Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2013 02:34

Teda na trajektu jsem asi ještě nejela. +zazubí se, a vypadá fakt nadšená, že zas někam vyrazí, oči jí svítěj, a culí se na něj+ To budem mít v kajutě palandu? +uculuje se+ Tak jo, uděláme to jak říkáš. V Portugalsku jsem stejně ještě nebyla, tak si to tam aspoň prohlídnu. +přikývne souhlasně, pustí jim nějakej oldschoolovej rock, a usadí se na sedačce bokem, aby na něj hezky viděla+ Těším se, abys věděl. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2013 11:47

+zazubí se na ni+ Chceš mít v kajutě palandu? +zahýbe významně obočím a usměje se a krátce ji chytne za ruku, to aby se nevybourali hned na začátku+ Já se taky těším. +mrkne na ni+ Nebejvá ti na lodích špatně? +zeptá se ještě+ Mě zezačátku bejvalo, ale po všech těch párty na jachtách to přešlo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2013 12:22

Jo, a z lásky a manželství si můžeš dokonce vybrat, jestli chceš spát dole nebo nahoře. +zazubí se na něj, pohladí ho palcempo hřbetu ruky, ale nedrží ho pevně, aby moh kdyžtak zpátky na volant+A slibuju, že jestli narazíme na ledovec a ztroskotáme, tak tě vezmu k sobě na dveře. +zazubí se+ Nó, na velkejch ne. +zavrtí hlavou+ Teda párkrát mi bylo, ale to nebylo tím, že jsme byli na lodi, ale kocovinou. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2013 12:49

Jo? +kooukne po ní+ A budeme to dělat v autě? +nadhodí strašně nenápadně+ No moment jak nahoře nebo dole. S tebou, to je snad jasný. Chci si tě hlídat, kdyby tě chtěl obtěžovat nějakej starej mořskej vlk. +zavrčí strašně hrůzostrašně a zatváří se, že by ho zmasil+ Stejně se obávám, kočko, že u Gibraltaru kry nejsou. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2013 13:39

Když mě naučíš plivat do vody... +zazubí se, že to by jako šlo+ Ale musíme dávat bacha, aby v těch autech okolo nikdo neseděl. +zasměje se vesele, a dává s ním trochu pozor na cestu, když je tak hnusně+ Noo, tak jo, stejně by mi byla zima na nohy. +uculí se+ a budem teda spát spolu dole nebo nahoře? +zajímá se+ no ale viděls jak to vypadá na mapě? Gibraltar je strašně úzkej, co když se netrefíme. +pokýve moudře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2013 14:16

Neboj, kočko, já to tam osobně před tím zkontroluju. +uculí se a ještě na ni mrkne, aby si nemyslela, že je nějakej zvrlík+ No nahoře. Dole totiž budeme mít parádní pevnost. +zazubí se na ni, jako že to je přece jasný+ Dole bejvá vždycky pevnost. No to máš recht. +přikývne děsně vážně+ To budem muset bejt fakt opatrný. +pokýve hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2013 19:14

+zazubí se na něj a pohladí ho po ruce, pač to je marný a ona už dávno dobře ví, že je to pěknej zvrhlík, a je z toho zcela unešená+ Jé, tak jo! +uculí se+ Budeme bránit pevnost proti nájezdníkům a já se pak obětuju, abys moh dokončit misi. +pronese vážně+ Hele, tady asi doleva. +ukazuje mu na cedulích, a za chvilku fakt dojedou do přístavu, tak vystoupí, aby zaplatila trajekt, a nechá Byrona se zatím postavit s autem do fronty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 lis 2013 23:28

Oh, ty jsi prostě dokonalá žena. +pronese okouzleně a políbí jí ruku až to mlaskne+ No jo, už tady. +přikývne a jede tak, jak ho Vici směřuje a postaví se opatrně do fronty a udržuje si od ostatních aut dost velkou vzdálenost, protože to parkování mu furt tak nějak nejde, ale dělá jako že nic, on machr+ Tak co? +uculí se na Vici, když si nastoupí zpátky k němu+ Nechaj nás se nalodit?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2013 00:19

To si piš. +zazubí se+ Tak je to přece v každým filmu. +uculí se na něj, přinese zpátky parkovací lístek a lístky na loď s klíčkama od kajuty, páč se asi pojede přes noc, jelikož nikdo neví, jak daleko je lodí do portugalska+ Vidíš, jseš tak drsnej superhrdina, že se ostatní bojí parkovat moc blízko u tebe, aby je nezmasil tvůj tvrďáckej pohled. +zazubí se a dá mu pusu+ A máme kajutu s palandou. +strčí mu klíčky do kapsy, aby to bylo kdyžtak na něj, až se ztratěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2013 00:51

To si teda piš! +nahodí děsně moc drsňáckej pohled a zašklebí se na několik okolostojících aut+ Fakt? To je boží. +usměje se+ Proč dáváš ty klíčky mě? +koukne na ni, ale to už musí jet, protože je na nich řada a auto za nima troubí jak splašený a Byron se pomalu rozjede+ To je blboň. +zamumlá polohlasně a v zrcátku obezřetně sleduje toho za nima, ale soustředí se, aby na tu loď najel správně a trochu si u toho kouše rty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner