Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 13:33

+směje se jak cvok a taky to pěkně cvokle zní, jak se tam tak natřásají+ Já souhlasim, já souhlasim, stejně by z toho nic nebylo, když se musím pořád smát. To fakt jinak nejde, nechápu, jak to ty lidi dělaj. +konečně se postel uklidní a on padne do peřin+ Tak jo, jdem spát. Zítra nás ještě pořád čeká dlouhá cesta.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 14:36

aaah. +vydechne, když se to s nima konečně přestane klepat+ Myslím, že mám úplně vytřesenou duši. +uculí se a konečně se přestane smát jako šílenec+ Jdem, ať mi zejtra neusneš za volantem. +souhlasí+ Ale dej mi aspoň pusu, hm? +mrkne na něj a nadzvedne se, aby ho políbila, hezky něžně a prsty ho pohladí po čelisti+ Dobrou, zlato. +usměje se, když se od něj odlepí a stulí se mu k boku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 14:45

+dá jí s radostí pořádnou pusu, na dobrou noc+ Dobrou, kočko. +usměje se a chytne si ji, aby se mu v noci třeba neodvalila a za chvíli už celej unavenej z celodenní jízdy spokojeně pochrupuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 16:11

+a to ji zas ani nenapadne se odvalovat, když tak hezky hřeje, je u něj natulená že by vlezla až do pyžama, kdyby nějaký měl, a spokojeně spí až do rána, a kupodivu se ani nevzbudí moc brzo, vezme si notebook aby projela emaily a koukla co je novýho, a nechá Byrona ještě spát, když je u toho takovej roztomilej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 16:18

+když už ji ráno nemá v náručí, tak se na posteli podvědomě rozvalí a trochu si zachrápe, je tak napůl přikrytej, nakonec se i on vzbudí, zamrká a uculí se+ Dobrý ráno. +pozdraví ji+ Dáme si trochu vibračního sexu? +uculí se, posadí a zapálí si provní raní cigárko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 17:03

+surfuje tam po internetu a vyřídí pár emailu, napíše Angie, kde jsou a jak se mají, a občas hodí očkem po Byronovi, jak se tam rozvaluje a chrupká, a poněkud zamilovaně se u toho na něj culí+ Tyjo, takhle krásně mi snad ještě nikdo dobrý ráno nepopřál. +rozesměje ji to, odloží noťas a přihlemejždí se k němu+ Myslíš, že to dneska bude míň vtipný? +uculí se a dá mu pusu na dobrý ráno+ Ale víš co, jestli chceš vibrační sex, tak to můžem pak zkusit doma na pračce. +navrhne+ U nás doma. +usměje se tomu, jak hezky jí to zní+ Máme pračku, žejo? +zarazí se trochu+ Já se zeptám Jeefese.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 17:08

Já myslím, že určitě máme pračku, někde... ve sklepě... v prádelně, ne? Tam bývají pračky a sušičky a takový věci. +zamyslí se+ Ok, tak doma. +nakloní se k ní, dá jí pusu a dojde si na záchod+ Myslíš, že tu mají i snídaně? +koukne na ti tázavě, když se vrátí a natáhne si spodky+ Docela bych se najed.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 17:29

Já ti ani nevím, moje oblečení se vždycky objeví ve skříni vypraný a složený. +zamyslí se nad tím a tak nějak opuštěně tam zůstane ležet v posteli+ No počkej, počkéj! +vyhrabe se z peřin, zvedne se na loktech a poněkud žalostně na něj kouká+ To jako že nebude vůbec nic? +tváří se děsně zkroušeně+ Nebo si mám jako pomoct sama, jo? +uculí se, nakloní hlavu na stranu a významně si ho prohlíží, jako by ho svlíkala očima, kdyby teda nebyl skoro nahatej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 22:17

+křivě se na ni usměje+ Takže ty bys chtěla miho vibrovaka? +shodí že sebe spodky a zatlačili ji zpátky do peřin+ Máš ho mít krasko. +zaculi se a polibi ji a rukama polaska ňadra, palci pohladi bradavky. Rty ji sjede na krk a na ňadra aby je taky poctil svými rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 23:09

Cože chci? +zkosí ji poněkud záchvat smíchu, ovšem smích ji rychle přejde, když ucítí jeho rty a prsty, obejme ho kolem krku a přitáhne si ho k sobě, na nějaký něžný opusinkovávání nemá čas ani náladu, takže do polibku promítne, jak moc ho chce, rukou mu sklouzne po zádech na zadek a přitiskne se k němu klínem, prohne proti němu záda a tiše mu vydechne do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner