Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 20:40

No, ptala jsem se ho, jestli se může přeměnit na místě. Musel odběhnout za roh a přeměnit se tam, aby mi odpověděl, protože tu jeho vlčí pantomimu na téma oblečení jsem fakt nepochopila, *rozesměje se* Přeměnila jsem mu nějaký oblečení, *vysvětluje. Když se ptá na zvlášní pozici obou hrnků, maličko jí zrůžoví tváře* No, já... možná jsem ho tak trochu provokovala, *souká ze sebe* A pak jsem tak trochu skončila u něj na klíně, *dodá*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 20:58

+vesele se rozesměje, když si tu celou situaci na chodbě představí+ Jo, jsou nazí, když se promění. +pokývá souhlasně hlavou+ Jen by mě zajímalo, jak se něco takového snažil vysvětlit ve vlčí podobě. +zasměje se vesele+ Provokovala? +zvedne pobaveně obočí+ Jo tak na klíně. +kousne se nenápadně do rtu, aby se nerozesmála, jednak jí to přijde zábavné a jednak moc ráda slyší, že by to s těma dvěma mohlo dopadnout dobře+ A kde ste skončili pak co? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 21:01

Tak, že z toho nebylo poznat vůbec nic, *zasměje se* No kde..., *pokrčí rameny* nějakou dobu jsme seděli tady, *tváří se jako neviňátko* A pak Garett usoudil, že je pozdě a že bych měla jít spát.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 21:08

Je mi to naprosto jasný. +rozesměje se+ Jistě, že seděli a nějak jste si zapomněli to kakao vypít, že. +zazubí se na ní vesele+ Usoudil, že bys měla jít spát? +povytáhne pobaveně obočí+ Předpokládám, že si ani nevstala co? +v očích jí vesele zajiskří+ Dáš si kakao? +nabízí jakože když si to půlnoční nestihla vypít+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 21:14

Vstala bych, *brání se* možná... Ale to bych ho musela pustit. A to se mi nechtělo. Tak mě vzal a odnesl. *pokrčí rameny* Ne, díky, *zazubí se* Takhle po ránu si dám spíš čaj, jestli můžu poprosit.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 21:19

Jo ták. +zasměje se a vrtí nad tím tak trošku i nechápavě hlavou+ Bože, vy dva ste opravdu jak malí děti. +uculí se vesele+ Jenom odnesl? +zajímá se pobaveně+ Tak jo. Já si dám taky čaj. +pokývá souhlasně hlavou a vstane, aby jim oběma uvařila čaj+ O čem všem ste si povídali? +zajímá se s úsměvem, jak sonduje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 21:24

*maličko jí zčervenají tváře* No, vlastně nejenom to, *přizná neochotně* Chtěl se přeměnit zpátky, ale nedovolila jsem mu to. Ale pak už jsme vážně spali, nic víc, *dodává hned na sovji obhajobu* No, vlastně asi jenom o tom, kde nosí oblečení, když ho ve vlčí podobě bere s sebou. Nakonec na to povídání došlo asi tak stejně, jako na to kakao, *se smíchem kývne hlavou k hrnečkům, které stále stojí na stole*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 21:31

+zvědavě se k ní mírně nakloní, jako by poslouchala nějakou senzaci, což v podstatě podle ní vlastně je+ Garett je gantleman sám. +pousměje se pobaveně, ale ve skutečnosti to myslí vážněji, než se tváří+ Takže se ti spalo skutečně výborně. +usměje se na ní měkce a potěšeně+ Jenom o oblečení? Co jste dělali, že ste toho nestihli víc? +tváří se jako nevinnost sama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 21:36

Ano, to je, *pousměje se měkce* Neskutečně výborně, *zazubí se a svítí jako sluníčko* No, ještě ráno o tom, co dělám, *vzpomene si* Ono totiž mluvit a zároveň někoho líbat nejde zrovna snadno, *spiklenecky na ni mrkne* Ale byla jsem celkem hodná, to tričko mu zůstalo, *blýskne po ní rozverným úsměvem* A ráno vyrazil pro odpovědi na ty dopisy, říkal, že večer by měl být zpátky.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 22:13

Je mi to naprosto jasný. +zasměje se vesele+ To o sobě tedy moc nevíte. +uculí se pobaveně+ Jo to je pravda. Při líbání se blbě konverzuje. +souhlasní s ní se smíchem+ Líbá aspoň dobře? +nemůže si odpustit malé pozlobení+ Tak to si fakt hrdinka. +zasměje se+ Kdybych byla na tvém místě, tak bych to asi neustála. +culí se na ní+ Jo říkala jsem si, kdy mi je asi přinese. +zasměje se+ Chceš ho tu pár dní nechat? +zajímá se vesele+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor