od Buffy » sob bře 03, 2012 2:23 am
Tiše se zasměje, jak opakuje jejich jména, je šťastná, že si vzpomíná na to, co je kdysi spojovalo. Přesto ale cítí hluboký smutek z toho, že je to opravdu už jen dávná minulost a že doba, kterou s nimi oběma stráví, je omezená tím, za jak dlouho se dá Spike dohromady. A vzhledem k tomu, jak rychle se zlepšuje, to bude nejspíš dřív, než by chtěla. Krátce pohlédne k Nef, která přešla k Angelovi. Podívá se mu do očí, protože stejně jako ona sama, je i Nef nevysoké postavy. Zvlášť v porovnání s vysokým upírem. Slabě se usměje, aby mu dala najevo, že ani ona na jeho přítomnost nezapoměla a obrátí pozornost zpět k blonďáčkovi. Chyběl jsi mi, Spikeu, víš to? A taky určitě víš, že bych ti to nikdy nepřiznala. Ale nechyběl jsi jen mě...ale i jim. Záleží jim na tobě. Nám na tobě záleží. Ukáže pohledem k Nef a zároveň tím zahrne i Angela. Šeptá mu ta tichá slůvka, která sama o sobě nemají téměř žádný význam, v tuto chvíli jsou ale jako tenká nit, která přitahuje zpět Spikeovu příčetnost. Musíš být co nejrychleji v pořádku, protože se do nás nemá kdo ztrefovat vtipnými narážkami, víš. Pousměje se a jemně se dotkne jeho ruky, kterou má položenou na okraji postele.
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.