Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » čtv říj 22, 2009 10:46 pm

Nef: jasně, houknem na tebe... ony jsou teda obědy kdykoliv máš hlad. Já sama někdy obědvám o půlnoci +pokývá hlavou+

Man: mám nějaký zařizování doma +zamračí se+ no radši bych byla na párty... +doexuje modrý pití+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát říj 23, 2009 5:22 pm

+Sejde dolů ze schodů, dojde k baru, sedne si na volnou židli, položí prázdný hrnek na bar a chvíli bezmyšlenkovitě hledí na vchod.+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát říj 23, 2009 6:11 pm

někoho čekáš? +kývne k tomu vchodu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát říj 23, 2009 6:32 pm

dala si tedy něco dobrého - asi (pietně při pomyšlení na Beuš) rybu s něčím, zeleninou asi. pak si zavolala Tir ještě na kobereček. spíš než by na ni řvala, dovolává se tiragina zdravého rozumu (marné volání :) ). nejde jí na Tir moc ječet, protože v jejím věku byla dost podobná, což se před Tir pokouší tajit (taky marně). ve výsledku se dohodnou, že se Tir musí víc učit zacházet se svými schopnostmi a taky uvažovat hlavou, než něco udělá.

Man: jak a co přechovávají? v tom zverimexu?

yohannka: nepřijdeš? to je smutné... já snad budu moct. a musím s sebou vzít Tirage. snad tam bude ta slušnější část společnosti. jestli přijde Malfoy a podobní, asi si ji dám na vodítko a nasadím jí pás cudnosti. a klíče dám sežrat Felixovi. to už spíš ze srandy vyhrožuje Tir :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » pát říj 23, 2009 6:38 pm

+trošku zmateně zamrká a podívá se na yohannku+
yohannka: Jen jsem se zamyslela, ale na Mariuse je ještě moc brzo. Jak to vypadá s obědem mam hlad jako vlk. +usměje se+ A neporadila by jsi mi kde bych našla nějakou opravdu bezpečnou banku?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát říj 23, 2009 6:50 pm

přitočí se k Manori s nějakým pitím, co si objednala, možná něco pro zahřátí a přistrčí jí i protekční ovocný salát s přírodním sýrem, jako tvarohem spíš to je hrozný, že? jak se i z normálních lidí, jakmile jsou z nich šéfové, stanou šílené vorkoholické hyeny, co?

pak má ten hovor s Eternity a je celkem pokrotlá, tváří se jako neviňátko. naslibuje, že už bude hodná.
Já jsem váženě vzorná, Et, nechci dělat potíže. ani tobě ne. to jsou všechno nedorozumění...

yohi: nech ty svalíky už na pokoji, yohi, vždyť jsou to zelený mozky. jako na práci dobrý, ale jinak? tanec taky nic zvláštního. mám říct kuchaři, ať už peče maso? jo, a prý bude kulajda - ta bílá polívka s houbama - tu miluju. jíš houby?

Nefer: ježíš, Neferet, nebyl to váš kosmetický kufřík? asi ho ten váš nosič zapoměl pod stolem a Felx ho sežral... má hranaté břicho

Felix: ty kotě pitomý, copak jsi anakonda, abys to polykal celý? YOHANNKO - jde mu to nějak vyndat? aby nemusel na veterinu...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát říj 23, 2009 6:57 pm

Nef: no palačinky už jsou hotový... jako první chod +uculí se+ a kdo je marius? .... mmm banka, banka... a co gringotovi? ti jsou určitě bezpeční +zamyslí se+ nebo si dej věci do polštáře +směje se+

Eternity: bohužel... leda by se mi podařilo utrhnout až na konec párty...hlavně se předtím naper vitamínama, je to dobrý na budoucí kocovinku +směje se+

Tirage: +já ti dám kufřík, až ti špatně bude!+ ale co zas jančíš... jakej kufr.. +protočí oči+ nemá tlamu jak had +veme si kotě do náruče+ no pocééém....
A vůbec mazej donýst ty palačinky ať neferet nelekne hlady!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát říj 23, 2009 7:04 pm

Tirage: proboha jakej kosmetickej kufřík? +zděsí se+ Ale když už o tom mluvíte je fakt, že mi chybí jeden takovej menší ocelovej, jsou v něm dost důležitý věci. Myslela jsem, že ho Marius přinese až se zase vrátí. +podívá se na Felixe+ ale yohannka má pravdu, přeci jen nemá tlamu jak had.
yohannka: Hmn, palačinky to zní dobře. +usměje se+ Marius je +zamyslí se co říct+ jeden můj ..... známej tam od nás. Posel víš. Dávám mu instrukce, který v našem světě vyřizuje různym ...... lidem. Gringotovi? Hmn, počítam, že budou na tý Příčný ulici. Jo pod polštář +zasměje se+ to bych ráda, ale nejsou to věci, který bych tam mohla nechat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát říj 23, 2009 7:26 pm

tak já už nic neříkám, ale kotě má břicho, jako když sežralo kvádr betonu, to mi nikdo nevymluví...a jde pro palačinky a donese je s ovocem, šlehem a čokoládou polité, mňami,
dobrou chuť, slečno Neferet. chcete k tomu frapé, kapučíno, nebo něco jiného?

a schválně když jde kolem yohannky tady se člověk slovně otře o vojsko a už by ho uškrtili, nejraděj, fanynky jedny...
Naposledy upravil Tirage dne pát říj 23, 2009 7:41 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát říj 23, 2009 7:29 pm

Tirage: Říkejte mi prosím jenom Neferet. To slečno zní moc ... formálně. +usměje se+ Můžete mi k tomu donést třeba colu?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince