Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 21:25

to je jen moje přirozený kouzlo. +uculí se, trochu se mu prohne vstříc a kousne se do rtu, protože už je zase vlhká+ chci se o tebe postarat... dovolíš mi to? +usměje se, sklouzne mu rty po krku a polaská ho na tom citlivým místě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 21:30

Hmmm to tě moc rád nechám, kočko. +vydechne a zasténá+ Miluju, když to děláš,. Když se o mě staráš. +uculí se+ I když bych se měl starat já o tebe.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 21:33

já se o tebe chci starat... +uculí se+ mám to ráda. +skloní se nad ním, na čtyřech, a políbí ho, dlouze a líně, nikam nespěchá, a pak mu sklouzne rty po těle, hladí jazykem každej kousíček jeho kůže, laská ho rty a občas někde stiskne kůži mezi zuby, nechává si záležet, aby ho pomalu rozpálila, a uctívá jeho tělo, a hvězdy už svítěj úplně jasně, když se konečně dostane do jeho klína a vezme ho do pusy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 21:35

+pomalu tvrdne, jak ho líbá a líže a když je v jeho klíně, je už tvrdej jako kámen+ Oh kočko. +zasténá+ Jo, přesně takhle... +vydechne+ Mám pocit, že se udělám, jenom co se mě dotkneš, jenom jak mý péro vezmeš do pusy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 21:37

+uculí se na něj, protože jí přijde rozkošnej, a děsně sexy, když je takhle pod ní celej rozloženej+ no to bysme nechtěli. +zazubí se a jen ho tak olizuje a dráždí, ale vždycky se stáhne včas, laská ho a trochu si pomáhá rukama, a nikam nespěchá, pč mají všechen čas na světě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 21:41

No to ne - aaahhh. +zasténá+ Ani nevíš, jak se musím držet, abych nevybuchl hned. +vklouzne jí prsty do vlasů a trochu ji zatahá, ale nenutí ji k ničemu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 21:44

+uculí se a v očích jí blýskne+ ani nevíš, jak děsně je to sexy. +zazubí se, narovná se, a obkročmo si nad něj klekne+ děsně moc. +vydechne, sklouzne si prsty do klína, a trochu se pohladí, a lehce se o něj klínem otře, ale ještě ho do sebe nepustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 21:48

No ty vole... +vydechne a v péru mu zacuká, jak ji vidí, když se pohladí+ Pohlaď se ještě. +zaprosí+ Strrč do sebe prsty. Hned.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 21:53

+uculuje se a oči jí děsně moc svítí, je šíleně vzrušená, ale baví ji si tak hrát, zvlášť když vidí, jak je hotovej, a poslušně se pohladí po stehně až do klína, zakrouží si tam prsty a pak vklouzne do sebe, trochu se poposune blíž k jeho obličeji, aby dobře viděl, hezky zblízka, jak v ní mizí vlastní prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 21:57

Oh můj bože. +vydechne znova a sleduje ji, pak už to nevydrží, chytne ji za boky a poposune ji do svýho klína a vklouzne do ní, přirazí prudce až na dno+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner