od Robert » čtv říj 21, 2010 12:33 pm
Mys: *zasměje se, ale je to poněkud studený smích* to říkalo i mnoho žen před vámi...nevím, na co jste zvyklá jinde..jen jsem vám chtěl doporučit jisté bezpečné chování zde. *upije* nemůžete vědět, co nám tady chutná a co se nám líbí..*zavrtí hlavou nad tou pošetilostí* ale jak chcete..klidně si praktikujte to co doteď. vidím do vás docela dobře, číšníkům se možná nic nepovede..ale jsou jiní..a jejich hračka do smrti byste být nechtěla..to mi věřte...*pokrčí neznatelně rameny, že různých jiných tady speciélně už viděli...*
Memory: no to nezaškodí...hádám že každá reklama je dobrá..*zasměje se, hlas má příjemný, ale neoplývá schopností dotknout se jím..zatím* jistě..minimálně bývá kandidátů z různých řad mnoho a ne všichni obyvatelé Losu chodí sem. A ne všichni dokážou rozpoznat... potenciál, když ho mají před nosem...*točí se se sklenkou bloody jakoby nic, jako by to ani nemyslel na Mem konkrétně, pak se na ni usměje* to je možné, občas i vystupuju....to bylo mé původní zaměstnání tady. Vlastně pořád je. Podnik mám na starosti jen když některý z vyšších není přítomen *a nebo zaneprázdněn, to ale nedodá:)*
*Jen tak mimochodem sklouzne pohledem na Arwen, když si uvědomí, že utichla* doufám, že se nám nenudíte...