Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:35

+jenom kulí oči, a trošku se o něj bojí, ale tajně, aby si nemyslel, a občas mu dá pusu+ já si už půjdu lehnout jo? +protáhne se tak jako ztuhle+ mám toho nějak plný zuby. +usměje se na něj, a dá mu pusu na rameno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:37

Tak běž, kočko. +usměje se a dá jí ještě pusu do vlasů+ Já to tady uklidím a pak se k tobě děsně tajně proplížím do postele a budu ti zahřívat nohy. +usměje se na ni a pohladí ji po boku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:40

to nech bejt, já to umeju ráno, nebo to udělá jeefes. +uculí se na něj, ještě mu dá pusu a nasype kočkám, a pak si vyleze do ložnice, vklouzne do postele, a pod dekou si nenápadně položí ruku na břicho a přemejšlí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:41

Mě taky jednou neubude, když to udělám, co? +zasměje se a uklidí to a umeje a pořádně, žádný šméčko, protože to taky umí a všechno uklidí a uloží štěně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:17

+ráno se vzbudí dost brzo, tak nechá Byrona spát, vyleze z postele, a jde si zaplavat, pač si přečetla, že se to má. Pak se obleče, nedopne kalhoty, tak nad tím chvilku truchlí a půjčí si Byronovi kraťasy, pač jsou jí kolem pasu líp. udělá si k snídani něco nezávadnýho, sedne si s tím na terasu, vyhřívá se dokud ještě je čím, a užírá nějaký ovoce, prostě něco zodpovědnýho a zdravýho, hladí si břicho a nic nedělá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:30

+zachvíli se vzbudí, celej rozvrkočenej, tak si skočí edo koupelny a vyčistit zuby a pak jenom tak v trenclích vyjde na terasu a protáhne se+ To máme dneska krásně, co kočko. +usměje se na ni a jde jí dát pusu a pak si zapálí a stoupne si tak, aby to nefoukal na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:34

+nadzvedne si sluneční brejle a koukne na něj+ ahoj. +uculí se,dá mu pusu, a rozdělí se s ním o trochu jídla+ jak ses vyspal? +mrkne na něj, a čeká až dokouří+ mně jsou malý kalhoty. +postěžuje si děsně+ poď mi dát pusu. +přimhouří oči, když to típne, protože jí chybí cigára+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:37

Už? +vykulí na ni oči+ Ale to je super! +típne to a klekne si k ní a trochu jí to břicho osahává+ Jak už je velký? +koukne na ni nahoru a pousměje se a natáhne se k ní a pěkně a dlouze ji políbí, aby si to užila aspoň z druhý ruky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:39

no jak pro koho, ty si nemusíš pořizovat celej novej šatník. +brblá, ale jen tak na oko+ hele! +uculí se, zvedne si triko, a trochu se vyšpulí, no vypadá to zatím spíš jako kdyby se přejedla pizzou+ asi jako švestka, nebo tak. +pousměje se, a užije si tu chuť dehtu aspoň přes něj+ hmm. už jenom asi rok. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:41

No, však teďka budeš nosit moje věci a pak budeš třeba chodit nahatá, to nevadí. Mě to vadit nebude. +zazubí se na ni vesele+ Mám přestat kouřit? +koukne na ni tázavě+ Já to klidně udělám. +řekne děsně vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London