Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 5:00 pm

Petyr: +S pobaveným výrazem sleduje jaká měla jeho slova dopad+ Neprozřetelně se mi snažil vnutit něco co vydával za dračí vejce, vypadám snad jako dračice? +pozvedne obočí+ Naposledy, souhlasíš? +zadívá se na ni pichlavě+

Syr: +Setře si z krku a hrudi to víno loktem+ být bohatý někdy znamená být velmi chudý +řekne přemoudřele+ a někdy je lepší býti chudý +vzpomene si na něco a zase si od něj vezme měch+ někdy je člověk bohatý a nemá o tom zdání +se jí to už všechno trochu motá dohromady+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 5:03 pm

Wenai: +pomalu a hluboce přikývne+ Souhlasím.

Jaquen: To jsou kecy. Když jsi bohatý, tak jsi, když nejsi, tak jíš brouky a kořínky. +pokrčí rameny+ Je to jednoduché, děvče s kouzly. +otočí k ní hlavu a hledí na ni+ Opila ses rychle. +konstatuje, ale vůbec mu to nevadí a pohledem se jí pořád vpíjí do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 5:09 pm

Petyr: +přikývne konečně spokojeně a pokyne jí rukou, aby si sedla naproti něj+ tahle látka +ukáže na ni+ je zvláštní právě tou výšivkou +zamračí se+ chůva mi kdysi vyprávěla o dětích lesa, jsou to... byly to potomci prvních lidí +zadívá se jí hluboko do očí+ budeš muset na Sever, lasičko i když nevím jestli tam něco najdeš tito všichni jsou jen pověsti z dávných časů

Syr: Hm? +koukne na něj ovíněně a shrabe se na nohy, z nedalekého hostince sem doléhá hudba a Syr se roztočí dokola na tváři úsměv+ tato jedna je Svoucná a dělá si co chce. A chtěla se opít. +přitočí se k němu a nabídne mu ruku jako žádost o tanec, z druhého konce k nim zamíří dva zlatí pučmelouni+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 5:16 pm

Wenai: +sedne si a nakloní se k němu a lokty se opře o desku stolu+ Děti lesa? +zvedne jedno obočí+ To zní jako pohádka... +kouká na něj+ A jak moc na sever je ten sever? Jak poznám, že už tam jsem? A nejsem lasička. +zamumlá a uhne pohledem+

Jaquen: Tahle jsoucná se mi moc líbí. +zasměje se, seskočí za kašny, vezme ji za ruku a začnou spolu tančit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 5:23 pm

Petyr: Řekl bych až ke Zdi a dozajista to pohádka je +nevyvrací jí to+ jen ti říkám co vím, lasičko +dodá schválně, pobaveně+ Poznáš, ten mráz, zima a sníh se nedají přehlédnout, leda bys byla slepá, nebo mrtvá. Dostaneš se tam po královské cestě a za Winterfell dál k Černému hradu, i když pochybuju o tom, že bratři noční hlídky tě pustí dál +Rozepne si kabátec, dnes už se nikam nechystá, tak si dopřeje pohodlí+

Syr: +směje se a tancuje a je jí lehce, když se jí do roztočené krajiny vloudí dva xichty, zastaví se a Jaqen do ní narazí+
Plášť: Děláte tu povyk, zaplaťte pokutu nebo vás zavřeme +a očumuje Syr kozy+
Syr: Ale já nemám peníze +kření se Syr a opírá neopírá se o Jaqena+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 5:30 pm

Wenai: +chvilku si okusuje spodní ret+ Jak dlouho se tam jede? +zeptá se+ A kdo to jsou bratři noční hlídky? +kouká na něj, natáhne se a vezme si jeho pohár vína a napije se z něj, jako by byl její+

Jaquen: +obejme ji kolem pasu+ Tito dva peníze nemají, jen měch vína. +zazubí se na ně a zvedne měch, aby ho viděli a pučmelounům, se už ani moc nechce je otravovat a blýská dokola zuby+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 6:39 pm

Petyr: jede se tam měsíc podle toho jak moc zastavujes. Ach ano jen si posluž. +mrkně na ni+ jak se ti líbí můj podnik? Pro dívky je ctí dostat se pracovat ke mě.

SYR: +položí své ruce na jeho+ tento jeden to s hlídkami umí +otočí k němu hlavu a na tváří ji zašimrá rudy pramen.+ tento jeden se mi líbí +zubi se na něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 6:42 pm

Wenai: +zazubí se na něj a ještě si přihne než mu ho prázdný vrátí+ No nepovídej! +zvedne jedno obočí+ A to skládají nějaké zkoušky, abys je přijal? Musí mít kladné posudky od předchozích zaměstnavatelů? +ušklíbne se+ Je to bordel, ne? Šukat umí kde kdo.

Jaquen: +chytne ji za pas a přitiskne k sobě, zatočí se s ní v tanci a nakonec ji políbí+ Jeden je poctěn. +zazubí se na ni a pořád ji nepouští+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 8:17 pm

Petyr +spojí ruce prstama do stříšky, opírá se s nima o bradu+ a v tom se právě mýlíš! Dobrá děvka totiž ví, že šukat a šukat je rozdíl. Když se nechá opíchat jak ty koňácké coury co drží jak kobyly, dostanou sotva pár měďáků a do pár minut mají po tom, a musí jít znovu za dalším chlapem. To se děje tak někde v těch levných bordelech u stok a řeky. Kdežto tady +rozhodí rukama+ mé dívky ví, že když budou učenlivé a snaživé, budou svého chlapa hýčkat a poskytnou mu co největší rozkoš, že se jim to zlatě oplatí +zašmrdolí prstama jakože keš se jen sype a pak prsty rozhodí do vzduchu+ Jistě že skládají zkoušky +cukne mu koutek+

Syr: +Moc se jí líbí, jak je malej, konečně někdo v její výšce:)+ Tato jedna je očarována vínem, nebo dvoubarevným mužem +zadívá se mu do očí+ proč máš rudobílé vlasy? +spojí mu ruce za zády a drží je na bedrech+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 9:02 pm

Wenai: +usměje se+ ty jsi teda znalec. +zvedne jedno obočí+ předpokládám že dobrou kurvu umíš poznat na první pohled. Jen tak ze zvědavosti co bys řekl o mě?

Jaquen: Protože jsem jiný než Ostatní. +usměje se na ni. A nakloní se k ní, takže ji jeho vlasy zasimraji na ramenou+ ty jsi taky jiná. +polibí ji, vášnivě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions