od Severus Snape » 10 dub 2016 14:13
+pochopitelně ho potěší, když mu Bea zalichotí, že má potenciál a jiné přednosti, zase tak často to poslední dobou neslýchá+ Až mne Amon povolá do práce, pochopitelně budu muset opustit své výzkumy a vyměnit sklepení za terén. Ale zatím mé služby očividně nepotřebuje +v hlase mu zazní směsice zklamání a ukřivdění, že Pán zla svého nejlepšího smrtijeda poslal do starého železa+
A v jaké jiné oblasti byste chtěla ještě se mnou spolupracovat? Jsem svolen nabídnout i jiné služby, než jen výzkum +zadívá se na ni upřeně, když může ona, tak on taky+ Přesně jak říkáte, jsem v nejproduktivnějším věku.
Já jsem gentleman, jenom když se vám to hodí +on myslel, že má potřeby jako každý normální chlap+ Takže se mnou ten čas ztrácet chcete? +chytá ji za slovíčka+
Cože? +nadskočí mu ohryzek na krku, jak polkne, když ho Bea požádá o rozepnutí podprsenky, ta ženská mu vážně dává zabrat+ Ukažte +nabídne se hrdinsky, nějakou chvíli se tam pere se zapínáním, rozhodně déle, než by to chlapovi mělo běžně trvat a je z toho lehce nervózní, tak mu to nejde+ Je to nějaké zaseklé +zacuká s tím, no konečně se mu to povede a viditelně si oddechne, že to má za sebou. Když se k němu Bea otočí předkem, chce se diskrétně otočit jinam, aby si mohla svléknout podprsenku, ale po nějaké chvíli se přistihne, že opravdu jenom chtěl a místo toho pořád zírá na ni+ Kam... tam? +vezme mezi palec a ukazovák ramínko podprsenky a drží ji před sebou jako nějakou fetišistickou trofej+ Ty šaty... jsou moc... pěkné +neúspěšně skrývá, jak je vyveden z klidu a pak se otočí a vyrazí ke koupelně, trochu dezorientovaně ve vlastním bytě. Zavře za sebou dveře a jak je vyveden z míry, ani nezamkne. Rozhlédne se, jestli ho nikdo nevidí a pak si přiloží Beino spodní prádlo k nosu a zhluboka nasaje jeho vůni. Pak se zahlédne v zrcadle a úplně je v šoku, co to tam provádí, tak zahanbeně pověsí podprsenku na věšák, svlékne se a vleze do sprchy a pustí si na sebe studenou vodu, protože tu teď evidentně potřebuje+