to akutní. Zařizuju si nový byt a teď pojedu slavit Fabienovy narozeniny.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky