od Neferet » ned kvě 22, 2011 10:07 pm
+v tichosti jí poslouchá a chtě nechtě nad tím musí přemýšlet+ Protože jste spřízněné duše. Varoval mě. Varoval mě předtím, že existuješ, ale nikdy nic neřekl o tom, že vás uvidím v jedný místnosti. Není to tak úplně ve vás... možná, že víte, že nemáte budoucnost, ale pořád to tu je, letmé doteky, pohledy... až moc si uvědomuju fakt, že já s ním tohle nezažiju a to... bolí... +smutně se pousměje, neviděla je spolu dlouho, ale přímo hmatatelně vnímala změnu, která se s Angelem stala v její přítomnosti, ani nemůže uvěřit tomu, že to řekla nahlas natož Buffy+ Děkuju. +ústa jí cuknou v upřímném úsměvu, neví proč, ale věří jí to a chtě nechtě je v tuhle chvíli klidnější, nerozvádí to dál, nedodá, že by Angelovi nebránila, to může říct kdykoliv+ Bude sice potřeba skočit nakoupit, protože se obávám, že v lednici toho moc není... ale buď tu jako doma. +je to velice dobrá hostitelka, pokud chce a nebo pokud musí, v tuhle chvíli si ovšem není jistá, co z toho teď je+ ...pekelné. +doplní za ní, podle ní je to víc jak výstižné+ Ale zase na druhou stranu bylo zábavné sledovat jak se Ohnivý démon vzteká nad tím, že jsme mu zničila zahrádku. +ústa jí cuknou v úsměvu, jak se to snaží zlehčit+ Šla bych pro ně kamkoliv. +řekne znovu vážně a pohlédne na Spikea, kterému se zacelily všechny rány, musí si ho popotáhnout, je mnohem těžší, jak opět nabral trochu víc váhy+
Draco dormiens numquam titillandus