Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2013 01:38

+dělá ji to až do poslední chvíle než její orgasmus opadne ale na chvilku má strach jestli z toho třeba nedostala infarkt. Když zjistí že ne široce se na ni usměje+ Já to dělám rád kocko. +mrkne na ni a natáhne se nad ni pánvi rovnou mezi její nohy. Chvíli ji jen tak hladí špičkou zaludu v klíně než najde to správně místo. Trošku zatlačili a nepatrně do ni vklouzne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2013 01:56

+spokojeně přivře oči a zavzdychá, když ho v sobě ucítí, a zvedne boky nahoru, aby do ní pomalu vklouznul, jak je rozcitlivělá od jeho předchozího laskání, vnímá každý jeho pohyb ještě intenzivněji, chytne ho za zadek, aby si ho do sebe natiskla co nejvíc, a pak ho nechá, aby si ji vzal jak chce, hladí ho rukama po zádech a rty mu přejede na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2013 05:21

+ponoří se do ni co nejhloubejc a vypadá že už to mu stačí protože je to neskutecna slast. Pak ji chytne nohu a položí si ji na rameno, lehce do ni kousne a pak ji zliba. Konečně se pohne a začne si ji brát celý nadržený a zadostivy své i její slasti. Prirazi dlouze a hluboko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2013 17:18

+omotá mu nohy kolem boků a sevře ho u sebe stehny, dlouze mu sténá do ucha a nechává se unášet jeho přírazy a je poněkud mimo sebe, boky vyráží proti němu a cítí, že tentokrát to bude trvat ještě kratší dobu než posledně, v podbříšku se jí už zase sbírá koncentrovaná slast a za chviličku se kolem něj sevře, pevně se k němu přitiskne a s hlasitým zasténáním ho trochu kousne do ramene, když se přes ni převalí nečekaně intenzivní orgasmus+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2013 17:28

+její sténání a tělo tak blízko mu způsobuje, že má co dělat aby se neudělal hned+ Oh bože. +vydechne+ Vici... +ale moc dlouho to nevydrží, zachvíli to vzdá ale to už ho Vici kouše do ramene a oba spolu spadnou do víru orgasmu, několikrát ještě silně a hluboko přirazí, než se udýchaně svalí vedle ní a na čele kapičky potu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2013 18:15

+rozplácne se zpátky do peřin a prudce oddychuje, tak aspoň natáhne dlaň, chytne ho za ruku a proplete jim prsty, a široce se culí+ Myslím, že mám vyšukanej mozek z hlavy. +zhodnotí to se smíchem, přivalí se blíž k němu, a natáhne se pro pusu+ Ty seš fakt boží, víš to? +usměje se na něj a zapálí jim postkoitální cigárko, pořádně si potáhne a pak dá taky jemu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2013 18:23

Vážně? +uculí se pyšně a trochu se k ní přitulí+ Tak to si rozhodně napíšu do knihy úspěchů na první místo. +usmívá se a dá jí pusu na rameno a na klíční kost+ Jistě, že to vím. +připustí skromě+ Pochybuju, že by jinak tak dokonalá holka jako ty se mnou chodila. +mrkne na ni a vezme si od ní cigárko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2013 18:45

Vážně. +zazubí se+ Se svatebníma přípravama jsem pro dnešek skončila, nic se nemá přehánět. +pousměje se na něj a přejede mu nosem po rameni+ Jo. +uculí se+ A budu tvoje žena. +usměje se a líbí se jí, jak to zní+ Jdu do sprchy. Jdeš taky? +mrkne na něj a zvedne se z postele, dojde do koupelny a zaleze si do sprcháče, aby ze sebe smyla pot a všechno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2013 18:48

Dobře, máme času dost. +přikývne s úsměvem a když se zmíní o sprše tak se mu v očích zorsvítí+ Sprcha? Ale jistě. Musím na tebe dohlídnout. Aby se ti něco nestalo. +vyhrabe se z postele, típne cigaretu a žene se za ní do sprchy a strašlivě nenápadně se tam k ní nasáčkuje a uculuje se, sem tam ji pohladí po nějaké oblině+ Budeš moje žena. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2013 18:52

No jo, co kdyby mi upadlo mejdlo a někdo mě znásilnil, že jo. +zasměje se, otočí ho k sobě zády a namydlí mu záda, občas ho pohladí, ale o žádný nemravnosti už se nepokouší, jen si užívá, že ho má u sebe a spokojeně se usmívá, našampónuje si zatím vlasy a udělá si z nich boží číro+ Jo. +usměje se+ A ty budeš můj muž. +uculí se na něj a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner