Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » sob říj 17, 2009 2:04 pm

díky, yohannko...*usměje se a upíjí, chlebíčky šíbne k Man, ta je spokojeně pořádá*

*všimne si Tir a jejího pohledu, tak se na ní zadívá a pak se pousměje* děkuji..
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod John Wilmot » sob říj 17, 2009 4:43 pm

+vstoupí s úsměvem+ Dobré odpoledne přeji. +sedne si k baru+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob říj 17, 2009 4:50 pm

Postrach: +chvilku se dívá, proč nejí ty chlebíčky, než jí to trrrkne+ jo ty vlastně nemůžeš...
John: +koukne na příchozího a usměje se+ nonééé, vás znám! Ani jsem nečekala, že přijdete tak brzo, tak co si dáte? Našel jste to tu bez problémů?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob říj 17, 2009 5:02 pm

Našel jsem to v pohodě, ale tamhle za rohem mě obtěžoval nějaký medvěd. A dám si svařák je tam strašná zima.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob říj 17, 2009 7:00 pm

John: medvěd... to je Pusíík.. asi chtěl něco k jídlu nebo podrbat za uchem +usměje se a hned přiběhne kotě se mrknout komu může ožírat ruky+ takže svařáček... +vaří další dávku+ hned to bude... s rumem ho asi nechcete, co
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob říj 17, 2009 8:57 pm

+vezme kotě do náruče a hladí ho+ pokud mě zahřeješ ty tak ne+ Mrkne na ni+
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Postrach » sob říj 17, 2009 9:05 pm

yohannka: no, to nemohu...*v kapse mu zavrní mobil, tak se omluví a vyjde ven, chvíli tam stojí a poslouchá, pak úsečně řekne několik slov a vrátí se*
Musím jít...*nakloní se k Man*

M: už? zase?*už fakt trochu zničeně* my, musíme taky..*ukáže prstem na sebe a stíny*

P:*zaváhá*ne, nejlíp bude, když pujdu sám, a vy po své ose...zatím.*líbne ji na tvář a než stihne Man něco říct, je fuč*

M: tak co nám zbyde, že...*kouká smutně na růže a za Postrachem*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » sob říj 17, 2009 10:21 pm

John: +mile se na něho usměje+ takže s rumem.. +lupne mu do svařáčku rumíka a podá mu ho+

Postrach, Manori: teda.. ste se tu dlouho nezdrželi... +povzdechne si a otočí se na man+ ale ty tu teda ještě chvilku zůstaneš, ne?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob říj 17, 2009 10:29 pm

+usrkává svařák s rumem a moc mu chutná+ Mohl bychse tu na čas ubytovat?
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Manori » ned říj 18, 2009 12:37 pm

yohi: no to si piš...*vrhne vražedný pohled ke dveřím* někdy si myslím, že jsem si vzala robota...tohle přece není normální...*píchne palcem k příjezdové cestě, po které odfrčelo Postrachovo auto* a tady sou aspoň nějací normální lidi k vidění...nejen námořnictvo...můžu ještě něco dobrýho na bumbání?*pošoupne prázdnou sklinku od svařáku po baru a usadí se pohodlněji*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince