Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo
Jasmine Clarvik píše:+tiše se zasměje a zavrtí nad tím hlavou, nikdy by jí nenapadlo, že skončí takhle. nahá vedle muže, kterého se chce neustále dotýkat a nejen to+ Že mě to nenapadlo hned. +uculí se vesele do jeho hrudníku a zlehka po něm přejede špičkou prstu ochutnávajíc jeho kůži+ A to mám pěkný jenom nohy? +zajímá se zvědavě o to, co se mu na ní ještě líbí, která žena by něco takového ráda neposlouchala, že+ Ano přesně, já taky umím přemýšlet. Jen nesmíš být v mojí blízkosti. +vesele se zazubí, protože když je s ním schopnost přemýšlet jako by si vzala dovolenou. trošku netrpělivě a rozpačitě čeká na jeho odpověď, zřejmě by se hodil podrobný návod i s vysvětlivkami, ale bude si muset vystačit s tím, co jí bude poskytnuto a než se tak stane dál spokojeně ohlazuje a olíbává jeho hrudník. dokonce se osmělí a špičkou jazyka přejede přes jednu jeho bradavku a jemně jí polaská+ Dobře. +odsouhlasí mu to s úsměvem, víc jak s radostí bude dělat věci, které jí přijdou příjemné+ Hmn... +zamručí spokojeně, když ucítí jeho rty na svých a pohodlně se uvelebí na zádech, ruce mu obtočí kolem krku a přitáhne si ho jemně blíž. se zavřenýma očima si vychutnává jeho polibky snažíc se mu vyjít vstříc. dlaněmi klouže po jeho zádech a bocích, vypíná se proti jeho tělu požadujíc více kontaktu s jeho hřejivou kůží, která se otírá o její. tiše zasténá a hruď se jí rychleji zvedá, když zakloní hlavu, aby jeho rtům nabídla svůj krk a vše co si jen můžou přát. prsty jedné ruky mu zajede do vlasů a druhou zamíří po jeho zádech níž a níž, zarazí svůj postup ve chvíli kdy ucítí jeho dlaň na svém ňadru a prudce vydechne pod přívalem pomalu narůstajícího vzrušení, které se jí rozlije tělem, chvilka zaváhání než její dlaň dokončí svůj postup a usídlí se mu na pozadí, které něžně ohlazuje+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník