Ložnice Jasmine

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Ložnice Jasmine

Příspěvekod Christian » 06 bře 2013 19:55

Jistěže mám zaměstnance. +uculí se+ Mám jednoho společníka, který se mnou firmu spoluvlastní, a zaměstnáváme patnáct právníků, pět právních asistentek, dvě pomocné administrativní síly a samozřejmě sekretářku. +usměje se+ Jsme jen malá firma, komorní. +pokrčí rameny+ Víš že asi ani žádné sousedy nemáme? Nijak jsem to tam neprohlížel, ale v okruhu několika kilometrů určitě nikdo nebydlí. Naštěstí. +zazubí se, protože je úplně jasný, že by ho ukecala+ Vážně ne? +podiví se, tak nějak si představoval jejich svět u moře+ Ukaž. +přistoupí k ní a zaváže jí plavky za krkem, a pak jí zezadu líbne na krk+ Tak půjdem k bungalovu, ať nemusíme nic nosit. +pokrčí rameny a oblíkne si košili, ale nezapíná si ji, protože je dost teplo+

(já vím že jsem děsná, ale jdu do kina, tak tu budu až hodně večer. Hluboce se omlouváme. :roll: :oops: )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 20:11

+trošku jí poklesne brada když si představí všechny ty lidi+ Malá firma? +hlesne a zamrká+ A jak pak vypadají ty velké? +kulí na něj očka+ Nemáte? Tak to žádná Zoo nebo ti sestra moc nepoděkuje až se vrátí a místo zahrady najde zvěřinec. +zazubí se na něj vesele, je jí jasné, že by to tak dopadlo, když si nemusí dávat pozor na cizí lidi+ Ne. +zakroutí zamítavě hlavou+ Na severu máme hodně rozlehlé jezero, pár rybníků a spoustu řek a říček, ale slané jezero nemáme. +vysvětluje+ Někdy ti ukážu mapu. +slíbí, líp se to vysvětluje, když je to všechno hezky nakreslené+ Děkuju. +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy, když jí líbne na krk, což jí připomene, že by se taky mohla učesat, musí určitě vypadat jak jezinka+ Tak jo, tak k bungalovu. +pokývá souhlasně hlavou a natáhne se pro hřeben, aby se mohla trošku zkulturnit+ Tak jo můžem vyrazit. +zazubí se na něj vesele, když si oblékne šaty a obuje se+ Je to jen kousek lesem, tak půl hodinky cesty. Aspoň se projdeme na čerstvém vzduchu. +usmívá se na něj a sevře v dlaních kraje jeho košile a přitáhne si ho za ně k sobě, aby se k němu přivinula a jemně ho políbila+ Pokud nemáš nic proti menší procházce. +usměje se+ Ale můžu nás tam i přenést. +nabídne i rychlejší variantu+

(V pohodě, hlavně že jsi to dala vědět :) hezky si to tam užij a my tady na vás počkáme ;) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 bře 2013 00:44

No ty velké zabírají celé budovy a ne jen dvě patra jako my, a mají desítky, někdy i stovky zaměstnanců. +pokrčí rameny+ Ale já to mám radši takhle, znám každého, kdo pro mě pracuje a vím, kdo má jaké silné stránky a který případ mu mám dát, a hlavně se můžu spolehnout na jejich diskrétnost. +vykládá+ Dobře. Musíš mi o tom, jaké to u vás je, někdy víc vyprávět. +usměje se+ Procházet se můžem cestou zpátky, co kdybys nás tam prostě přenesla? +očividně se už nemůže dočkat, až se namočí, přitáhne si ji k sobě blíž, obejme ji kolem pasu a nechá se přemístit+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 15:35

+nechá Vicky jít, tak nějak tuší, že nemá cenu jí přemlouvat aby zůstala, tak nějak vidí, že by s ní nebyla kloudná řeč. přenese Jasmine opatrně do jejího pokoje, kde jí uloží do peřin a pečlivě přikryje. přinese si ještě nějaký lektvary a jednou z knih, které studuje se uvelebí na křesle, ale každou chvíli těká pohledem k Jasmine jakoby čekala že jí vyroste druhá hlava. Jasmine spí vcelku klidně, pokud se její stav dá označit za spánek a nezdá se, že by se v nejbližší době měla k tomu probrat se. po několika hodinách sebou začne trhat a kňourat, jak se jí začala zřejmě zdát noční můra. Nef k ní přiskočí a začne jí broukáním uklidňovat, což není nic platné jelikož má pocit, že je to čím dál tím horší dokud se Jasmine s křikem neprobudí a nevystřelí do sedu+ Klid, Jasmine, si v bezpečí. Všechno je v pořádku. +obejme jí Nef jemně kolem ramen, ale sestra je jak utržená ze řetězu, prudce se rozhlíží kolem sebe naprosto zmatená a dezorientovaná+ Chrisi! Kde je Chris? Chrisi! +volá se svíravým pocitem úzkosti a strachu na hrudníku, když se snaží dostat z postele, jak jí nezajímá nic jiného než to jestli je Chris v pořádku+ Jasmine, uklidni se. Je v pořádku. Slyšíš? Klid. Uklidni se. +snaží se jí Nef ukonejšit, což je ještě míň platnější, než brouká, protože v tu chvíli si Jasmine uvědomí, že Chrise nikde nevidí. na chvíli se zarazí a pak se s pláčem zhroutí na postel+ Není tady. On tady není. Ublížila jsem mu a on odešel. +kvílí nešťastně a je úplně k neutišení, alespoň do chvílie, než do ní Nef vpraví další lektvar na spaní a uloží jí zpět do peřin doufajíc, že až se později probudí, bude mnohem víc při sobě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 zář 2013 16:09

+lektvar na spaní zabere téměř ihned, takže se propadne do hlubokého neklidného spánku, který trvá celý den až na pár přestávek, kdy se probere naprosto dezorientovaná a schání se po Chrisovi, a když zjistí, že se jí to předtím nezdálo a je skutečně pryč, tak se opět rozpláče, takže do ní sestra vpraví další lektvar jelikož netuší, jak jinak jí od té bolesti prozatím pomoci. tak nějak cítí, že sestra po probuzení není tak úplně sama sebou a obává se, že se to nezačne lepšit dokud u její postele nebude sedět ten po kom se tolik shání, ale s ohledem k tomu, že ještě nevtrhl do místnosti Nef usuzuje, že je ještě neschopen nějakého toho většího pohybu. naposledy do ní Nef musela vpravit lektvar navíc, aby neztratila i ve spánku kontrolu nad magií, jelikož její noční můry jsou zdá se čím dál tím horší a horší a Nef je naprosto jasné, že takhle to nemůžou vést donekonečna a brzo jí bude muset nechat naříkat a plakat dokud neusna únavou sama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 16:48

+prosedí u sestry celý den a noc kdy nezamhouří ani oka, jak jí hlídá a sleduje a přitom přemýšlí. a čím déle sleduje jak její sestra naříká ze spaní a trhá sebou tím víc je přesvědčená, že za tohle to všechno nestojí a rozhodne se jí pomoci, třeba když bude spát vedle Chrise, tak bude mnohem klidnější, proto když se Jasmine druhý den kolem poledního probere a opět vyletí s křikem do sedu, pevně jí sevře kolem ramen a začne jí tiše konejšivě šeptat do ucha. vypráví jí o tom, co se stalo a kde Chris je, a když se Jasmine opět rozpláče a začne naříkat, že mu musela hodně ublížit a jak moc jí to mrzí, dojde Nef trpělivost+ Tak dost. Můžeš vstát? +oboří se na ní, aby získala její pozornost a sleze z postele+ Jestli se mi po cestě složíš, tak si mě nepřej. +zamručí ještě unaveně, strčí si do kapsy ještě pár flakonků lektvarů a co nejvíce opatrně se s ní přemístí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 18:03

+objeví se zpět u Jasmine v pokoji a má co dělat, aby zůstala stát na nohou. opatrně složí Jasmine do postele a lehne si k ní. obejme jí kolem pasu a začne jí konejšivě broukat do ucha bezmocná cokoliv jiného udělat. přemýšlí nad všemi možnými lektvary, které by jí mohla dát, ale nemá nic, co by nehrozilo narušit proces ve kterém se dává pomaloučku dohromady+ Ššššš... to bude dobrý uvidíš. Chris je v pořádku. Slyšela si, že jen spí. +šeptá jí do ucha a hladí po vlasech+ Vicky je jen rozrušená tím co se stalo. Je to naprosto normální. +musí na druhou stranu uznat, že Vicky chápe a je jí trošku líto, že na ní vyletěla ale v tu chvíli dostala takový vztek, že jí brání dát sestře co nejvíc potřebuje+ Až se Chris probudí určitě se přijde. Zkus se trochu prospat a až se vzbudíš určitě už tu bude. +šeptá dál dokud jí sestra neusne vyčerpáním v náručí, aby vzápětí následovala jejího příkladu a sama únavou usnula+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 zář 2013 19:49

+dveře se tiše otevřou a dovnitř vběhne velký bílý tygr, jako by přesně věděl co se v tomhle sídle stalo a co ty dvě duše v posteli trápí na ně upře své velké smutné kočičí oči. přeběhne místnost a vyskočí na postel, aby se co nejvíc přitiskl k Jasmine, která se chvěje chvílemi pláčem a potom zimou, když spí a přijde jí to jako věčnost kdy se probouzí s pocitem naprosté vyčerpanosti a ještě víc vyčerpaná upadne do spánku. obejme Caesara a zaboří prsty do jeho kožichu, stejně tak jako Nef, která se snaží sestru utišit a ukonejšit, protože ví že jakmile nebude v emocionální rovnováze bude se zotavovat mnohem déle, než by měla+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 21:19

+přemístí je někam na chodbu, protože si není úplně jistá, jak jsou tam uspořádaný místnosti a poněkud zmateně se rozhlídne okolo+ Uh. +protáhne obličej, když vidí všechny ty dveře, a moc se těší, až to budou zkoušet jedno po druhým+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 21:26

+magická ochrana sídla jí pronikavě upozorní, že nejsou na ostrově sami, takže jí probudí až vyletí z postele. zmateně se rozhlédne, než se na chvíli soustředí jak prozkoumává kde se co děje. trošku se zamračí, ale i úlevně vydechne, když zaznamená dva návštěvníky a tak trochu doufá, že je to Chris, na kterýho čeká v podstatě jak na smilování boží. koukne na Jasmine, která sebou trhá ze spaní a pohladí jí jemně po vlasech+ Pohlídej mi jí. +broukne na Caesara a vyleze z postele, pečlivě Jasmine přikryje a potichu vyjde z pokoje. celá pocuchaná a pobledlejší, než je běžné, ale je jen unavená, jak se pořádně nevyspala a všechen ten vnitřní strach a starosti+ Co chcete? Jasmine konečně usnula, i když jí to poslední přemístění hodně vyčerpalo, trvalo dlouho, než se uklidnila. Ne že by předtím zvládla nabýt víc síly. +šlehne podrážděně pohledem po Vicky a zastoupí jim cestu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor