Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 18:01

To víš že jo, když se to udělá dostatečně opatrně, aby se nerozpadla. +přikývne+ Doma to zkusíme, nějakým vrtákem nebo nůžkama. +usměje se+ To vypadá, že se mnou zažiješ spoustu poprvé. +uculí se významně. No ještě že tak, ten by nevydržel, a chudáci číšníci pak. :D+ No jistě. +uculí se a pozoruje ji, jak si to nadšeně prohlíží, opře se do židle a mírně se usmívá, a připadá mu takhle strašně krásná+ Tam? No, zbytek Itálie. +pousměje se+ Florencie, ta je nádherná ještě ráno, sotva vyjde slunce, z vyhlídky nad městem, když se nad celým panoramatem ještě drží růžový opar. Pisa se slavnou šikmou věží, Bologna, Neapol. A Řím, samozřejmě, město, co ze světa z písku a hlíny udělalo svět mramoru. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 18:16

Jasně, budeme to muset zkusit. +pokývá naprosto vážně hlavou až to chvíli vypadá že se chopí nože a začne do toho dloubat už teď :D + A bezpochyby to budou nádherná poprvé. +usměje se na něj a v očích jí zajiskří, jak význam jeho slov zřejmě pochopila. :D jen neříkejte dvakrát, číšníci z toho ještě nejsou venku :D koukne na něj a nakloní hlavu na stranu, jako že jí je jasný, že tam je zbytek Itálie, ale že chce slyše podrobnosti a zatím co jí vypráví, co všechno za města tam je, tak k němu zamíří co nejladněji a nejelegantněji dokáže, jemně pohupuje boky aby rozvířila sukni s dlaněmi položenýma na břiše, jak si to všechno představuje a zároveň by se dalo říct, že ho svádí a v očích se jí třpytí+ To zní nádherně. +usměje se a zastaví se vedle jeho židle, sklouzne na bobek a dlaně mu položí na stehno zvedajíc k němu rozzářený pohled+ Že se tam jednou podíváme. Chtěla bych to všechno vidět. +ujišťuje se, že jí to všechno ukáže a bezděky mu prsty začne stehno ohlazovat, jak má trošku problém v jeho blízkost donutit ruce klidné a nedotýkat se ho+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 kvě 2013 14:11

Doma. +dodá pro jistotu pobaveně, když na ni tak kouká, a jak se na něj takhle podívá, má skoro chuť jí rovnou nějaký to poprvé dopřát, nejlépe poprvé na balkóně v Benátkách, s šatama pořád na sobě a číšníkama za zády :D + Je to nádherný. +přikývne, ale podle toho jak na ni kouká není úplně jasný, jestli myslí Itálii nebo ji+ Podíváme se kam budeš chtít. +souhlasí, když na něj takhle kouká, asi by jí slíbil úplně cokoliv, zvlášť když se její prsty začnou pohybovat+ Udělej si seznam věcí, co bys chtěla... teda, kam by ses chtěla podívat. +ztratí na chvilku nit+ A já ti ho pak pomůžu odškrtat. +usměje se+ Ehm... stydne nám polívka. +upozorní ji jemně, než půjde do tuhýho (doslova :D ) a on začne mít problém+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 kvě 2013 15:15

+zvedne k němu trošku zmateně očka, než jí dojde, o čem že to mluví a vesele se rozesměje+ Dobře doma. +odsouhlasí s úsměvem. jen ať se nežinýruje s tím, co pro ní dělá, by byla nadšením bez sebe :D a zvedne k němu zrak zatímco jí oči svítí něhou a náklonností, na rtech jí pohrává něžný úsměv a hruď se jí v těsném korzetu hezky zvedá a zase klesá v pravidelném rytmu+ Lásko... děkuju... +vydechne a vytáhne se nahoru, aby ho objala kolem krku a vpasovala se mu bokem na klín, jemně ho políbí a začne se probírat vlasy na jeho zátylku+ A seznam věcí, které bych chtěla můžu udělat také? +zvedne mírně obočí a v očích jí zajiskří, jak rozhodně nemyslí na pouhý východ slunce na vrcholku Sochy Svobody :D+ Oh... jistě, polévka... +pokývá souhlasně hlavou a otočí se tak, aby se dostala k jeho polévce, chopí se lžíce a rovnou jí ochutná jako by měla v plánu sníst jeho porci aby se nemusela hnout z místa+ Hmn... moc dobrá. +loupne po něm očkem, jelikož ho spíš zlobí než cokoliv jiného+ Chtěl bys také polívku? +zajímá se a zase se napřímí+ Za polibek tě jí nechám sníst. +zazubí se na něj vesele, že se pak přesune tedy na svoje místo, i když se jí moc nechce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 kvě 2013 20:42

+a pravděpodobně už by je nikdy nepustili do Benátek :D + Vždyť vážně není za co. +pokrčí rameny s úsměvem, přijde mu normální, že si lidi ve vztahu vzájemně dělají radost, a je trochu nejistej, co udělal tak extrémně dobře, že je z toho tak nadšená :D + Ten rozhodně udělat musíš, a vezmeme ho pěkně odshora dolů. +uculí se, obejme ji kolem pasu a opětuje jí polibky+ Hlavně mi nech... krevetu. +povzdychne si pobaveně, když už je očividně pozdě+ Moje oblíbená. +přikývne trochu žalostně, když mu žličkou vybere půlku porce+ A kohopak mám políbit? +uculí se+ Třeba když políbím číšníka donese mi novou porci. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 kvě 2013 20:52

+by se mohli aspoň do Benátek plížit v převleku :D no jo holka hold není zvyklá na tolik pozitivní pozornosti :D + Tak jo. Doma se hned do něj pustím. +zazubí se a naprosto vážně pokývá hlavou, přičemž jí v očích vesele a trošku nemravně jiskří+ Hups... pozdě. +broukne provinile, když si na krevetce pochutnává a zatváří se jako neviňátko, když mu sežere půlku porce+ Ne, ne, ne... číšníka ne. +vykulí na něj na oko vyděšeně očka, že by chtěl snad líbat někoho jiného+ To mě máš líbat ne číšníka. A já ti za to dám.... svojí krevetu. +ukáže významně na svůj nedotčený talíř a v očích ji jiskří tak, že je jasné, že na krevetku rozhodně nemyslela, zejména když se mu na klíně trošku zavrtí, když se natáhne, aby jim talíře rychle vyměnila+ A když mě políbíš tak jako nikdy, tak bych tě mohla nechat v klidu i najíst, pokud bys chtěl a nebo... +protáhne a zamyšleně si poklepe prstem na bradu+ ...bych tě mohla krmit, ale obávám se, že se to nehodí. +zatváří se na oko žalostně, ale v očích jí vesele jiskří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 kvě 2013 23:52

Pusť. +přikývne, jakože to myslí naprosto a smrtelně vážně, a je připraven splnit jí úplně všechny přání až do posledního, až jí štěstí poleze ušima+ Třeba by si dal říct, přijde mi, že je nějakej divnej. +naznačí prstama úvozovky, jako že je jasný, co myslí+ Tvoji krevetu! +vydechne nadšeně+ No tak to je potom jiná. +uculí se, a honem se natáhne, aby si tu svoji snědl, než mu ji taky sežere. :D + Já tě vždycky líbám jako nikdy. +koukne na ni dotčeně, ale pak si ji přitáhne blíž, prsty ji jemně pohladí po tváři, a palcem sklouzne po křivce rtů, a pomalu se k ní nakloní a nejdřív jen zlehka přejede po jejích rtech svými, a pak na ně vtiskne několik něžných polibků, načež polibek prohloubí, vklouzne špičkou jazyka mezi její rty a proplete ho s tím jejím, a dává si fakt záležet jak nejlíp umí, líbá ji hluboce a něžně, dokud jim nedojde dech, a pak se odlepí+ Nějak tak? +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 00:07

Hmn... +zamručí a nesouhlasně šlehne pohledem směrem, kterým číšník předtím zmizel+ ... je pravda, že se na tebe nějak divně kouká. +zavrčí naježeně a nesouhlasně, jako ať si ten číšník něco zkusí a skončí jako slečna :D očividně se u ní začaly vyvíjet majetnický sklony :D a vesele se rozesměje, když přímo krevetu čapne a zbaští ji+ To ano, ale teď myslím jak úplně jako ještě vůbec nikdy. +očka jí září jako dítěti u vánočního stromečku a pak jen fascinovaně sleduje jeho tvář a vnímá dotek prstu na svých rtech, které pootevře v očekávání a žádosti. obejme ho kolem krku a přitiskne se k němu užívajíc si polibku do posledních nuancí, a když je po všem tak se tiše nadechne naprosto omámená+ Ano... tak nějak... +vydechne trošku mimo sebe a jemně si skousne spodní ret+ Chtěla bych, abys mě tak líbal dál, ale měla bych tě teď nechat v klidu najíst. +rozhodne se, že za tohle rozhodně potřebuje odměnu a to si v klidu vychutnat své oblíbené jídlo jak se zdá, a i když se jí od něj moc nechce, na první pohled zdráhavě z jeho klína sleze, aby se přesunula na svoje místo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 01:48

Já myslím, že spíš kouká po dýšku, než po mně. +uculí se+ Na chlapy vážně žárlit nemusíš. +pohladí ji pobaveně, když vidí, jak tam kouká, a když ji dolíbá, olízne si rty a spokojeně zhodnotí její omámenej výraz jako dostatečně uspokojující jeho ego :D + Však na to máme celý večer. +usměje se a trochu neochotně ji pustí, dojede svou polívku a to už jim nesou salát s kozím sýrem, hruškou a vlašskými ořechy, zalitý malinovo šampaňskou vinaigrette, a číšník, ač profesionál, po nich vrhá mírně pobavený pohledy, asi tam takový blázny nemívaj často :D + Řekni na co myslíš. +zajímá se, když na ni tak kouká, aby to už příště dokázal odhadnout a splnit dřív, než to vůbec vysloví+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 02:07

To bych mu taky doporučovala. +odfrkne si, že by ještě chybělo aby skutečně koukal po něm a pak se vesele usměje, když jí ujistí že na chlapy žárlit nemusí, ale žárlivost si hold nevybírá+ Hmn... to je jedině dobře... +zapřede s úsměvem a usadí se na židli opět jako dáma a dojí jeho porci, která je teď její porcí a natáhne se pro skleničku s kterou si trošku pohrává zatímco loupne očkem po číšníkovi, který se tak culí, přimhouří trošku oči a zlehka upije+ Toho je spousta. +pousměje se a stočí k němu pohled+ Přemýšlím nad tím, co jsme udělali tak zábavného, že se tak culí. A na to, co bychom mohli udělat proto, aby ten úsměv z jeho tváře zmizel. +v očích jí zajiskří a poněkud významně zvedne obočí, protože rozhodně nemyslí na něco, co je vhodné pro mladou slušně vychovanou dívku :D+ A taky... +hlesne a pro změnu nesměle sklopí oči k salátu, do kterého strkne vidličkou+ ...přemýšlím nad tím, jak je možné, že mám takovou potřebu být ti co nejblíž a to nemyslím jenom tu touhu po tom se tě dotýkat. +pokrčí zlehka s trošku rozpačitým a nesmělým úsměvem, že tím myslí prostě jen být k němu co nejblíž. netuší proč mu to říká, možná jen proto, že se zeptal a že je tak okouzlená tímto večerem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner