Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:47

já mám seznam na všechno. +uculí se+ seznam našich top deseti souloží, seznam nejhezčích věcí, cos mi kdy řek, seznam nejlepších momentů... +zazubí se+ ved sis báječně. nikdy jsi mě nenechal, a ani jsi mi nedovolil opustit vás. +uculí se, teda tak napůl. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:48

Jo? +vykulí oči+ A jaký jsou naše nejlepší soulože, to by mě ale hodně moc zajímalo, něco mi o tom řekni, kočko, prosím. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:55

jo, teď teprve odhalíš hlubiny toho, jak moc sem šílená. +zazubí se na něj cvokle+ nee, to nemůžu, to jsou moje interní seznamy. +směje se+ noo... to poprvé... +pousměje se+ a taky tenkrát jak jsme si udělali sophii. a jednou jak jsme se uprostřed noci potkali v posteli a nikdo nic neřek ale pomilovali jsme se tak děsně něžně, že... +zavrtí hlavou a pousměje se+ tenkrát v americe, jak jsi mě poprvé... +zrudne trochu a odkašle si+ a... tam ve vegas, na terase hotelu, měla jsem tvoji košili a byla jsem do tebe tak strašně zamilovaná, že mě bolelo celý tělo a srdce. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:59

Na poznání tvýho pravýho šílenství se těším ze všeho nejvíc, kočko. +zazubí se na ni a pozorně ji poslouchá, jak to vyjmenovává a pokyvuje si, jak si na to vzpomíná+ Jo... to byly dobrý sexy, to si pamatuju. +uculí se a políbí ji+ Ale s tebou je to pokaždý moc pěkný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 23:01

jo, vždycky je to nádherný. +usměje se a dá mu ještě pusu+ no... a tak dále. je jich víc, že jo. +zazubí se+ chci ti to říkat pokaždý, když spolu zažijem něco výjimečnýho. já vím, že je to pitomý, ale... je pro mě důležitý, abysme navzájem věděli, jak se ten druhej cítí. v dobrým i ve špatným. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 23:04

A jaký máš ještě seznamy, kočko? +zazubí se na ni+ Já to potřebuju vědět, abych věděl, v čem se můžu zlepšit a na co si dát pozor, chápeš. To jsou všechno důležitý věci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 23:09

mám seznam kluků, co mi to umí parádně udělat, tam seš na všech deseti místech. +uculí se+ pak seznam kluků s patkou co mě rozechvívá, tam suverénně vedeš, a v seznamu kluků s nejpěknějšíma rukama a nejhezčím zadkem, co uměj nejlíp ubalit brko, tak tam okupuješ vedoucí příčky. +zazubí se na něj, natáhne se vedle něj do písku a vyhřívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 23:12

Oh božíčku! Já jsem to evidentně vyhrál, jsem to ale šikovnej kluk. +zasměje se a zvedne se na lokti, kouká, jak se vyhřívá a lehce ji hladí prsty po křivkách+ Já teda seznamy nemám, ale kdybych měl, tak ty jseš na všech na všech místech. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 23:14

já vím, ty nejseš seznamovej kluk. +uculí se+ ale to nevadí, někdo z nás dvou musí bejt při smyslech+ +uculí se a trochu se nastavuje jeho prstům+ víš, já... sem děsně ráda, že nejseš nějakej děsně cynickej, bojem ošlehanej gangsterojamesbond. sem strašně vděčná za to, jakej jseš. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 23:17

Ale já jsem drsnej a objem ošlehanej, ale v jiným vesmíru., Ve star wars vesmíru, že jo. +zazubí se na ni+ A jenom ve svý fantazii a jestli to někomu povíš, tak tě strašlivě a nadobro zlechtám. +uchichtne se a zaprdí jí pusou na pupík+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner