Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 24, 2012 2:18 pm

+usměje se na ni a lehne si na trávu vedle ní a obejme ji+ Líbilo se ti to? +zeptá se jí a očima se vpíjí do jejích a hladí ji po horké kůži+

+musí se zasmát, když mluví tak moudře+ No dobře, myslím, že můžu najít služebnou, aby tě do lázní dovedla a pomohla ti se umýt. +s úsměvem na ni kývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte črc 24, 2012 2:33 pm

Bylo to... bylo to... +ale nějak nemůže najít vhodná slova, kterými by popsala jak úžasné to bylo a tak jen přikývne hlavou a pohladí ji po tváři, na kterou vtiskne jemný polibek+

Jorahu +zvedne mu hlavu a zadívá se mu do očí+ půjdu sama, ano? +dá mu horký polibek+ neboj se, neztratím se, našla jsem tě jednou, najdu i po druhé +pozvedne koutky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 24, 2012 2:42 pm

+usměje se na ni, i když je z její odpovědi trochu zmatená, chytne ji za ruku a vtiskne jí polibek na prsty+ Jsem ráda, že jsem tě našla. +zašeptá tiše+

+starostlivě se na ni podívá+ Vím, že to dokážeš, ale přesto bych byl radši, kdyby šel někdo s tebou. +stiskne jí ruku+ Byl bych klidnější.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob črc 28, 2012 10:16 am

Ne Wenai +stiskne jí ruku a dívá se na ni s pohledem v očích, ktrý tam předtím ještě nebyl, jen se tam mihne a hned je zase pryč. Je to pohled, kterým často obdařovala Renlyho, když jej pomáhala obléct do zbroje.+ jsem ráda, že jsem na tebe narazila +trochu váhavě, avšak odhodlaně se k ní nakloní a vtiskne jí drobný polibek na rty+

Když ti to udělá radost můj pane, jak bych ti to mohla odepřít +pohladí ho po strništi a vřele ho políbí vstane, že se začne oblékat a pak se rázně otočí a zadívá se na něj+ ty se o mě bojíš? +řekne trochu přiškrceným hlasem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 6:52 pm

Mormont: +chvilku se na ni mlčky dívá+ Ano, bojím se o tebe. Mám tě rád a víc než to. +nervózně zaklepe prsty po stole+ Vadí ti to?

Wenai: +oplatí jí polibek a usměje se na ni s veselostí v očích a zvedne se ze země+ To jsem ráda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 7:05 pm

Syr: +chvíli jen zadumaně mlčí a dívá se na něj+ Ne... nevadí +řekne mu nakonec a povzdechne si+ i já mám o tebe strach +sklopí oči+ zničím tě, Jorahu

Brienne: +Posbírá svou výšku z trávy a s uvolněnými rysy se těkavě shání po svršcích a loudavě se vydá ke koním, skoro co krok se obraceje, zda jde Wenai taky, nebo to byl jen další ze snů Brienne krásky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 7:12 pm

Jorah: +usměje se a v očích mu zajiskří+ Zrovna mě přivádíš k životu. A pro tebe. +přijde k ní a přitáhne si ji k sobě+ Jsem ochotný riskovat.

Wenai: +mrkne na ni a přejde ke koním, mezi tím se upraví a pak na koně vyskočí+ Čekají nás nějaký zastávky? Ve významných sídlech nebo tak?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 7:38 pm

Syriana: Jorahu... +chce ještě něco namítnout, ale její slova jsou umlčena polibkem+ můj sere +usměje se na něj+ aby mne Daenerys nenechala sežrat svými draky, že tě zdržuji od tvých povinností +pohladí ho tváři+

Brienne: +nakrčí čelo+ před námi je Kailinská držba, ale té se obloukem vyhneme, jsou tam žabí lidé a bílí vodní hadi tlustí jako tvé stehno, pak Dvojčata Freyů, tam se nejspíš audienci nevyhneme, protože jinak nepřejdeme přes řeku, a pak už jen kopce a údolí a zase kopce a horské klany +zatváří se rozmrzele+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 7:44 pm

Jorah: To se neboj, já tě, jako rytíři západozemí, před draky ochráním. +usměje se na ni+ Dávej na sebe pozor.

Wenai: +koukne na svou nohu+ No... tak to moc tlustý nejsou. +podotkne+ Tak jo, tak jedem. +kývne a vyrazí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 7:49 pm

Brienne: +jen se zasměje a popožene koně+ Proč jedeš do Králova přístaviště? nejdeš dělat... +ošije se při té představě+ nejdeš dělat nic nečestného +v hlase jí probleskne obava ze zklamání+ Královo přístaviště.... spíš krysí přístaviště. Měla bys vidět třeba Bílý přístav, nebo Staré město, Braavos... to jsou přístaviště, co stojí za to vidět!

Syriana: Budu +slíbí mu a tentokrát má v plánu to dodržet+ vrátím se brzy, můj medvěde +jemně se mu vymaní z náručí a pro jistotu, tak aby to viděl si na stehno připevní svou dýku a pak zmizne ve spleti chodeb a z paláce se vydá hledat místní Mistry+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions