Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » stř lis 24, 2010 8:56 pm

*překvapeně zamrká, že to tak vzal, s jeho vybraným chováním čekala trochu méně nadšenou reakci* mohu o vás říct totéž?*usměje se na něj mile* ach..nervozní...jo, to bude přesné...ale nevyplácí se nechávat mě bez dozoru..obvykle pak...vyvádím nepřístojnosti...*zamrká a číšník jim donese pití* hm..ano, oba..už nějaký ten..čas..staletí..*prozradí mu* takže je opravdu těžké je přehlídnout, s mocí, kterou disponují...dám vám radu..nedívejte se pro jistotu upírům do očí tady...alespoň těm starším z nich a těm dvěma Vyšším rozhodně..nemyslím, že by se vám něco stalo, ale je to pro klid duše..*doporučí mu* u Postracha, pokud se s ním někdy setkáte osobně více, můžete..on mezi ně tady..*rozhlédne se* nepatří...i když i jeho pohled je někdy trochu..mrazivý...z jiného důvodu...*odmlčí se vezme si sklenku* na co si připijeme? *zeptá se s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » stř lis 24, 2010 9:33 pm

Manori: Madam, jsem sice hluboce oddán dívce, kterou s vaší pomocí snad najdu, ale nejsem anděl! Rozumím tomu, když se chce dáma i muž bavit. Připouštím, že ve vlastních vztazích bych asi byl - ehm - předpojatější. A děkuji za radu. Pochopil jsem, podle atmosféry, že zde funguje jistá magie, které nerozumím, a která patrně pramení z moci a síly jedinců, kteří snad ani nejsou přítomni, pouze spjati s prostorem. +Pak pozvedne sklenku.+ Připijme na vaši krásu a na úspěch našeho...mohu-li to tak říci...pátrání!
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » stř lis 24, 2010 10:33 pm

lucca:*zasměje se* tak předpojatější...to jsem si taky myslela..no, jeden myslí a ...hm..dá se to tak říct, že je to skutečně specifická magie..ale myslím, že přítomní jsou...*řekne po chvíli ticha a přitukne si s ním* tak tedy na zdárné pátrání...*upije* čímž se dostáváme k vašemu problému...můžete mi podat nějaký celkový obrázek?*zadívá se na něj a přepne tak nějak automaticky do "výslechového modu"*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » stř lis 24, 2010 11:51 pm

Manori: +Připije si s ní a pokývne hlavou.+ Ano...mé přání je jednoduché, madam! Najděte mi Madeleine Hohesteinovou! Madeleine je dladá dáma, kterou jsem před lety poznal v Paříži, kde byla na obchodní cestě se svým otcem. Byla mladičká a okouzlující. Bylo v ní cosi znepokojivého. Posléze následujících několik let jsem ji vídal příležitostně na různých společenských akcích - abyste rozuměla - rodina Hohesteinových patří k nejvýznamějším bankéřským rodinám v Evropě. Pak jsem byl odvelen k armádě na rok a když jsem se vrátil, zjistil jsem, že Madeleine je vdaná. Na přání svého otce si vzala mladšího společníka firmy, kde starý lišák Hohestein též figuroval. Proslýchalo se, že ono manželství není šťastné. Velmi mě to ranilo a na čas jsem ji ztratil z dohledu. Když jsem se pokusil s ní promluvit, zmizela. Jednoduše zmizela. Možná si změnila jméno, možná ji ten bídák, co si ho vzala donutil stáhnout se z veřejného života a někam ji zavřel. Nevím. Je pryč a já ji chci najít! A jeho taky...chci mu ustřelit hlavu. Prý se k ní choval opravdu velmi ohavně!
lucca vialli

Příspěvekod Manori » čtv lis 25, 2010 1:04 am

*vyslechne ho* hm...a ona s vámi chtěla pak mluvit? nebo to vůbec nestihla...*zajímá se* když tedy v Paříži byla na obchodní cestě, pak odkud pochází a kde pak bydlela s...tím svým manželem? Musím odněkud začít...Evropa je velká...mohu zkusit na ministerstvu nechat si vyhledat jejich záznamy..i pokud jde o nekouzelnickou rodinu, určitě se povede dostat případně něco od policie, když ne ministerskou cestou, tak přes...Postrachovu práci určitě...ale...dozvěděl jste se, proč si ho vůbec brala? zní to trochu jako z historického románu, v dnešní době...musela mít otce velmi ráda nebo na ni měl nějakou..s prominutím..páku, která ji donutila se podřídit a vzít si ho pro peníze...
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » sob lis 27, 2010 9:43 pm

(omluva - zase časový skluz... :? )

Manori: Jistě - jako historický román. +Usměje se nejdřív na Manori a potom na sklenku moku, který pijí.+ Obych to osvětlil. V mých společenských kruzích jsou dohodnuté sňatky stále ještě velmi aktuální a byl-li jsem správně informován, ten starý lišák Hohestein prostě potřeboval předat firmu a k firmě patřila i dcera. Nejde o to, zda chcete, ale v našich kruzích musíte. Já jsem tomu unikl, neb mí rodiče zahynuli při nehodě - což je samozřejmě tragédie, ale pro mě to znamenalo svobodu. A té si užívám plnými doušky...Ale zpět k Madeleine. Je jisté, že je kouzelnice. Po matce...provedl jsem jistá pátrání, než jsem přijel sem - chápete? A to velmi vzdělaná kouzelnice. Studovala na nejlepších školách v Londýně i v Paříži. Právě Francie je jedna z mých posledních stop. Detektiv, kterého jsem najal posléze zachytil stopu...a to právě v hostinci, kde jsem se ubytoval. Tam se vše definitivně ztrácí. Je někde tady...+ostře na Manori pohlédne+...KDE? KDE JE?
lucca vialli

Příspěvekod Manori » ned lis 28, 2010 1:03 pm

(v poho, taky se klouzám..časově.:))

*přimhouří oči* stále zvykem? Pak musíte pocházet z nějakého starého šlechtického rodu, stejně jako vaši "přátelé z kruhů", jinak si to nevysvětlím...*a malinko se oklepe, když si představí, že by ji někdo prostě "předal s firmou"* takže v tom případě o ní na ministerstvu musí něco být....*přikývne* tedy ze smíšené kouzelnické rodiny...*zase si dělá poznámku v duchu* a ty studia..myslíte nekouzelnické školy? nebo francouzské Krásnohůlky? Pokud studovala v tamní kouzelnické škole, dala by se opět dohledat přinejmenším papírová stopa...naše ministerstvo aktivně spolupracuje s Francií...*pomyslí na golux, která tam má konexe a pak se překvapeně podívá* myslíte na Mýtince? Ale dává to smysl, z Francie se přesunout do Alp...*upije* pokud opravdu byla tam, majitelky by to měly vědět..mají velice dobré bezpečnostní systémy a kamerový systém...*pousměje se* i když o něm zákazníci moc neví, opravdu dobře udělaná práce...*trochu nadskočí, jak se na ni zadívá, skoro jako by ji měla mít pod trikem...jeden z číšníků se otočí a zamíří k nim, ale jen ho zavrtěním hlavy zarazí, že je to v pořádku* pokud se detektiv nemýlil, pak nějaká stopa existovat musí... s majitelkami hospůdky se znám, přinejmenším si myslím, že budou ochotné se do pásek z kamer podívat, nebo mi je zapůjčit...dnešní moderní technologie dokáží zázraky...
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » pon lis 29, 2010 12:18 pm

Manori: +Uvědomí si nepřiměřenost svého chování.+ Omlouvám se, madam. Nechal jsem se unést. Vlastně po mnoha letech mám příležitost vůbec někumu tento příběh říci. Tedy...pokud jde o ta studia, jsem si jist, že Madeleine studovala v Anglii a dále pokračoval ve studiu ve Francii. Tedy - myslím, že Bradavice a posléze nějaké vysoké studium. Přesně nevím. +Rozzáří se, když slyší o kamerovém systému.+ Skvělý nápad, ty kamery. Váš osobně? Nedivil bych se! +připije jí.+ Snad se příliš nezměnila. Tedy domnívám se, že taková krásná žena se příliš změnit nemohla.
Och, málem jsem zapomněl. Někde tu mám jednu značně nevydařenou fotografii. Onen detektiv se prokázal být velmi neschopným. Na té fotografii zdá se být Madeleine...+začne hledat po kapsách.+ Promiňte. Ten přesun mě poněkud vyvedl z konceptu. Ještě jsem se z té změny prostředí úplně nevpamatoval.+ Omlouvá se Manori za to, že mu hledání tak dlouho trvá.+
lucca vialli

Příspěvekod Manori » pon lis 29, 2010 5:23 pm

To nic...*usměje se přes sklenku* jsem zvyklá na horší...*mávne rukou* tak...to jsem ráda, že jsem to zrovna já. člověk by se neměl užírat něčím v sobě..Hm, tak to se zaměříme i na tu Francii, kdo ví...*zavrtí s úsměvem hlavou* ne, tenhle si zařizovaly majitelky samy, mají taky své kontakty, především tedy v mudlovském světě...ale nepopírám, že do téhle bezpečnostní..techniky taky občas nahlížím..*zamrká* i kdyby se změnila, některé rysy v obličeji, stavba těla a tak, zůstanou stejné...škoda že nemáme její snímek v lepší kvalitě*čeká, až ho najde*...mohli bychom ty záznamy prostě porovnat právě na základě shodných znaků...ale to bychom asi chtěli moc do začátku...*jen ho klidně sleduje a hraje si se sklenkou* přesun všeobecně sem nebo konkrétně tady...*přejde pohledem po podniku*
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » čtv pro 02, 2010 1:19 pm

Manori: +Prohledává kapsy a začíná se to podobat grotesce. Nakonec zmateně pokrčí rameny.+ Omlouvám se, madam, musel jsem ho nechat v pokoji, kde jsem se ubytoval. Ale pokud se se mnou do toho podniku posléze vydáte - takříkajíc na výzvědy, bude vám k dispozici. Jednoznačné poznávací znamení Madeleine je opravdu - jak bych to řekl..+zadívá se na Manori a přemýšlí, jak danou věc vyjádřit a nebýt přitom vulgární či sexistický.+ Madeleine je opravdu mimořádně dobře vyvinutá a myslím tím na hrudi.+ Mimoděk mu zabloudí oči na Manorin výstřich a ve zlomku vteřiny srovná ony partie s těmi, které hledá.+ Jinak tmavé vlasy, hnědé oči, ne příliš vysoká.+ Znovu se napije.+ Promiňte - jde o přesun hlavně sem, do tohoto světa. Tenhle milý podnik je spíš oázou, i když jsou zde cítil magické síly. Vaši intimní přátelé - smím-li to tak říci - si opravdu uměli vytvořit svět přesně podle svého.+ Mírně se jí zase ukloní.+
lucca vialli

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti